100 år sen

ja typ 100 år sen man skrev. för mycket att göra för lite ork att skirva har tänkt massa gånger dax att skriva men har aldriog blivit av.
va har hänt sen sista som jag minns da ?
jo vi tog en extra semester jag och kidsen åkte till mammas killes land med dom riktigt trevligtva där ui en
vecka för att komm hem för att börja skolan.och kilalrna dagis så klart. leo gilalde att komma tillbax medans l
oke va sur i några dagar. första veckan i skolan va okej pluggade massa för att inte ha allt kvar  sista veckan. vecka nr 2 fick vi pröva på mer praktiska saker. vi fick lära oss ta blodtryck och det va faktiskt roligt. man kännde sig värsta vuxen. sen fick va lära oss ta blodprov eller venprov som det heter. det gick ju bra hehe.
när läraren instrurerar oss så va gör bea då? jo svimamr hahah tragisk  okej inte svimma helt men 3 s til och jag hade det. tur läraren är en sjuksyster. hon la mig på govlet med benen högt och kallt på huvet . hon skämtade lite sen om att du hade klassen fått sett hur man gör sånt oxå. men sen gick det gätte bra va lite skakig men jag skulle fan ta ett prov om jag så svimmade igen. men bea svimmade inte alls. jag fick typ mer smak  funderar stakrt på att bli sådan där provtasgnings männisak. roligt va jag som hatar sprutor vill bli en sådan haha. sen har vi fått läara oss om stomi och hur man sätter kateter. vilket jag hoppas aldrig få sätta fy va läskigt.

ja det är väll i stora drag va som hänt. jo igår köpte vi en ny kamera lite lyxig osv men va fna  det e jag värld hehehe en olympus 780 giktigt snygg måste jag säga svart och massa finesser i kameran. sen köpte vi ett akvarium till leo med setnar han fick välja. fisakr ska han få köpa om 4 dagar då akvariet har fått bättre ph värde för fiskar.

sen köpte jag i veckan en laminator riktigt roligt men känns lite onödigt men men offer rabbat så den va bilig. samma med våran nya damsugare eletrolux jewel offer rabbat på den med. synd att dom inte har kameror oxå hehehehe.


ja det va väll allt va jag minns. nu sak jag fixa lite sen diag ska jag troligen på grönan med en vän och hennes va det nu va kusin eller kompis ska bli kul. då får jag va bea inte mamma eba hehehe.


over and out


fredag ingen bra dag

nej för det e imorgon jag får dricka cola inte idag vi som brukar äta got och dricka cola eller pepsie på fredagar men inte idag. eller kasnke en liten cola eller en burk får se inge godis vilket fall. har varit duktig tycker jag inte socker alls igår känndes bra men fan va man ville ha. tur att undarna syselsätter mig. dety är när de sover jag blir riktigt sugen när jag e utråkad. typ.


men men nu sak vi leka mer känner sugget av godis nej cola hehehe så dax att lek hehe image27

bea måste vara stark nu

ja kanske låter värre än va det är men nu har jag slutat med cola. och ska äta nyttigt. inge glass osv på dagarna. har går ok men inte bra. alla frestar mig över allt men det blir bättre. ingen cola iallafall sen i söndags och det e jätte bra för mig .det viktigaste e att jag slutar med cola sen med socker. men jag har varit duktig och varit ute och går och cyklat ( med 5 kg potatis på ryggen) osv känner mig bra och jensen känns lösare kan vara inbilning men ja uan den hade jag nog tagit av godiset i skafferiet.

igår va offer ledig för han sak jobba helg då cyklade vi till killarnas farmors kolonilott och leo fick kolla hans moräter  och gallra och vattna och loke fick se sina blommor. dom fick välja och olda va dom ville. trtevligt trevligt.

i måndags va vi och badade med familjen sommer - pappan. va trevligt som alltid.


ja va mer ska man säga? typ hatar att sitta vid datan just nu så därför så få inlägg. men det blir kasnke bättre när ja när senare kasnek.


ha det bra  och ingen cola till bea