lego tidningen

Så va det fredag denna vecka gick fort. När Ronja vakande var klockan 5 tack så mycket gubben för att du låter din klocka ringa tills hon vakande inte ville hon somna om häller. Men men nu e ja vaken och så, bara köra på. När killarna hade vaknat gick vi ner och såg att lego tidningen hade kommit Måste ha missat den igår. Så nu sitter de och läser /bygger med den. Ska joina dem snart vi skulle bygga en kul bana som fanns som modell i den tydligen.


I går var det prov, gick så där blandade i hopp 1700 talet med 1800 talet men annars fick ja nog ner de mesta. Känns bra iallafall så får man se var det betyder.
Nu e det bara svensak b kvar sen e det över längtar som fan.
 I går va vi oxå hos läkaren för att dokumentera ett sår som Ronja fick när ja lämnade Loke på dagis. En unge kom kram och nöp/ rev henne på kinden så hon började blöda. Så ringde vc och fick en tid för att dokumentera. Kände mig lite dum, men ja annars får man ju inte ersättning om de blir ärr sen. Loke har ju värsta ärret som han aldrig får något för, så nu tar jag de säkra före det osäkra.

Barn naglar och barn munnar är ju bland de smutsigaste som finns som kan ju bli värsta infektionen och hämsk ärr av det de vill man inte. Inte när man betalar en dyr premie för att få t något för olyckor.

I onsdags var det babysim, Ronja var lite grinig men skötte sig bra. Hoppade 1 gång från kanten sen guppade vi mest runt i en sådan där flyt orm eller va de heter. Ska köpa en sådan till somaren så vi kan träna över sommren. Bara 2 gånger kvar sen e det slut för sommaren. Vet inte om vi kommer gå vidare eller ej. Kostar en del men ja Ronja älskar det så får se. Hon kommer vara nästan 1 när nästa kurs startar så ja vi får väl se.

Just nu har jag dock en tjej som ställer sig upp HELA HELA tiden. Hon går längs möblerna och försöker ta sig upp i soffan osv. För några dagar sen klättrade hon upp på våran pall, När jag såg henne sa ja ronja och då tappade hon fokus och trillade. Som tur var han ja nästan fram så de va bara en liten smäll, tror hon blev mäst rädd för att ja blev rädd.


Idag ska vi handal present till kalaset leo sak till i morgon samt luncha med pappa i outlet. Imorgon blir det tårt bak för lokes kalas. Eller ja kalas och kalas släkt fest? för typ bara familjen som kommer så.


Nej nu ska ja bygga med lego.



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback