morgon stund med gört i mun

ja här sitter man på morgon kisten 1 h sen typ sen man vakande. barnen e vana nu att gå upp vid 5 för det e den tiden vi går upp nu när jag har praktik. men men sitter och äter min gröt med linfrön godare ju mer man äter hehe i början smakade det bajs fan. idag e jag ledig ska bli skönt  men ja inte för man får vila men  ändå. jag ska plugga men jagfår sitta ner. men jag saknar redan att inte vapå praktiken trivs som fisken i vattnet. det e så kul med allt. och jag får se så mycket fick se när de satte en kateter, massa blodprov (ska även få prova  på min handledare), fåt se när de tar blodsocker och sak även få ta blodsocker, blod tryck och plus har jag fått tagis det e jag grym på hehehe fick samma som lärare efter andra pat.

nu kommer leo programet va slut så dax antar jag att leka  lite eller klä på oss vilket fall.

over and out

jag + blogg=inte så sant

ja så sitter man här dåra har innte haft lust att blogga på ett tag eller  har väll försökt men alltid något i vägen. nu sitter jag dock här och ska försöka.

idga va jag på föreläsning om dokumentation inom vården av funktions handikapade basj tråkigt jag sak inte jobba med sånt så helt onödigt känndes det. visst man dokumnterar inom vården jag sak jobba med men inte så. aja 3 h åpt helvete.


borde plugga nu men ingen motivation inet bra jag vet men va gör man?  nästa vecka har jag praktik sak bli kul att komma bort från skolan och få " jobba"  utan lön men men det e inte plugga  i skolan det e praktisk det ska bli kul.


vet inte va mer jag sak skriva vill åka utomland  hör och häpna svenne bea vill bort. träffade min surra och kollade på alla hennes kort från hennes thilands resa man blide bra suggen. men men till somaren sak vi  försöka komma till tyskland, jag vet typ som sverige men de talar inte svensak men men guggen vill till wacken eller va det heter så vi andra får väll offra oss lite. jag vill se de där stället som jag inte kan stava till men de hade judar fångar där. vet att jag skulle stor böla  men ändå skulle vilja se.

nej nu sak jag väll plugga skriva rent lite vilket fall.



over and out och förhoppnings vis skriver jag snart igen