Grattis Leo

Idag fyller min stora kille 6 år. Tänk att de e 6 år sen han föddes, 6 år sen jag blev mamma för första gången. Lyckan kunde inte vara större. 6 år har gåt sjukt fort, snart e de skola sen kommer tjejer osv sov min kille e stor. Men han e mammas kille och de känns bra. De känndes i magen när klockan var 1917 tiden han e född. kom nästan en tår (ja jag e mesig ja vet) jag e så glad att jag valde att bli mamma.

Imorgon sak han få sin födelsedagspresent av oss, De nya legot som han kollat på på legos hemsida kom till Sverige idag så imorgon borde de komma till affären. De trode hon på br jag pratade med hehehe ja jag har ringt tisss.
Så imorgon sak han få köpa va han vill typ.


Ronja tog 2 steg på raken idag oxå de får så mycket framåt, och den 23 kom hennes 5 (4) tand.

Ronjas första steg

Idag tog min skrutta sitt första steg. Helt utan förvarning eller så, jag pratade med mamma i telefonen och då bara tjofs tog hon ett steg. Sen 10 min senare sitter ja och ja va gjorde jag?, sak samma då tog hon ett till. Min skrutta e skittttt stor.
Hon har börjat att ställa sig upp helt själv utan stöd alls i typ 1 vs tid nu så här tränas de balans.

Ja de var bara de nu ska ja ner på ica och handal mjöl så man kan baka en sockerkaka och fira min stora tjej.

harry potter baby

Idag e det hp för hela slanten typ. Längtat som fan på denna kan man säga. Drömde sjuka drömar att ja missade den för jag va på ålänsk tid.

Nej nu sak vi fixa för bada innan min bror och mor kommer 



 .

hipp hipp hura för farmor anka idag

Grattis kära svärmor. Hipp Hipp Hurra.

Idag blir det firande av svärmor som fyller år. Ska bli kul, ska på någon barnvänlig resturang tydligen. Killarna ska få göra en present strax sak bara se klart make me a supermodel :-P.

I går trotsade vi de mörka molnen och drog ut i skogen (som vanligt). Där plockade vi 1,5 liter blåbär sen bestämde vi oss för att nej nu får killarna bada solen hade kommit och molnen va som bortblåsta. Så medans e bade gjorde dubben upp eld och rillade korvar. Va skit smarigt. Efter de badade killarna mer och då tog ja roja med mig för att kolla på de. Leo springer då mot oss och jag frågar- ronja va e leo? hon peckar precis på honom och säger där högt och tydligt och blir skit glad. Sen frågar jag va e loke ? då peckar hon mot loke och säger dä. De är inte så i närheten att hon kunde pecka fel. Sen frågar j va e pappa hon kollar runt men ser inte pappa. Så ser hon pappa och skrattar och säger däääää. Så sött min skrutt. Hon växer och blir så stor. Hon är en riktig liten klätter apa, hon klättrade upp på en liten bänk i går men kunde inte ta sig ner (stog precis previd men hon fick pröva själv). Hon är en liten bus unge precis som bröderna.
Något hon älsar just nu e att första leos och lokes lego byggen, de e som att hon vet att de blir arga och de e skit kul.

I morgon e det harry potter ska bli skit kul. Skulle vara extra kul om bästis va med men tar sista filmen med dig. då kommer ja till er och e bf hehhehee (bf = barn fri).


Nej nu e ronja ledsen och säger mamma mamma mamma så bäst att ta henne hej hopp gummi snopp.

lång time no skriva

Lång tid sen ja skrev men så blir det när barnen har semester och de finns roligare saker än att sitta vid datorn. Plus när de sover, sover man ju själv efter allt skoj man har heheh.

Nu e plutten Ronja 10 månader oxå omg snart e hon 1 år. För 1 år sen låg hon i magen och nu nu e hon här stor och duktig. Sjukt va de går fort.

Nu har gubben semester igen så får se va vi sak göra. näst vecka är det harry potter permiär och så fyller svärmor år. Sen kommer bästis till Sverige så henne måste man träffa.

Nej nu vakande ronja försöker få henne sova i egen säng men de gör att hon itne sover alls i stället ingen sömn här inte  hej hopp