stora tjejen

Idag bajade ronja på toan hehehe. Ursäkta infon men min blogg så.
Hon kröp runt naken och då hörde ja att nu e de dax för poo, tänkte bäst att säta henne på toan så slutar hon baja så ja kan sätta på en blöja. Men hon satt där och klämde satt nog i 5 min skit duktig sen va hon sååååå stolt att hon suttigt där.

Ja de va de ha det göt mos

RIP Michael Jackson

Kan inte fatta det min barndoms idol är borta. Han har avlidigt bara så där, nu finns han inte mer. Jag tycker faktiskt det är tråkigt, han gav min barndom så mycket. Minns när ja och bästis dansade till thriller, eller när vi lyssade på hans musik i hopp. känns skumt att han e död fast ja inte kände honom, men ja han hade en del i mitt liv.

Men rest in peace mj, hoppas du har de bra där du är.




Från världens bästa låt/video

inlägg från helgon

Tänkte föra över lite inlägg från helgon.se känns som att de kommer försvinna så vill skriva över inlägen här så ja inte tappar bort de. Ska skriva ut de någon dag men just nu har vi inga patroner och e lata så.





Söndagen den 16:e december 2007 kl 21:41

nu måste man ju tatuera sig igen tihi hemlis hemlis

Lördagen den 28:e juli 2007 kl 09:57

nu e mkin stora kille 4 år helt sjukt. men för 4 år sen låg och bara njöt av en sådan liten och underbar varjelse. nu e han 4 och lika underbar och go för det.

älsakr er mina små/stora barn


Måndagen den 18:e juni 2007 kl 11:10

nu e min bebis 2 år. sjukt 2 år det e lång tid men ändå kort tid.

ska snart hämta min abanr från dagis för vi sak till kungäsängen och fira dennis som fyller 3 idag grattis till dig


orkar inte skriva mer så ha det


Lördagen den 31:a mars 2007 kl 16:02

min älskade små killar är så stora. snart 2 och 4 . helt sjuk loke som inte för så länge sen föddes och sen fylde 1 är snart 2 sjukt.
igår va han med i skolan med mig dagis kunde inte ha han mer än till halv 12 så han fick följa med han va så snäll så. han charmade alla. fick smaka kaka och så.
han pratar så mycket nu oxå. han vet va han vill och han berättar det oxå. snart går hon förhoppnings vis helt på dagis vilket e tråkigt men ändå skönt. och snart får han börja på leos dagis det ska bli skönt. det e ju där han vill va med sin idol storebror leo. dom e så söta mina älskade. mitt hjärta smälter varje dag. när jag hämtar de på dagis och sak sitat brevid varandra på bussen. när de ska hålla han när de går av bussen. ja allt de gör e söt även när de bråkar vilket ite är så ofta (jag är forvånad) men ibland. men de löser oftast bråken själva eller leo gör han mutar loke hahahah bra stil han har.
snart flyttar vi oxå tror ja hahaha. kasnek ändrar mig innan vi skriver kontrakt vem vet. annars flyttar vi i juni typ 1-3 någon gång runt där och denna gång för got det är en 4ra och radhus bresis va vi vill ha så slut flyttat efter det. tror jag får väll skriva så så jag garderar mig hahahaha.


aja kasnek sak göra lite nytta leo och pappa offer är och fiskar eller försöker de har cyklat ivåg och försöker vilket fall loke sover och jag latar mig så dax att vara kreativ med tvätten dax att vika gärnet ur den.


ha det bra alla där ute i cyber världen


Lördagen den 30:e september 2006 kl 10:23

igår sa loke data hahahahhahahahahaha va e detta kan inte ¨bråda got men aj han har de i generna

Onsdagen den 6:e september 2006 kl 19:56


idag så åkte jag och min bästis till en tattuerare för att boka tid och prata lite. men väl där så hade de en lucka redan idag . redan då och där.
så efter en stund tänkade så gjorde jag det. liak rab att göra det då. spela roll om det va då eller nästa v den skulle ju bli gjord vilket fall.

efter en lätt panikartad bea i stolen till en lugn bea efteråt kan jag konstatera att jag e stolt ägare av en tattuering. den finaste i världen om någon frågar mig.



Söndagen den 20:e augusti 2006 kl 09:23


buzz ligthyear mot änkliheten och vidarer ja det e så leo säger att buzz säger hehe. min lila rymdgägare. han e helt sold på buzz just nu synd att han inte va född när buzz va som störs för nu e det svårt att hitta buzz saker tur morfar har toon disny och spelat in lite buzz men men.


loke e stor nu jätte stor han pratar liet säger. mamma pappa (ibland) titta där ajjjjjja (den e en stor favis) tittti (tutte) han för söker även säga leo men det går inge bra



han sitter i mitt knä just nu och fiser fy unge asså mammas lukt i pruttar allt.


over and out



Måndagen den 19:e juni 2006 kl 11:50


allt e bara bajs åååååå vill bort från denna jälva stad hatar den nu fan

mina drömar tynar bort . får väll ta ett jälva cp max jobb om det gör dig glad. för du ska alltid ha rätt du vet bäst dit cp. hatar dig nu fattar du att du gör mig ledsen. jag vill oxå försöka nå mina drömmar som du fick den chansen men nej mina drömar sak tydligen va i ett moln av frityr olja för att du sak va nöjd.


........ önskar du fattarde hur jag ser på saker inte bara antar att du vet bäst


Onsdagen den 14:e juni 2006 kl 22:51

om ca 15 min från nu började värkarna för 1 år sen. imorron 0541 e han 1 år min loke. sjukt han e snart inte bebis mer han e en liten kille. va och köpte 2 precenter till till han med leo idag leo fick välja en bil bok och en billeksak för 1 åringar. leo sak ge honom de i morron . fast hade han fått bestäma skulle han få de när vi kom hem idag leo kunde inte vännta hahah han e allt fin min stora kille som snart e 3!!!!!!!! OMG jag e gammal mohahah.....


Söndagen den 4:e juni 2006 kl 10:27


ja nu e det 10 dagar kvar innan min loke e 1 var tog tiden vägen?????


han kan gå stå, prata i viss mån. han e inte min bebis mer men han e min llilla kille och leo min stora, nu ska vi leka så det står härliga till.



ha det bra ni tjuvläsare


Tisdagen den 11:e april 2006 kl 17:44

imorron ska jag troligen träffa mysiga bella och hennes sötis ska bli kul.

sen sak leo på bio med pappa för första gången i sitt liv ska bli supper spännande att höra va han har att säga om det. han sak se lilla kyklingen han har ju redan set den en då på engelska aja berättar mer i morron leller dagen efter får se hur man gör

puss alla glada

Söndagen den 26:e mars 2006 kl 11:55

Igen haha. men nu e det för got. sak samma om vi hittar en 4ra som passar denna lägenhet e vi. nära och bra bilig och stor.


loke leker på golvet här och nu tror jag han bajsar hehe aja då va det ett nytt uppdrag i mammabea liv. upp upp o iväg


Tisdagen den 17:e januari 2006 kl 11:59


efter en föresenad start på dagen leo skulle till dagis 8:30 men vi va där typ kvart över 9. sen höllt vi på att missa bvc tiden men han med 15 mins margenal innan vägnings tiden va slu. sen fick jag för mig att gå geonom centrum brukar inte göra det från bvc. och dä i fönstret på en secon hand butik ser jag en vagn en 80 tals model. precis son jag velat ha. går in set att den kostar 30 kr . 30 kr e fan inget inga fel mer än att slufleten behöver sys lite men det e ju bara kul så det fixar vi. den hade sånadär kasshållaer oxå . så himla tuff elefant grå läder *dregel* *dregel* ........*försvinner i min värld av drömmar*


Tisdagen den 10:e januari 2006 kl 18:11

sitter här menans man låter kakan svalna och loke sover. leo kollar på som han säger suppeläntarna. hehe. i morron ska vi på babysim fortsättning ska bli skoj om han inte e tröt.

loke har fått två tänder nere i munen sötnosen min. sen har han krypt oxå så nu tränar han för att bli bättre sötisen min.

leo e som vanligt fast bara mer ord aja nu sak man väll fixa kakan eller krama på leo lite

over and out


Torsdagen den 8:e december 2005 kl 20:24

va på öppnaförskolan idag riktigt kul men att sitta i ring och sjunga e inte min grej sjunger för fint för att omvärlden sak kunna höra det HAHAHAHA dagens överdrift hehe.

Torsdagen den 1:a december 2005 kl 10:21

hela veckan med babysim typ nej men nästan. loke e så duktig så. han förbereder sig på dyket med att blunda och det e bra hehe. instruktören säger att han e ett praktexemplar hehe. va tyvär sissta gången igår för iår men vi tar nya friska tag i januari.

träffade lite folk från bl (before leo) riktigt trevligt. men man e nog lite gammal. eller så e dom inte mamma hehe aja trevligt va det.
nu sak jag julpynta och färga hårt tror jag .....


Tisdagen den 8:e november 2005 kl 09:51

då döptes min lille loke. allt va jätte fint inte stelt inte strikt utan bara avslapnat och fint, min bästis blev gud mor och killen styv pappa blev gud far. känns bra att de va specielt bästis för nu e båda min systrar gudmödrar till varsitt av mina barn. aja nu håller loke på att åla i väg nästan måste nog ta honom hehe. idag sak va på babysim oxå roligt roligt


Fredagen den 8:e april 2005 kl 20:38

så ska man flytta lite vemodigt känns det men ändå bra vet att jag kommer att gråta massa (dessa hormoner). men jag vet att jag kommer att gå bo med mina älsklingar och då känns det bättre
snart kommer bebis oxå för snart känns det som måste fixa så mycket känns det som.
men men man fixar det nog annars .... ja annars gör man det inte helt enkelt


Måndagen den 14:e mars 2005 kl 20:54

nu e jag helt säker på att det e en kille hade en liten aning i en sekund av tro att det kanske va en tjej men nu e jag säker kollade på ul bilderna och nog ser man hans paket . fy va hämskt om det e en tjej och jag tror jag ser en penis och kulorna men nej jag vet att det e en grim fast det kasnke e en kvinlig grim hehe nej en lilebror har leo bestält och morbror birk vill ha en systerson till så en kille får det blir hehe bara den kommer ut snart e jag glad .

älskar mina små vilar


Onsdagen den 1:a december 2004 kl 12:34

hehe snö e härligt just denna tid e man så himla glad leo sover till halv 9 vilket inte e så bra då han sak till dagmamma men ändå sen e jack nästan rums ren och så finns ju fisken alltid me eller min parasit hehe

Lördagen den 11:e september 2004 kl 12:30

håller på att stick en möss jevel ursäkta språket men det e svårt när man bara gör fel för fel gör jag. har fått göra om den nu när jag kommit jätte långt aja måste jul ära sig innan man kan. aja nog med det
min leo e borta fast han kommer hem idag han har varit med pappa i den stora staden hos farmor (anka)trode inte man skulle sakna honomså mycket alltluktade leo överalt hemmasåg jag saker som på minde mig om honom hans leksaker, skor, säng aja nu sak jag sticka lite till och poppa in i världen av musik

Måndagen den 23:e augusti 2004 kl 19:37

imorron e det stora eld provet ja för mig i alla fallsak lämna leo hos dagmammavisst bara i typ 1 h men ändå kommer han sakna mig ????
jag vill inte på något sätt lämna honommen jag vet att han vill han e stor nu han behöver inte mig somjag vill att han sak vilja men aja det kommer nog gå bra bara jag kan stänga dörren såblir det nog bra . aja nu sak jag natta honom.........

Lördagen den 14:e augusti 2004 kl 23:21
gyn gyng och lampa mamma tiiita pappa moma koka och däär härliga ord när dom kommer från leo. snart ska han invänjas hos dagmamma fan har lite ongest, har varit med han i över ett år känns så fel fast skönt jag vet att han e redo att han måste få leka utan mamma att han inte behöver mig lika mycket .

fast när han gör illa sig och e ledsen eller tröt så säger han mamma mamma mamma och då känns det bra igen.


Måndagen den 26:e juli 2004 kl 21:03
i morron e min prins 1 år
kan inte riktigt fatta att det var ett år sen kan låg och kystade.
han e stora killen ju kan gå och prata.
idag frågade jag honom va pappa va och först tittade han på lampan då sa ja nej pappa och då tittade han på pappa och pekade på hono då fattade man att han inte e en bebis han e min stora prins

nice dagar

Tiden går fort när mn har roligt. Tiden att blogga e inte stor inte orken till den häller men men va gör de när det är fint väder ute hehehe.

Imåndags överaskade vi killarna med en finlands kryssning. De ÄLSKAR finlandsbåtarna så de blev rikgit glada. Där njöt vi av god mat (hyfsat god heheh) och eka massa. De har ju tema med ice age 3 och så har de gjort om konferans rumen till lek så vi hade kul.

Ionsdags var det sista babysimet för sommaren, får se om e blir något mer efter sommaren. Men de va roligt som vanligt. Kommer bli tomt utan det. Innan babysimmet lekte vi lite i en park för vi hade lite tid och då ställde sig Ronja upp själv. Alltså från sittade till stående utan att ha något stöd- Stog väll 1 sekunde jag blev så stolt. Tog ett kort sekunden innan hon städe sig upp hehhe. Stor tjej nu.

Idag träffade vi familjen sommer och hade en toppen dag. Vi gick till bruket, barnet lekte på vägen ner vi pratade skit skönt. Där badade vi medans gubben gjorde god lunch på stormköket. Efter maten hitade vi massa smultron smarigt tyckte Leo och Jolin. Liam och Loke va minde impade hehehe. Ronja hajade inte drejen så hon tog en pinne hahahaha.

Sen gick vi hem och grillade. Då kom även Bellas kille så de va himla trevligt. Barnen lekte och hade skit kul med varandra, mest Loke och Liam men men Leo och Jolin och Ronja hade oxå kul.

Ronja ställde sig upp  igen själv oxå inför bella och viktor (bellas kille). Nu va det inta lika vingligt som förut och nu stog hon 2-3 sekunder min tjej e stor.


Nej nu ska jag fixa de sista inför provet imorgon kl 10. Känns som de komemr gå åt helvete men men bara ja har gjort de sak bli skönt

tvättstuga+midsommar

Så vad midsommaren över. Fast de känns inte som midsommar längre, har alltid varit ute på sjön i skärgården till midsommar men nu e vi hemma så nej de känns inte som midsomma. Men trevligt som fan för det.

Vi hade över farmoroch farfar och johan och vi grillade och kökade jordgubbar och hade riktigt roligt. Vi Skulle ner till bruket men eftersom de sa att de skulle bli regn så vågade vi inte. Men de gjorde det samma va roligt som de för det.

Igår va dock en bättre dag hehehe.
Jag åkte först in till stan för att hämta ut harry potter biljeterna till permiären. Sen när ja kom hem packade vi ner mat och grejer och drog ut till gåseborg. Tog ronja på ryggen så vi kunde ta oss dit man itne kan med vagn. De va hur skönt som helst inte en människa ute typ. För de va ju regn moln överallt dock inge reng (förens vi va nästan hemma). Vi stekte resterna från igår och de blev skit gått. Kökade även ägg. Allt smakar 100 gånger bättre ute. Sen njöt vi bara av vattnet naturen och allt. Ronja somnade på vägen hem hon va helt slute efter att ha krypigt rumt och utforskat allt.

Nej nu ska jag väll springa till tvättstugan.




Grattttttttis Loke

Grattis mammas älskade Loke, Idag för 4 år sen låg du i min famn och vi bara såg på varandra. Njöt av en helt ny och färsk liten varlese så underbar så söt. Nu e du 4år poch en helt underbar människa, en helt egen person och du vet vad du vill.

Gratttis min älskade Loke mamma älskar dig så mycket.




Loke nästan 1 år

för 4 år sen

För 4 år sen så satt jag i soffan högravid och på dag 2 över tiden, visst visst 2 dag över är inte mycket men alla sa att nr 2 kommer alltid före nr 1 så ja förväntade mig inte alls detta. Hur som Jag satt högravid slut efter en dags shopping på ikea och outlet och hade get upp. Jag skulle njuta av att få vara med leo själv innan vi blev fler. Men kl 23 startade värkarna efter poker programet ja kollade på hehehe. Sjukt va tiden går fort.

Idag hade vi kalas för loke, De kom lite folk och de va jätte mysigt trots regnet. Han Blev glad och hde så kul. Blev extra glad att heaven och hekeem kom.
Han bjöd på hello kitty tårta och cupckas, smarrigt va det. Bild kommer väll i bdb sen.
Efter de grillade vi men min mamma bror syrra och hennes gubbe oxå ronjas gudfar.


Vi har flyttat ronjas sång till andra sidan rumet får se hur de går nu borde ja inte hämta henne i sömnen.

socker i överflöd

Har precis gjort cupcakes till Lokes kalas imorgon. Farmor har gjort en hello kitty tårta som står i kylen. Den såg himla cool och smarrig ut.
Imorgon innan  ska jag och Loke föra froztingen och sen göra spindelkakor. Han ville ha hello kitty och monster tema. Det är min Loke det. En härlig blandning av de bästa.

Idag va Leo även på kalas de hade varit jätte kul. Medans han var där åkte vi och handlade lite. Skönt att bara ha 2 barn iblan hehehe. 

Nej nu blir det tv mitt knä verker och ja e gör trött. Måste vila inför imorogn.

över och out


lego tidningen

Så va det fredag denna vecka gick fort. När Ronja vakande var klockan 5 tack så mycket gubben för att du låter din klocka ringa tills hon vakande inte ville hon somna om häller. Men men nu e ja vaken och så, bara köra på. När killarna hade vaknat gick vi ner och såg att lego tidningen hade kommit Måste ha missat den igår. Så nu sitter de och läser /bygger med den. Ska joina dem snart vi skulle bygga en kul bana som fanns som modell i den tydligen.


I går var det prov, gick så där blandade i hopp 1700 talet med 1800 talet men annars fick ja nog ner de mesta. Känns bra iallafall så får man se var det betyder.
Nu e det bara svensak b kvar sen e det över längtar som fan.
 I går va vi oxå hos läkaren för att dokumentera ett sår som Ronja fick när ja lämnade Loke på dagis. En unge kom kram och nöp/ rev henne på kinden så hon började blöda. Så ringde vc och fick en tid för att dokumentera. Kände mig lite dum, men ja annars får man ju inte ersättning om de blir ärr sen. Loke har ju värsta ärret som han aldrig får något för, så nu tar jag de säkra före det osäkra.

Barn naglar och barn munnar är ju bland de smutsigaste som finns som kan ju bli värsta infektionen och hämsk ärr av det de vill man inte. Inte när man betalar en dyr premie för att få t något för olyckor.

I onsdags var det babysim, Ronja var lite grinig men skötte sig bra. Hoppade 1 gång från kanten sen guppade vi mest runt i en sådan där flyt orm eller va de heter. Ska köpa en sådan till somaren så vi kan träna över sommren. Bara 2 gånger kvar sen e det slut för sommaren. Vet inte om vi kommer gå vidare eller ej. Kostar en del men ja Ronja älskar det så får se. Hon kommer vara nästan 1 när nästa kurs startar så ja vi får väl se.

Just nu har jag dock en tjej som ställer sig upp HELA HELA tiden. Hon går längs möblerna och försöker ta sig upp i soffan osv. För några dagar sen klättrade hon upp på våran pall, När jag såg henne sa ja ronja och då tappade hon fokus och trillade. Som tur var han ja nästan fram så de va bara en liten smäll, tror hon blev mäst rädd för att ja blev rädd.


Idag ska vi handal present till kalaset leo sak till i morgon samt luncha med pappa i outlet. Imorgon blir det tårt bak för lokes kalas. Eller ja kalas och kalas släkt fest? för typ bara familjen som kommer så.


Nej nu ska ja bygga med lego.



 

Tisdag

Så var det måndag nej menar tisdag. Nu när killarna går 15 h försvinner måndagen till en helgdag så man blir konstig i huvudet Men det e najs


Helgen fick fort fast den var lång. I lördags va det ju nationaldag och grejer inte för att vi friade mer än att mysa och grilla men de va nice. Gubben jobbade helg så han var bara med och grillade. Söndagen var de kalas för Leo hos en kompis. Han bodde sjukt långt bort, men smartskaftet Bea låter barnen cykla. Så ni kan ju gissa hur det lätt efter halva vägen från Lokes sida. Leo är en liten tränings kille så han sa inget.

När ja och Loke och Ronja så klart, lämnat Leo gick vi till ica för att köpa en stor glass och njuta av det fina vädret. Men jag får en känsla av att jag glömt spisen på så först får jag sprang hem med vagnen och Loke på släpp på cykeln hehe. 

Igår va en härlig dag, gubben ledig så vi åker alla för lokes 4 års kontroll. Han blev godkänd fast hörseln ska de kolla om nästa år för han typ vädrade ja fick hjälpa massa så de får göras om. för att vara på den säkra sidan. Sen åkte vi till myrorna i ropsten, ville ha coola ramar men åkte hem med en cool medicinsk till Leo en del lp´s till gubben en meandi tröja till Leo, fler böcker och en del musik sago band. En bil till Loke med. Sen blev det gyllene gåsen och hem alla somnade ganska poff sen. 


Vi kämpar på med att få Ronja i egen säng, hon somnar i egen säng ibland protesterar hon andra gånger går de bra. Men hon vaknar alltid i vår säng och jag vet inte hur hon kom dit. Jag måste i sömnen ta över henne.

Jag har problem.


Nej nu ska jag sortera korten jag framkallat over and ut.

tillbax i värkligheten

Nu e skolan nästan över, bara proven kvar sen e det färdigt. Men proven behöver jag inte mega plugga till inte som till uppgifterna iallafall. Små pluggar lite då och då, käns dock bra för historia e ett roligt ämne.

Nu när skolan e över så går killarna 15 h i veckan på dagis det e skönt men stressig. Vill ha saker att göra med dom så de stressar jag över. Men det e roligt och skönt ändå.
Undra va vi sak hitta på imorgon? kanske bara vara hemma och fixa, aja vi får se.


Nu ligger Ronja i egen säng idag bestämde ja mig att de e dax. Så vi sänkte sängen och fixade fint så när gubben nattade killarna så nattade ja skruttan. Hon fick lite tutte sen sängen gick skit bra , lite för bra. Men de kan vända till natten hehehe. *Håller tummarna*

I går var det babysim som vanligt på onsdagar nu. Ronja e duktig hon fast att hoppa från kanten e inget hon vill göra hehehe hon sitter så bra på kanten och titatr på kompisarna. Som tur så e hon inte helt ensam om att vara emot det Estell vill inte häller hehehe. Men i går hoppade hon från min famn mot kanten och smittade typ mot kanten och tog tag, behövde bara styra henne lite. Då blir man så himla stolt.

Hon e så stor min tjej, hon tror att hon e som killarna. Hon ställer sig upp hela tiden och släpper tror inte de dröjer länge innan hon går. Eller så gör det de hahaha. 


nej nu ska ja ta och sova tror ja håller på att bli sjuk ont i halsen och har sexig röst 

god natt