Våran stora kille

Idag för 7 år sen lågg jag på bb med den vackraste bebisen på jorden. Då vilket fall senare fick han ju konkurans av syskonen. 19:17 e han född då stod världen still.

Nu e han 7 år det har gått så fort, härliga 7 år av glädje och kärlek men oxå lite skräck då han är en våghals ibland.

Firade våran stora kille, först med sång och present på sängen. Blev Lego spel som han blev välldigt glad för. Sen bar det va till grönan för skoj. Massa folk v där men lyckades ha skoj ändå. Hela familjen. dit kom oxå mormor och birk, faster sofie och morfar och helen. Efter grönan blev det middag och sen hemfärd en helt perfekt dag fast inte lika perfekt som för 7 år sen hehehe.



Bröloppet blev oxå en supper dupper bra dag mer info en annan dag orkar inte nu

i dagarna små

i dagarna som kommer....

om 2 dagar är det semester för mig i 3 v
om 4 dagar gifter vi oss spännande spännande
om 6 dagar har vi en sju åring, tänk leo blir 7 år omg liksom, va de sju år sen man gick hög gravid för första gången?

Imorgon är jag ledig sen på fedag e min sista dag på jobbet sjukt men skönt. Semester ? ska ja ha semester alltså vara ledig men få bra betalt??? hahah det e härligt vilket fall.

på Leos födelsedag kommer vi nog åka till grönan och fira där. Ingen som e hemma på hans b dag så tar nog grönan. Han älskar ju det ändå. sen kommer han ha kalas för sina kompisar i skolan  i aug när den börjar så tror de blir bra.



måste bara skriva

Msåte bara skriva lite av vad ronja har för sig i ord väg just nu.

Nu kör hon massa

-mamma vät du? (mamma vet du)
- vill änte (vill inte)


Men gud nu kommer ja inte på mer vad det e för skoj hon säger. Måste skriva ner så kan ja skriva det här

för skylla på sömn brist

Tillbax? förstunden vilket fall

Jag kommer då aldrig bli en bra bloggare. Lusten tryter och ja har ingen ork. Men skiver lite då och då kul att läsa senare ju.

Mycket har hänt sedan april då ja skrev senast. Loke har blivit 5 år stora killen. Ronja babblar på massa och är torr mycket. Fortfarande är det jag som inte är snabb nog eller hajar vad hon vill så då blir det olyckor. Men de går framåt tills hon e 2 tror ja nog hon e tor men lite tur hehehe.

om 10 dagar gifter vi oss omg liksom? De mesta e fixat förutom maten men den kan iten fixas nu ändå, grisen är dock skjuten så alltid något. Känns kul men nervöst men så ska det väll kännas?


Nu har gubben samt barnen semester skönt för de. själv får man jobba. men nästa fredag e sista dagen även för mig. Sen är det 3 v semester sen jobba och sen semester igen och då åker vi alla till england. Ska bli kul killarna e så ivriga att åka de ser så fram emot att åka och träffa mark ... och yazmina men mest mark hehehe.

Nej om man ska ta och sova lite.


(skumt skumt skumt )

 

ska försöka skriva mer, om bröloppet och allt så jag att läsa om det själv när ja inte är så nervös hahaha