Helgen våran

Så va det måndag och ja sitter coh vänntar på att klockan ska bli dax att gå till bussen.

I helgen har syrran varit eller är på besök. Fast nu e hon hos en polare.
Vi va i lördags i bro och badade. Va skit kul. Leo har lärt sig att simma 1,5 meter undervattnet ioförsig men ja lärt sig det helt själv. Vem behöver simskola?  HAHAHA
Ronja hade armpuffar på sig och simamde runt. Hon minns babysimmet och de e ja så glad över. Hon hoppade från kanten och då i vattnet vänder hon sig och söker efter kanten. Precis som man ska. Sen om hon blev trött i vattnet la hon sig på rygg, hon e allt en dunktig babysimmare.
Loke han släppte sin rädsla och badade han brukar vara rädd för djupt vatten men nu gock de bra.


Igår va vi hos min pappa. Gubben hjälpte svärmor med flytten dagen innan så när vi skulle till pappa behövde de mer hjälp så han stälde upp. Så mycket de har hjälpt oss så känns de bra at hjälpa tillbax.
Hos pappa hade vi riktigt kul, Åt got och gilalrna lekte och spelade wii. De giagde de där att man skulle röra på sig för att spela hehehe. Ja prövade oxå de va skoj kanske en julklapp?

Sen åkte rakaparaten fram och ja de slutade i massa hår på golvet.
Loke har en snygg tupp kam. så klart står den idag. vax och hårspray sen står den bra.
Leo e kort hårig. Han blev först ledsen för han vill ha långt hår men idag känndes det bättre efter massa beröm av pappa och mig. Så nu känner han sig snygg. När jag sa att hans fina ögon syns mycket mer nu så blev han glad.

 

 

Ska försöka ladda in bilderna någon dag så alla får se.


Kommentarer
Postat av: alexandra

Jag vill se bilder på nyklippta barn=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback