JUST DET FÖRLÅT BÄSTIS

och förlåt bästis men det e just de böckerna. Såg filmen på tv och fastnade för cedrik va ju med, men tyckte filmen va inget att hänga i julgranen men alla sa att boken e bättre så när ja hittade den för 40 kr så tänkte ja va fan ja prövar och fastnade FÖRLÅT.

hur ska ja kunna gott göra det???? *ler*

snart e 2009 slut omg de fick fort

Så va julen över och snart ny år.

Julen blev helt okej, lagom liksom. Vi började med att äta julgröt ( så klart ) hemma gjord oxå. Ronja fick mandeln men ja inte fan kommer den att slå in de ska ja sätta p för.
Sen gick vi till offers mamma och "pappa" och fikade och så kom tomten barnen fick paket och sen drog vi hem åkte lite i baken innan vi kom hem oxå.

Kom hem lagom till kalle anka, under tiden de va så fixade ja och mamma med maten. Efter kalle åt vi de va extra gott då man själv gjort det hahaha.

Sen kom de som killarna väntat på länge öppnandet av de paket som legat under våran gran.

Ronja gick runt och gav bort sina paket de v roligt. Sen snodde hon andras och gav bort hon hade skit kul. Att öppna va ingen höjdare för de va ju roligare att ge bort och ta.

Killarna blev jätte glada för de fick wii med tillbehör och spel ( va till hela familjen men de fick de) Sen fick de ben10 flexi trex som de tjatat om och varsin bil med hand kontroll.


I å fick de massa kläder och de va behövligt, fick även massa andra saker men de har ja glömt bort.

Snart va de jul dåra

I övermorgon e det jul jag ja e nästan klar med julklapparna. Ska bar fixa mammas och sen slå in allt. Men de får ja göra efter jobbet (jobbar kväll idag (halv kväll)). Imorgon blir det att förbereda julmaten då vi ska vara hemma hos oss. De blir vi och mamma, birk och hennes vän. Ska bli skönt att vara hemma men fan a mycket de e man sak fixa i mat drick och godis väg men lite kul. Känner mig så husmorig. Har gjort massa knäck och napolion knappar eller mozart kulor som de igentligen heter.

Kollade nyss på mitt konto och va står de där jo LÖN hehehe hur glad i hjärtat blev mn inte då. Kändes så otroligt skönt nu slipper man få en inkomst på max 4000 mamma pening nu blir det mer massa mer nice.
Så imorgon innan jobet ska ja köpa de där julkläderna ja kluttat på till barnen. Jag vet onödigt men denna månad får jag faktiskt!!!!


Nej nu ska ja t in knäcken och paketera den sen dra till jobbet.

God jul alla glada

inlägg nr 2

Vet inte va jag sak säga är inne i ett jobba jobba jobba dimma.
I går jobbade ja 0730 -21 inge kul alls specielt inte när all rast jag hade var 30 min vid 2 och 30 min vid 16.
Men men han som skulle jobab dag va inne på bb och hade annat för sig så passade på att få lite extra h och sen e det ju söndag det e ju bra ob.
Och idag ringde de från jobbet men ja svarade itne pallade inte fan. Ska jobba kväll de räcker!!! ska jobba kväll i morgon med så nej de får räcka. Men e ledig 2 dagar denna v kanske ska jobba extra hahaha ELLE INTE.

Nej nu sak ja sortera kläderna ja fick av grannen. Gillar mina granar de e så trevliga hehe. Fast ja e ju trevlig tillbax så.


och nu snöar det oxå man blir lite extra glad i hjärtat.

Har kört ner mig i bokträsket igen men det e itne hp denna gång. Skäms nästan för att skriva va de e för bok så ja låter bli ett tag till.

nej nu ska de jobas hej då

Tväling

är med och tävlar inne hos mansondust om en tröja med valfritt tryck från babykungen.


En vecka bara så där

så har de gått en vecka mer eller mindre. Nu e det lördag och inte sak ja vara ledig för det. Visseligen bara jobba lite kväll emn helgen känns ändå förstörd. Men men pengar e pengar.

Veckan har rullat på har köpt julklappar till barnen inte klara dock men nästan.
Till killarna (och pappa) blir det wii. Med lite spel och tillbehöv. Återigen e det rba med en gubbe som jobbar på jula då mycket spel och tillbehör går att köpa där.

Sen sak de får något mer oxå men de har vi itne bestämt än.

Ronja ska få kläder från
babykungen En rosa med sitt namn på samt en rosa med en kossa på tyckte de va så söta. Sen sak hon få lite barbapapa kläder oxå men just vilka har ja inte bestämt än, går och kolar i kista så ofta ja orkar hehehe. Blir troligen två tröjor  ett par byxor och en klänning. Med barbapapporna asså. Och kasnke något djur får se. 


Ronja ska för övrigt vra med i forskning igen. Hon va det förut när vi skulle åka in och de kollade henne. Nu ska vi svara på frågor via datorn men det e för samma forskning. Sen blir det troligen ett till besök på unviversitetet men ett experiment. Lite roligt att hon får vara med. Kan försöka länka till forskningen en anan dag om det är någon av mina otroligt många *asg* läsare som vill veta.


Nej nu ksa jag vara med mina barn och gubbe innan jobbet kallar


trevlig helg till er alla i cyber rymden

Just det här e bilder på killarnas nya friller


Leo, aningens kort men de blev fint.



Lokes nya frilla kammen e så där för så klart har han virvlar i HELA håret.

Hej då

Helgen våran

Så va det måndag och ja sitter coh vänntar på att klockan ska bli dax att gå till bussen.

I helgen har syrran varit eller är på besök. Fast nu e hon hos en polare.
Vi va i lördags i bro och badade. Va skit kul. Leo har lärt sig att simma 1,5 meter undervattnet ioförsig men ja lärt sig det helt själv. Vem behöver simskola?  HAHAHA
Ronja hade armpuffar på sig och simamde runt. Hon minns babysimmet och de e ja så glad över. Hon hoppade från kanten och då i vattnet vänder hon sig och söker efter kanten. Precis som man ska. Sen om hon blev trött i vattnet la hon sig på rygg, hon e allt en dunktig babysimmare.
Loke han släppte sin rädsla och badade han brukar vara rädd för djupt vatten men nu gock de bra.


Igår va vi hos min pappa. Gubben hjälpte svärmor med flytten dagen innan så när vi skulle till pappa behövde de mer hjälp så han stälde upp. Så mycket de har hjälpt oss så känns de bra at hjälpa tillbax.
Hos pappa hade vi riktigt kul, Åt got och gilalrna lekte och spelade wii. De giagde de där att man skulle röra på sig för att spela hehehe. Ja prövade oxå de va skoj kanske en julklapp?

Sen åkte rakaparaten fram och ja de slutade i massa hår på golvet.
Loke har en snygg tupp kam. så klart står den idag. vax och hårspray sen står den bra.
Leo e kort hårig. Han blev först ledsen för han vill ha långt hår men idag känndes det bättre efter massa beröm av pappa och mig. Så nu känner han sig snygg. När jag sa att hans fina ögon syns mycket mer nu så blev han glad.

 

 

Ska försöka ladda in bilderna någon dag så alla får se.


Inge jobb idag

Idag skulle jag igentligen jobba kväll men ingen barnvakt så gick inte. Gubben jobabr oxå kväll, fast han jobbar fler h än jag så ja fick vara hemma. Sen så va vi tvugna att ta loke till dotorn för han har haft ont i magen ett bra tag. Men i natt skrek han i smärtor, Skulle åka in men efter 20 min försvann de. Så efter lämningen av de andra så gick vi till vårdcentralen. Efter lite kläm och prat sa dorktorn att vi prövar lacoulos och ser om de hjälper, annars får vi komma tillbax och se va vi sak göra. Man vill inte precis göra rektal undersökning i onödan eller oral för den delen. Inte direkt så skoj.

Va livrädd för att Loke inte skulle ta medecinen för han e kräsen, men de smakade got tydligen för han slickade i sig allt. Men det skulle vara som en sirap så alltid bra.


Nu va det dec oxå killarna öppnade sina kallendrar i morse mycket glada va de.



Och gud hur många runt om kring mig e inte gravida nu? omg omg omg inte bra för ja blir så sugen men NEJ JAG SAK ITNE HA FLER BARN. Ska låna och kläma och känna sen tillbax. Nu sak ja tjäna pengar och njuta av de vi har. Sen kanske hahaha eller ja nej eller?