Världens bästa Ronja 2 år

Tänkt att idag för två år sen låg man på bb men en liten liten tjej.
Våran sessa e ju född 0648 så född var hon för två år sen. Tänkt va tiden går nu e hon stor och har en egen vilja som heter duga hahaha.
Men det e härligt samtidigt som de e tråkigt att hon blir äldre. Min bebis fösvinner mer och mer men sen får man ju en stor tjej som e så härlig (nästan gämt).

Imorrse väckte vi henne med sång och ett paket, en barbe docka. Hon kolalr gämt på de i afärren så nu fick hon en egen. Sen sak gubben köpa ett stort paket från ikea. Ett kök hehehe. Som hon inte vill slita sig från om hon  ser en.

I helgen blir det kalas för henne och leo sak ha kalas för sina kompisar dagen efter. Sen helgen efter åker vi till england omg de e snart nu och ja saknar ihjäl mig efter bästis.
Killarna med de vill åka NU. Fast de ser nog mest fram emot leogland och mark hehe.

En vecka kvar...

Ja nu e det bara en vecka kvar av våran semester. Känns skönt men jobbigt, skönt att få in runiner men jobbigt med just rutiner och gå upp tidigt osv men men så e verkligheten.


Igår var vi hos familjen sommer och lekte och hade skoj kom hem halv nio på kväll hehe trötta med glada.


Innan dess var vi i finland och var på muninlandet och sen ahde vi en hel dag i åbo var på vikinga museum och hade trevligt.

Dock var loke magsjuk förstanatten och första dagen så så kul var iten de dagarna men man sak försöka se det posetiva ändå hehehe. Trevligt hade vi. spännande att sova på hotel och båt för barnen.


Ska försöka ta mig an framsidans rabbat idag får se hur de går hehehe. Vill ha massa kryddor där men först måste man ta bort alla "ogräs" altså blommorna som de som bde innan planterade hehehe.