tävling





Jag tävlar inne på
mansondust på ett plagg från strössel 

Ledig

Nu har jag typ jobbar i en månad. Nice nice. Men nästa månad blir värre,eftersom de håller på at starta upp och inte allt e klart e jag inte fast än blir i januari. så man får ta tider så inget shema att följa nu häller utan bara slatt tider. Men fick i hopp 130 h så de känns skönt. min kollega fick bara 50h hon kan dock få fler om hon går till andra avd. Men de vill hon inte.

I januari får jag iallafall ett fast shema på troligen 80% de sak bli skönt.


I onsdags tror ja de var så hade kista centrum ny öppning av sin kids court eller va den hete. Såg i tidningen att de skulle släja adventskalendrar så ja pratade med mina kollegaor om ja kunde springa dit på min rast och de sa visst  ta det lungt kolla du. Och de va tur för ja va inte ensam om att ha sett det tydligen.

Fick köa i 30 min men så va de oxå 25% rabbat nice nice killarna blev så glada de har velat ha en sådan längde. leo sen 2 år tillba men vi har alltid kommit för sent men nu va ja där när de öppnade.

Idag e ledig och lör sön med så skönt. Vi sak baka pepparkakor idag tror jag.  Nej nu ska ja fixa i badrumet på måndag kommer de och kollar på vårat mögel.


Leos


Lokes

long time no skirva

Ja va ska man säga ? Ingen tid ork eller lust att blogga. När jag e ledig vill ja va med familjen. Sen finns de la inte så mycket och skriva häller. De rullar på, barnen går på dagis vi jobbar.

I helgen va mormor barnvakt för både gubben och ja jobbade. De va på skansen och hade trevligt.
Kan säga de va tungt när man fick ett mms på de och man inte va med. Men men igår va vi lediga så barnen va lediga med. även om det är bajs trist att jobba helg e det skönt med lediga dagar.

Idag jobbar ja kväll gubben med tyvär så farmor (som tur e har vi henne) ska hämta och utfodra och natta.


Ronja har fått ett himla stort ordföråd på bara någon vecka. Nu babblas de på för fullt.

Lite Ronja ord 
Le lo =leo
Lee LOOOO= Loke
Bäbä= får eller bebis hehehe beror på 
vov = hund
(R)ja= ronja
dali= det e dalin som ja kallar gubben
bi=birk


sen kommer ja inte på mer måste skriva upp annars glömmer man e så kul att ha sen när de blir stora. 

Nej nu ska ja fixa mig bussen går om 1 h ca 


kramas på där ute i cyberrymden för där e det fritt från svininfluensan 

ledig ledig ledig

Så skönt att vara ledig en helg. visst jag har inte jobbat länge men man saknar den ändå. Saknar att vara ledig med gubben och barnen samtidigt. Nästa helg jobbar vi båda mindre kul. Men då ska min mamma vara barn vakt. Det ser hon framemot och barnen med. Plus då kommer ju morbror birk den stora favoriten.

Veckan som varit va aninens hämsk för barnen upp 5 till dagis vid halv kvart i 6, leo lämnad hos farmor vid 6 för hon lämna honom. Sen till dagis med de andra två. Va där när de öppnar vilket e halv 7 sen ta bussen till jobbet. Sluta och hämta när dagis stänger kul jul nä inte direkt. Men denna vecka e bättre 2 dagar e de lediga för vi e lediga skönt. Sen så kommer gubben jobba kväll när jag jobbar dag så de ska bli skönt. och tvärs om så klart.
Ska snart åka till Bella med barn och umgås ska bli himla nice va för länge sen.

Nej nu ska ja fixa de sista puss och kram

jobb jobb jobb

Det e det ända ja skriver om känns det. Men det e ju oxå så det e nu i början innan kroppen och ja vant mig. Men nu somnar jag inte med barnen mer det e alltid skönt. Idag blir de kväll ska snart åka. Minns inte vem ja jobbar med, lite jobbigt, samt jag vet itne om jag kommer vara själv sista h. Men men gjort de inan de med så de fix ja. 


Igår va ja ledig SÅ skönt. Men loke va hängig så de va trist. Men skönt att bara ha leo att hämta och lämna och då tidigt. Men han ville till sin kompis när jag hade hämtat honom så han fick ja inte se för det. Men jag tog en LÅÅÅÅNG  sago stund. Fick en ny bok alla vi barn i bullerbyn den va bra till och med loke lyssnade. 


Nej nu sak ja fixa håret sen dra woho 40 min i den blåa bussen not roligt.   

morgon stund med guld i mun?

Nej vetefan om de e så sant. Klockan ringde 5 i morse e nu strax efter halv 6. Måste upp tidigare när man sak åka i väg 6 annars kan jag inte äta. Men fy inte kul när klockan e 5 fast bara vänja sig nästa vecka blir det många morgnar om ja inte mins fel. Och gubben kommer jobba morgon hela veckan så det e jag som får ta barnen till dagis/farmor. Men men det ska väll gå de med.


I går tappade jag för övrigt mitt busskort fan i helvete liksom. Va en vecka gammalt skit kul. Men va ska man göra? va jätte stressad jag slutade 21 och bussen fick 2104 eller 2134 så skyndade och han med den 2104 men någonstans på bussen tappade jag tydligen kortet och när jag sak byta buss e den borta. Sådant som händer jo visst men fan va drygt och vi som måste spara pengar. Ingen cola för bea nu inte.


nej nu sak jag väll ta och fixa de sista bussen går snart jippi

nej ja e inte avensjuk på gubben som får sova vidae men en liten söt Ronja brevid sig nej nej.

fredag idag

Ida e det fredag, det brukar ju betyda slutet på veckan och vila men inte för mig. Inte denna vecka vilket fall. Idag jobbar jag kväll början 12 slutar 21. I morgon jobbar jag dag och på söndag kväll. Men jag va ledig i går så ska inte klaga mer än lite hehehe. Fast nästa helg e jag ledig ska bli skönt. 

Mamma och min bror kommer i dag ska vara här i helgen och laga mat åt oss för nästa vecka kommer jag jobba många dagar så kommer ha liiite tid för att laga mat. Skönt med mamma ibland.

Nej ska ta och fixa innan jag drar tänkte kolla affärer i kista innan jag börjar

dag 3 på jobbet

Så jobbar man nu dåra. Idag e dag 3 och ja jobbar kväll. Skönt men ändå inte skönt. Skönt att slippa vakna 5 men jobbigt att börja 16 och sluta sent. Sen inge kul att åka från kista hem själv på kvälla. Som tur tar de max 3 min till bussen så. Men läskigt ändå.

Men ja jag stor trivs på jobbet. Underbra bonde för at inte nämna för mycket med sekreteses lagen, och härliga arbetskamrater, ja nästan alla hehe me man kan inte gilla alla. Men jag kan jobba me de, och de e väll de som e huvudsaken.

Igår när jag e på jobbet vem ringer inte då? jo dagis ronja har kräkts och måste hämtas *panik*. Ringer gubben så han hämtar. Jag skyndar mig hem sen efter jag slutat så när ja kommer hem drog han för att jobba vidare. Han kväll jag dag. men jag vill inte vaba än, och gubben vill inte att jag ska de häller så fick bli lite så här. Sen får han ut bättre om han vabar än jag tror jag så måste tänka så oxå. 

Nej om man ska ta och sova lite inanna man ska åka.


Måste säga att man uppskattar sina barn mycket mer nu när man inte får se de så mycket, jag njuter mer av de lila och så sak de bli skit skönt imorgon när jag e ledig och får va med de hela dagen hehehe *lyx*  

happy halloween

Så va allahelgon helgen till sitt slut. Vi köpte så klart godis för förra året kom de massa ungar men vi hade inge gofis hemma. Så iår sa vi nu sak vi ha. Men kom de några ungar? nja 3 st och då kom 2 av de tillsamans. Den första som kom va leos kompis så leo kläde på sig en sklätt ridar kreation och hängde med. Sen lekte de hemma hos honom. Fan riktigt stolt över leo, som kom och fråga mig om va han fick och inte innan han gjorde. Sen kom de hem till oss och lekte och spelade lite tv- spel. Men vi har ju gammla nintendo spel så han frågade men av e de här för spel? har ni inte nintendo wii eller game cube? HAHAHAHAHA  nä du lille gubbe här e det retro grejer som gäller. Mycket roligare ju. Och mycket svårare ta lolo 2 tex? hur svårt och hur mycket måste man inte tänka på de va? hehehehe


I fredags va ja och gubben på bio och middag. Farmor fick inga bieffekter förutom ont i armen så de passade kidsen och vi drog i väg. Såg zombiland, skit bra film hade allt humor, kärlek, "skräk", drama och ja typ allt fast för lite zombis tycker jag. Men helt klart en film att se. vi käkade på en mongolisk resturang på sveavägen fy fan de va äkligt inte alls bra mat. Fick mag kramp. Men de blev en lyckad kväl ändå.


Får se va vi ska hitta på idag gubben börjar jobba det e ju först november idag. I morgon början jag jobba omg omg omg roligt,läskigt kul och skrämande. Fy för att va borta från mina barn men ska bli kul att få bli vuxen.

Men de dagarna ja börjar tidigt och måste hämta båda barnen då kommer ja inte tycka de e så jävla kul. 
Lämna barnen 06:30 och hämta de 17:30 mmm härligt det. Nej inte alls, kommer åka hemifrån kvart i 6 och komma hem typ kvart i 6 eller 6 fyfan. Som tur e det inte så många dagar av det och ja jag vet sånt e det men ja va fan  inte kul för det. Men alla har vi väll jobbigt på vårat egna sätt.


Nä nu ska ja vara med barnen käka frulle kanske för nu e leo vaken. Ronja går ju upp 6 och leo vid nu hehe.
Loke blir väkt av ronja.