va mycket tid man har

jag som trode att jag skulel ha massa att göra denna v men icke da loke är sjuk. så jag e hemma och han sover roligt värre. nu måste vi skjuta på inskolningen så jag kommer missa massa på praktiken men men loke är värd det. men men va ska man göra liksom tråkigt bara.  men på torsdag får jag ha praktik iallafall sak jobba kväll då så då hinner offer komma hem vilket e skönt.

offer och leo sak fixa papper och kolla på huset idag vilket ska bli kul jag och loek får se hur det blir han vakande precis och värkar må bättre inte varm men lite groggy så vi får se.


aja nu sak jag fixa lite

over and out

woho jag har tid

ja idag e man ju ledig loke sover efter in skolningen jaf har presis fixat alla papper osv som behövdes fixas så då får man ju allt sitta vid datane tt tag.
inskolningen på loke är upp skjuten i 3 dagar till eller va fan de sa . jävla kuk dagis först skjuter de på när han sak för börja i 2 månader nästan så vi måste ta ut massa lediga dagar sen när han börjar skjuter de på när han ska va klar med insklningen. kul offer har börjat jobba och jag e bara ledig i 2 dagar va fan gör man? på torsdga jobbar jag kväll så då går det men onsdag da? får ringa svärmor hopaps hon kan men hon e hyfsat nyopererad så man tror ju inte det va. någon som ställer upp?

aja inskolningen i övrigt går åt helvete när jage där han ska bara va hos mig . roligt roligt när pappa e med går det okej va gör man liksom?


sen så måste man ju berätat att vi kasnke sak flytta ska sicka in papperna  idag om att vi vill byta hon med så får vi se va järfälla hus säger spännande spännande.  


va mer? va mer? saknar min bästis just nu önskar att man va så där 10 nu asså kunna va på gården och så.  men nej nu e man "vuxen" och hon bor inte över mig längre.  nu bor hon i nacka och jag  i fucking janaksns berg.  jag e väll lite svinakren som inte bor söder jag bor norr . men men en dag kasnek vi bor nära igen på ålderdomshemet kasnek hehehe då ska vi fan ha rulator race eller rullsstols rally och va de västa och elakaste på hela avdelningen hahahahha.

aja nu vakande loke dax att ta honom och gå ut ska hämta leo snart  men tänkte shoppa lite först hehehe får se hur glad loke blir då får men får muta med beae om ni vet va det e hahahaha (br)


over and out

leos namsdag idag

och inte en jävlen har grattat han era svin. visst det e bara rafael men soooo. aja nog med det. i natt fick polaren en bebis och allt roligt roligt. äntligen kanske är på plats bf+12 eller va det nu va. seg unge hahaha.

annars da annars da? jodu man vet att man lever när man jobabr i äldrevården det sak jag be och få tala om. specilet om de e dementa. men det e roligt men man vet att man lever.
jobbar hela helgen för att va ledig måndag tisdag för att skola in loke  ska skola in på onsdag oxå men vetefan va jag sak göra sak jobba då men offer har börjat jobba då så  men men jag fixar det som vanligt. bea fixar allt. duma dagis som drar ut på tiden. loek hade feber idag hoppas på fan att den går bort tills på mångda annars måste vi skjuta på hans inskolning mer ju. det går bara inte. eller jo men inte kul. as roligt oxå att den 16 april sak han börja på leos dagis 2 v på "hans" egna dagis för att sedan få gå på storebrors sjukt ju. kunde han inte få börja på leos 2 v tidigare e det så svårt liksom?

aja får se om jag kommer hinna blogga mer under min praktik kommer gå upp vid 5 på möra så jag lär väll dö när leo coh loke somnat känns som det. men men det återstår att se. i värsta fall kommer jag väll tillbax v 16 hahahaha. men då e det typ inskolning på leos dagis för loke hur jag nu sak fixa det med skolan haha va på 2 ställen samtidigt jovisst .

pain lots and lots of pain

har så ont i halsen ghaaaaaaaaaaaaaa va fan ska jag göra  har strepsils  hemma men det hjälper inte. bafusin fans inte så va gör man?

 aja jag över lever nog annars kanske deta är mitt sita inlägg men jag tror inte det.
allt pluggande har dock fåt en att tro att man har diversö dödliga sjukdomar så fort man får symtom i den riktingen kanske får lite paliativ vård snrt dåra hahahahah not men ändå.


hade prov idag  va as nojig men tror det gick bra svarade på alla fråger och känner mig säker. men bara för det går det åt helvete säkert. aja man får ju göra om prov heheh alltid något. efter skolan hade jag ett långt samtal men en klasskamrat  om fan allt haha lite roligt för han kan allt prata tror inte jag han säga så myket inte så mtcket som han. efter det  mötte jag min underbara familj och shoppade lite kläder till leo. loke hitatde vi inge fint till så det e bara att leta på åt han.

nu e man här bajs ont i halsen och borde plugga men orka för ont för seg för allt. ska nog kasta mig i soffan och tycka lite synd om mig själv och se på rainbow brite kasnek hehehehe har ju 3 filmer hemma  fick dom idag  e så nöjd så




over and out alla tomte ljus

jag e bra dålig på att skriva

jag e då kass på att skriva. har för mycket att göra och nu när det e fint väder på dagarna vill kidsen av ute oxå så har ingen tid ju.
prov i morgon i psykeatri . känns hämskt men tror jag kan det bra.
sen sak jag plugga massa oxå   snart sak jag lämna in allt och e snart klar oxå känsn jävligt bra.
har apu nästa vecka oxå sk bli spännande men jag fasar för över och nedre toalett. vet du av det e förstår du.
aja får försöka skirva mer om apun osv men emn vi får se


over and out

nyttigheter

1 tesked torkad ingefära.
½ tsk olivolja/linfröolja.

1/4 Citron
½ Apelsin



prova och va nytig det kikkar igång kroppne och gör en varm jag lovar.  sak göras på fatsande mage.


hohohohohoh

budade precis  3 filmer på tradera

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=40710870


hoppas jag vinner  men det ska vi väll tro

lovely söndag

måste bara ta och beröätta om min och lokes underbara lördag hos familjen sommer-moberg(?)
vi kökade lunch där kidzen lekte röjde. 
så fick jag håla i lila  och jag menar lila loke e ju jätte stor i jämförlse konstigt nej men ändå.
 fick hålla i joline  så liten så söt så  aaaa vill oxå ha en mini men inte nu sak plugag ska va duktig.
sen va vi ute  och lekte johan pappan i den familjen tog en jätet fin bild men inte fan får jag lägag upp den här bajs oxå. men men hade as trevligt  käkade middag där oxå hembakad  stenungspizza  bajs got.

  sen vid 19 åkte vi hem lagom hemkomen till melodifestivelan och jag e shokerad över vem som van. äntligen röstar sverige fram en rba låt  omg korts i taket osv. någon dag sak va den första ller hur?



idag har vi haft en as härlig dag. massa shoppande ja för att va mig . jag hatar det i vanliga fall men idag va det skönt hade spenderbyxorna på oxå.
köpte skor till leo med döskallar silvriga han valde själv. loke fick oxå döskallar men vita offer fick bara svarta  men dyra och jag fick med döskallar och rosor leo tyckte jag skulle ah dom hehe. får ha dom tilsl det e träsko väder.

sen köpte vi en dvd  nightmare before chirsmas eller hur den nu vill stavas. en bok med barbapapa  till kilalrna och leo fick tåg delar tror jag det va delar till bil eller tåg bana vilket fall.  sen pallade inte jag shoppa mer det va nog för mig 5 h räkte.


måste skryta lite med att jag har stått och diskat i 1,5 h om inte mer. hade värsta högen för vi har varit lata  så den va inte rolig den.



ojojojoojojojo nej nu blev det för långt här bäst att sluta när man e på topp som det heter

imorgon blir det massa pluggande sak bli kul


over and out

ingen röst alls

mmm rösten e borta . lite hörs det om man lyssnar noga as roligt då jag sak va själv med loke idag som att han lyssanr nu liksom  han hör ju inte mig alls.  men men ska drika lite te nu och hopaps det hjälper sen sak vi åka till haninge och träffa underbara belal och hennes familj. fan va jag saknat er asså. visst va inte så länge sen vi såg men ändå när man pluggar blir det längre mellan vi ses känns det som. men men bara att dra sig i kragen.

nu dansar loke här brevid till lazytown radion med sin uglydoll han älsakr den sak sova med den osv hehe så söt min älskling e . bästa dansaern ever han sak när han har åldern inne få gå på dans skola och säg va ni vill men han e ju kille sooooo han älsakr det  han e en natur begåvning sak jag säga emot ödet?






still strongly hata moderater dö muter fucker dö. svengelskan 


nej nu sak vi göra oss fina för fam,iljen sommres wiiiiiiiiiiiii så gladd att vi sak ses *love you *



over and out

hata den borgliga regeringen

mmm hatar dom så jävla hårt att det inte är sant hatar er fittor som röstade på dom oxå själviska idioter. hopaps ni har det bra .
har sökt en kurs i bas ämnena som jag sak läsa vid sidan av min utbildning studievägledaren sa att det gick bra så jag sa nej till data som jag redan läst. men igår fick man besktedet att man inte kommit in på grund av brist på plats. ringde idag och frågade va det berode på och om det finns en annan kurs jag kunde ta men icke da. för den borliga marotiteten har skurit ner 30% på alla platser. tack så mycket nu kommer jag bli betalnings skyldig oxå. ja men bara de rika har det bra så va gör det för oss som försöker göra något med sitt liv. har så god lust att hoppa av denna kurs och leva på sos resetan av livet . men nej jag vill inte ha med soc att göra . det e så skönt nu att slippa dom. men men va fan sak man göra sen ? när det kommer på posten här betala tillbaxka din idiot. ghaaaaaaa dö alla moderat fittot och ni fittor som röstade på dom




over and going to henga mig sjelv

leo sjuk

igår när leo sak sova märker jag att han e varm mer än vanligt. tar tempern och ja så va det oxå 38,4  han får alvedon och sen somnar han bums. när jag väll sover väcker offer mig med att leo har spyt ner hela sägen. bara att byta och fixa och så han får sova inne hos oss för han e så varm. vakar vid 8 det e lyxigt  loke växker leo unge asså . men leo e fortfarande varm  och feber 39 i feber så kul. han har legat hela dagen typ med undantag för en stund då feber värkade gå ner.


nu ser han på buzz lightyerar sak gå oxh nya lite med han nu när han e sjuk och man får hehehehe.





over and out


va gör bea uppe?

ja du bbra fråga är inte tröt så va sak man göra? nej men snart så måste jag sova vem sak orka upp annars med odjuren?

kom just på att jag måste färga håret typ imorgon ser ju hämskt ut för varje gång jag tvättar det så blir det värre och värre  hatar det. eller kasnek ska köra på denna look? eller?
 JAG

lalilala

idag har jag varit värsta duktig nästan vilket fall. har pluggat massa snart klar med mastodont frågan som min lärare säger 11 sjukdomar som sak beskrivas och analyseras. roligt men som sagt mastodontigt. har typ 3 kvar  tror jag. aja snart klar. dom jag pratat med i skolan har inte en börjat och de ska va klart om 2 v . sen e det ju massa andra fråger oxå vi sak svara på hajar inte hur de sak palla . jag e redan stresad nu. fast jag e en strressad människa allämt.

imorgons ak killen jobba oxå hatar helgerna då han jobabr men va ska man göra?  man behöver ju pengar.


min tattoo e nästan helt läkt oxå jag har fan bra läkhud hehe. snart sak jag lägga in en bild på henne när hon e helt läkt 


aja kasnke sak ta mig en pluggis till nu när msn e inte funka och inge bra på tv. hum fundera fundera.



over and out