nice räser bajs

Måste bara skriva så man minns de där dagarna som e toppen när de är dagar som är mindre bra.

Hämtade killarna från dagis efter en supper skön promenix till dagis. När vi kommer hem bestämmer vi oss för att leka lite så vi spelar fotboll på frasidan och soppar grus och ahr skit kul. Sen kommer granen med barn och leker lite  och pratar är ute säkert 1,5 och bara njuter av fint väder och så. Ronja fick leka lite i sanden och gunga toppen dag.
ångrar inte för fem öre att vi flyttade hit det e dyrt på vintern ja men fan de väger upp nu när man kan använda sitt "rum" ute.


Nej nu sak de vankas middag sen sak vi troligen ut igen och spela fottboll.


Love the ute.


sessan 7 månader

Idag är den 31 så då e min sessa 7 månader. vet inte om man ska räkna veckor eller så men sak samma idag e den 31 och hon är föd 31 så kör på det.

För 7 månader sen va hon en mini plutt söt som socker men så liten nu sitter hon så sött på golvet och tar sig runt på rumpan och e allmänt glad i livet. Min älskade sessa du är älskad .

att mitt liv kan vara så perfa (ibland mer än annars) har två underbara söner och en underbar dotter. va mer kunde man önska sig?

fick precis en present av dottern kanske ska ta och byta på den?


Är snart klar med historai as inl 1. bara en fråga kvar men har frågat läraren om en sak så måste vänta lite på svar så ja inte missuppfattar frågan. 
Medans jag vänatde tänkte ja jag söker på frågan och ser va jag får för svar. och tro på fan det e någon som har skrivit i något formum att den behöver hjälp med alla dessa frågor. och någon har svarar ioförsig kortfattat  och inte på alla frågor men ändå. fan de va drygt. Själv sliter man med läsningen och resonemang medans andra åker räkmacka. Mina svar stämde bra med de svar personen fått fast mina var mer utvecklande eller vad man skriver det känndes skönt iallafall. ville inte tita på sista frågan de ska ja göra när jag själv svarat på den . kanske då.

Mångda som vanligt efter fredag

Så var det måndag. Sitter här medans Ronja leker oh bajsar på golvet. Hon försöker ställ sig upp mot gågrjenen men eftersom vi hade besök igår va låstet inte då så de såg bra roligt när den åkte längre och längre bort från henne.

Har precis pluggat massa skit stolt. Nu e antiken klar sak begemig i i medeltidens värld om Ronja tilllåter får se om jag får läsa det medans hon leker. Kanske om ja läser högt för henne? återstår att se.

Fick massa he-man gubbar i posten nyss gubben i farten igen. Han e värre än killarna. Detta paket var från england (hpland) sen ska ja hämta ut ett paket oxå gubbe att shoppa han e ju värre än en tjej!!!! men ja de e bra kasnke för jag hatar att shoppa så de går gämt ut.


åker till hp land om 46 dagar woho längar . Bästis snart i come


Ingen he-man än men han ska tydligen komma men med hans små ben kan de ta ett tag eller?
Måste se till att gubben köper lite she-ra så Ronja har en stark och tuff tjej att leka med!!!


http://www.youtube.com/watch?v=quzY7ONePM4
SHE- RA vetefan hur man läger ut de snyggt men ja någon kan ju säga hur man gör så kan ja fixat hehe

så va de bokat

Nu är biljetterna bokade den 16-19  e maj det england som gäller woho. läskigt som fan men roligt längtar. Ska bli skit kul att få se hur bästis bor och vara i hp land åååå blir glad i magen fast den kryllar va fjärillar. Nej nu hägrar sängen  nattis

duma tidomställning

Varför ska man ställa om tiden igentligen? så dumt ja vet mn ska få mer tid i solen eller va det e men ändå. Bea glömer alltid att ställa om och ja där står ja med lång näsa.
Som idag skulle ha meandi och fixar de som sak fixas gubben och killarna ska ner och köpa bullar för ja orkade inte baka men så får ja en tankt i huvet att fan e det inte idag man ska ställa om? Jo kollar tv och visst fan va det idag 30 min innan partyt ska börja och 15 min innan säljaren kommer fan fan fan. Men men man e ju snabb så han fixa de mesta innan allt kom.

Va trevligt 2 gäster (svärmor och bella med familj). Barnen lekte och mammorna shoppade hahahah.
Köpte 2 kläningar till Ronja en med tårtor och en med grodor på skit söta leo fick en bil tröja med formel1 bilar och loke sura grodor. Svärmor köpte en kläning med disco apor till Ronja och skruvmejslar till Leo och traktorer till Loke.

Hyfsat nöjd lite sur att de va så stor skillnad mellan "kill" kläder och "tjej" kläder. tycker de brukar vara mer spelar ingen roll men nu blev ja lite besviken men men hittade fina saker ändå.


Nej ska väll pluga på lite. Pluggade inget igår så får inte vila idag.

Snö oväder?

Tog ett bad Med Ronja och när man kom ner och kolalde ut va det vit MASSSSSSA snö. Var det typ inte vår för någon dag sen? I går satt ja i solen och göttade mig ju. Skumt som fan, vill inte ha mer snö dock vill a vår inga mer overoler och 100 kläder. men men den kommer väll.

Idag skickade ja in sista uppgiften till samhällsknskap. Skönt men trist lite kul va kursen. nästa torsdag e det prov är inte nervös för det är mest nervös för att gubben ska ha alla barnen. Ska åka en bit och sitta ett bra tag och sen en bra bit hem men men de sk väll gå. Han får muta Ronja med blodpudding så går de bra heheh. Hon älskar blodpudding.

Nej ska ta och plugga lite mer nu tror ja Selma lagerlöf lockar så mycket hhaha




Slänger in lite bilder
Ronjas ballerina kräkt





Nya skorna kunde inte motstå menar vem kan det liksom.



efter regn kommer sol

Idag var en perfekt dag nästan. lite varmare skulle vara nice men ska inte klaga.
Började med att killarna lekte skit fint medans jag gjorde gröt. Gav oss till dagis och lämnade gick hur lätt som helst inga sura miner eller så. Efter det åkte ja och Ronja till stan. Va skit fint väder så vi tog en lunch sen promenerade till babysimet. Brukar ta bussen men idag gick vi i det fina väret. På vägen svängde vi in i lite olika affärer. Hittade ett par fina skor till Ronja. Som convers fast inte med en liten tjej älva på. Fans matchande body oxå men fans inte i hennes storlek kasnke näst vecka hehehe. Hittade en ballerina grej kläning för 10 kr på kasper. Rea is the shit.

Babysimmet gick bra som vanligt. Skulle flyta med två "korvar" under armarna balans träning eller va det är. Gick skit bra de med. Fick sen sitta på en flyt matta det va en riktig höjdare fans hål som va hur kul som hälst tydligen hahaha. Ronja älskar babysimet och hon diggar instruktören massa.

Efter det tog Ronja en power nap och ja tog en bulle i solen utanför polishuset. När Ronja vaknat brev det mug-shot på henne. HAHA  hämsk bild men det är väll så det ska vara på pass kort. 

efte det hämtade vi killarna och hämtade lite saker på posten. Gick hem åt och lekte och dansade och hade skit kul.  värkligen en toppn dag så efter en pissig dag kommer en toppen dag. Så nu e batterierna ladade inför plugget. Ska bara se halv åtta hos mig sen plugg puss och kram köp en kam

*piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip*

Jag tror jag har tagit mig rejält med vatten över huvudet. Eller så är idag bara en jävla pissig dag man kan fråga sig. Ska tydligen läsa 3 boring böcker. Av typ selma lagerlöv och strindberg. JAG HATAR såna böcker. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. men de ska väll gå får hoppas har ex antal veckor på mig. 

Sen är mitt internet till min bärbära helt fuckt upp. Va skit nära på att slänga skiten alltså datorn i väggen. Internet går upp och ner varje minut. Så ja kan inte ladda ner uppgifterna till min dator som har word nej ja får göra det till gubbens dator utan word och får då skriva i word pad. Ni som skrivit i det vet vilket hel det är.
Sen har vi en grinig tjej som inte är på humör. Och inte vill hon sova häller fast hon e mörs tröt. Nej sak nog stänga ner datorn nu man sak inte försöka plugga när allt bara blir bajs och man vill slå sönder den. Känns bra då men fn, de blir dyrt.  

Ena sekunden där, andra borta

Sitter här och fixar lite med papper medans dottra min leker på golvet. Hon börjar haja nu hur man för flyttar sig. Det e skit kul Men man inser snabbt att vi har stora barn inte små så måste fixa en del för snart är Ronja "långfinger" överallt och de kan vara farligt. Hon har sig väll nu ca 1 meter på rumpan fram och bak och runt . Men de dröjer nog inte länge förens hon tar sig länge.
Märkte att vi har mycket lego överallt eller Ronja har märkt det. Så måste komma på ett bra system för allt lego så killarna kan få leka men inte på Ronjas risk.

I helgen va vi på naturhistoriska igen hehehe. vårat andra hem typ kan alla utställningar utan och innan nu. Men ja killarna älsakr det så. Plus denna gång va inte som alla andra för denna gång va Bästis och Mark med. Så kul så kul. Killarna diggar mark massa och Loke har ja vet inte va han gjkort men han är inte rädd för bästis mer. Gick till henne och satt i hennes knä men det e kul att han inte är rädd för sin gudmor mer.  Ronja tyckte bästis va skit kul haha, men de va en skit kul dag synd att hon ska behöva flytta till england för att vi ska ses ofta. blir så dyrt hehe.

I går va Leo hos en kompis på kalas hade varit kul. Nu börjar det igen med alla kalas. hura hura *host host* nej med det e kul lite. 

Nej nu ska ja fixa med papper och leka med Ronja  


over and out 

isigt värre

IShalt eller glasgalt? Leo säger s halt och hur som helst är det is halt ute. Vi har börjat gå till dagis och då går vi genom skogen och där e det sjukt isigt hela vägen. Men roligt värsta äventyret på väg till dagis killarna och ja har skit kul hhahaha.

Fick respons på min svenska inl VG baby  jag e så shockad. skit glad jag tror dock inte att jag kommer få vg sen som slut betyg jag tror på G och jag e skit glad om jag får G. Svenska är ett svårt ämne så. Men fan nu blev jag så glad. Stolt som bara den över mig själv.

Ronja ligger som en naken fis och tränar krypning det går så där. Hon e ju van vid att Leo och Loke fixar allt ho vill ha så nu måste hon göra själv. Hahaha men hon kom precis fram till ankan hon värkar chockad hahaha.



Nej nu ska jag göra lite samhälle sen plugga till proven.

två gånger per dag

Nu sitter ja här igen. Killarna sitter och spelar de har varit så duktiga hela dagen och på dagis så då fick de. Ronja leker själv som vanligt.

Det blev en jätte fin jaka till Ronja, hittade en mössa och vantar oxå alltid nice. får se om ja fixar bild mest troligen inte dåra.

De va några som hade komenterat hans nagellack men han sa de struntade ja i. Så styolt över min kille. nej nu ska ja fixa lite innan gubben kommer hem. Det är snart 9 år sen vi blev tillsamans men ända längtar jag som en tok efter honom när han är borta. Han e gubben ja vill bli 100 med.  Kanske ska ta och fria till knölen. heheh

storstädning och skrik attack

OJOJOJ idag kan ja sitta still och känna att jag förtjänar det. Har storstädat hela undervåningen. Tvättat fönsterna skurat och haft mig och bytt gardiner. Ska ta övervåningen strax tror ja om Ronja e med på det. De jobbiga med två våningar är att näa man e klar med en så har man en till. Visst i en lägenhet har man lika stort men allt på ett plan (oftast) då känns de lättare tycker jag hahaha men jag e konstig.

Idag när jag lämnat killarna fick ronja för sig att kallskrika tills vi kom hem va ja än gjorde så skrek hon. Såååå roligt not. Men sen lagom tilsl vi kom hem somande hon. Sov i 2 h längsta hon sovit sen hon va liten hehehe. Nu sitter hon och plockar med leksakerna ja städat undan. Att ha barn asså varför städar man? skoja bara de e inte så stökia ja e nog värst hemma.

I går va ja ensam hemma med barnen, gubben jobbade kväll. Så vi tog fram sminket och lyssnade på kizz och så sminkade ja barnen som kizz hehehe. De va mycket populärt. Leo fick även måla naglarna svarta. Ja berättade att pappa hade de när han och jag träffade så då ville han oxå ha det.

Nej nu ska ja åka till jakan och handal ny jacka till Ronja

Vardag igen

Nu är vardagen tillbax med allt va de innebär. Sitter och beställer lite böcker ja måste ha inför kommande kurser. Ronja leker och bajsar på golvet. Multi taskin tjej man har.
Men det e sjukt va dyrt det e med böcker och sjukt att man som student ska få så lite stöd då. 1/4 av de ja får av csn går till böcker. Sjuk och då ahr ja inte köpt allt än. Sjukt men men sista gången jag köper böcker för nu har jag allt. (nästan) Ska dock se om de sista ja behöver finns på bibblan. Sen måste ja se till att sälja av mina gammla kurs böcker oxå. Måste måste fixa.
Ska öka kilalrnas tid på dagis har jag bestämt. Inte mer än1 h per dag men ändå då kan gubben hämta de några dagar och de skulle vara så skönt. Kan sluar 15 vissa dagar men eftersom kilalrna går till15 så kan han ju inte hämta. Så ska fixa det. Käns häsmkt dock då jag e hemma på dagarna men ja jag e ju inte bara hemma jag e student de har folk svårt att ftta. specietl en försöken på illarnas dagis känns det som. Men men skit i henne.

Nej nu e Ronja klar dax att byta.

längtar till juni då ska ja vara mamma ledig endast *längtar*

fredag va e ja

Så e det fredag, ska snart åka till mamma ska bara kolla up tågen och packa. Efter som killarna e lediga från dagis tills på måndag så stannar vi där. Gubben jobbar ändå helg  och idag kväll så kan likagärna träffa mamma och bror min. Och syrran om hon har tid hon jobbar ju som en tok.

Ronja försöker ställa sig upp här brevid går inge bra för halt på golvet hahaha. Men hon kämpar på. Pappas dator e bra till mycket. Killarna e uppe på Leos rum och lyssnar på sagor och leker. Vet inte vad som hänt men de leker skit mycket nu uatn att bråka nästan alls. Och de ska sova i samma rum oxå. Leo har ju våningssäng så de funkar. Det e sjkt sött att de vill det men kunde de inte sagt det tidigare så kunde de fått vårat rum så kunde vi gjort årdning där till dom. Så kunde vi fixa i Leos rum till oss. Nej de kunde tydligen inte det.


Nje nu sak ja fixa det sista och ta en kopp te

babysim

Idag var det babysim del 2. Jätte roligt att vra där som vanligt Ronja e så duktig. Idag dök hon utan att vi hällde vatten först. Alltså utan vatten som förberedelse. Roligt att se henne utveklas hela tiden.
Gruppen vi gick med splitrades när den tog slut så nu går vi med nya. En dock från förra gruppen så nu e Ronja minst och de syns för de andra e typ 8-9 månader och kryper och har sig. Ronja va dock mycket impad i omklädningsrummet. Hoppas hon hajar grejen med lite lärare för hon e så frustrerad att inte kunna krypa. Hasa/dra sig fram på rumpan går seg för segt för henne.

Efter babysimet tog jag och Ronja en tripp till polisen. De ligger nära varnadra så passade på att beställa pass till mig. Så nu e det på rikgit bästis vi kommer och hälsar på. LÄSKIGT. Nästa vecka ska jag fixa Ronjas för offer va tvungen att skriva på en sak. Men ändå i April borde det bli, kanske vi åker.


Leo tappade sin andra tand idag. Igår märkte vi att den va jätte lös men han ville inte dra den så när han kom hem från dagis va den ute. Dom hade haft lopp idag de som ville fick springa och de som ville fick åka skidor. De va tydligen jätte kul.


Ja de va väll det dax att plugga det sista. Ska till mamma imorgon så måste bli klar och skicka in allt idag.




och så kommer de bara mer snö. Killarna alla 3 har dock haft skit kul i snön idag på baksidan. Gjort värsta snö kojan.


omga va mycket snö

Vaknade idag och fick en smärre chock det va MASSSSSA snö ute. från att ha varit lite snö så lite att man kan sparkcykla till dagis till att åka pulka väder. Inge kul alls vill ah vår nu. Älskar vintern men inte slasket och de e för mycket slask i mellan all snö för att ja ska palla.

Plugg plugg plugg det e mitt lvi känns det som tur man har barnen så man inte blir tokig på hela EU gramatik grejen. Har precis skrivit klart nästan vilket fall min bok analys måste bara låna om boken för man skulle ange vilket kapitel man gillade bäst som ja minsn vilet det var. Så ska ner på bibblan nu strax.

Fick papper i fredags oxå att jag e beviljad att plugga historia oxå så då blir det heltid ja kommer plugga omg. men det e som aj plugar nu så de ska ju gå bra tror jag. Historia var det ämne ja ville plugga för det e ju roligt till skillnad från samhälle. Men om ja tar de kommer jag nog utöka killarnas dagis men en h mer i veckan annars går jag sönder. Då kan guben hämta vissa dagar och bara det skulle göra massa.

morgon from hell

Idag va det ny vecka efter en skön helg. Vi va på naturhistoriska med min mamma och bror. Lika trevligt som alltid att vara med dom och naturhistoriska va toppen som vanligt. Va lite folk så det var skönt. Annars rulalde helgen på som vanligt. I går va vi hos farmor och farfar och käkade middag trevligt och got.

Idag börjde skit bra vi möss i sängen och vädret va så pass bra att vi kunde gå till dagis brukar annars åka buss för palla gå i en 30 min med 3 barn i snö högarna nej tack. Men idag va det inge snö på väarna eller is så vi gick eller ja de tog spark cyklarna. Gick skit bra tils vi kom halvvägs då Leo kommer på att han glömt sin robbot han ville ha med sig. Så får diskutera med honom att vi kan itne gå tillbax de bara går inte. Så när vi e mitt uppe i diskutionen han och ja får ja upp tanken i huvet fna ja har inga nyklar (vet inte varför ja tänkte på det då men de gjorde ja) FANFANFAN. Så mer stress där dåra ringer till gubben och säger att ja måste komma över och hämta nyckel. Så efter ja lämnat killarna lagom försent men sak samma så tar ja bussen till jula. Ibland vill man ha bil mer än andra gånger. Så hämta nyckel sen åka tillbax ner och handal för kylskopet va tomt sen hem och plugga. Tacka gud eller någon för att ja ahr världens snällaste dotter som leker så fit själv bara hon ser mig. Om hon skulle vara som en normal 6 månaders skulle detta aldrig gått fan. Och skulle hon inte vara så snäll och rar som hon är så skulle det ite häller gå. Visst bruden kan vara arg och ledsen men inte som normala barn. De på dagis fröknarna alltså förundras alltid av att hon är så glad och aldrig skriker. Men det är våran Ronja det

ÄNTLIGEN Fredag

Typ vilket fall. Fast skönt att det e helg då ska vi hitta på något och ja kan inte sitta och plugga på dagen vilket är lite skönt. Killarna vill till naturhistoriska deras favis. Leo älskar deras människans utställning. Loke älsakr deras dinasarier hehehe. Jag måste säga att ja diggar hela deras utställning. Så glad att mina barn gillar det så man kan njuta av det tillsamans. Plus de lär sig ju massa alltid bra hahaha.

Mamma och Birk kommer idag, dom kommer och hämtar killarna med mig sen sak de vara här hela helgen. Killarna e så glada dom älskar värkligen sin morbror Birk. Himla tur att de bara e 3 års skillnad mellan leo coh birk hehehe så de kan ha extra mycket kul. De är ju mer som syskon än systersöner och morbror. Folk tror ju att de är deras storebror. Jo ja fick abrn som15 åring så kalrt hahaha. Folk trode dock de när han va lite. Passade honom mycket så folk trode de va min och gubbens barn hahaha.


Nej nu måste ja väll plugga om roliga EU. Ska skriva ett informations blad om det. Kanske delar med mig av min nyvunna information sen.

tröt tröt och mer tröt

Gud vad jag e tröt. Borde plugga men började men ögonen och hjärnn sa NEJJJJ!
Idag va det babysim som vanligt på onsdagararna. Det var sista gången för setg 1 nästa vecka börjar vi setg 2 spännande. Idag kunde man fotografera om man ville. Visst kostade 200 men fick 2 fina bilder under vatten och masa över. Ja va den ända i vår grupp som ville så vi fick lite extra. Fick se bilderna eller några så fina. Hon frågade om de va okej om de använde de till hemsidan ja sa att de kunde dom. Spännande och se om de gör det.

Det märks att Ronja lär sig mer och mer för varje gång. Nu vet hon att ska man jaga en leksak i vattnet måste man "simma" för att ta den. Hon e sjukt söt när hon guppar fram. Idag skulle de balansera i våran händer. Ronja och aj fixade det gatant hon hajade att de va att stelna till så fixade vi det. Det e fantasktitk hur barn kan lära sig så fort. Hon har lärt sig att när vi gö ett grep måste hon ra sig upp annars hamnar hon uder vattnet hon e så dukitg. Kursen går ju ut på att de sak lära sig att klara sig om de trilalr i. söka sig till kanten och om de hamnar i vattnet sak de simma upp mot ytan och flyta. det e målet får se hur långt vi kommer.


Efter babysimet va de att hämta killarna och sen dra till outlet och pappas jobb. Shopapde lite lampa till leos rum osv och så käkade vi. Jag blev nerröstad ville ät på ikea med killarn oh guben ville gyllene gåsen så de fick de bli.
Leo e helt inne i pokemon nu. Tur man sa till Calle köpa hem massa kort från japan hehe biligt och bra. De dumma e att jag inte kan japanska så ja vet ju inte va de heter och han undrar ju . Men men.



Nej nu ska ja kypa ner brevid min dotter som sussar så sött. Imorgon blir de rå plugg skriva en uppsats och bok analys roligt värre..




Funderar på att...


just det

Gratttttis till min sessa som är 6 månader nu. Ett halv år sen hon kom och gjorde världen vackrare.
gratttis gumman mamma älskar dig så tack för att du finns.




äntligen måndag?

Så va det måndag igen och vardagen rular på. Har precis lämnat killrna på dagis, Ronja sover i vagnen och ja ska kolla upp hur bussanrna går. Ska på babysim idag ta igen tid. Får se hur de går första gången sen hon blivit frisk hoppas hon inte glömt för mycket. Men de tror ja inte.

I helgen har vi målat och fixat så nu har killarna snygga rum.
I Leos rum har vi målat bort de rosa och blå väggarna mot wasabi grönt, sen målade ja dit myror skalbaggar fjärliar och trollsländor på ena vägen. Blev skit snygt (blird kommer sen för mamma har min sladd till kameran) och i Lokes rum är det hans ny gammla färg men ja köpte monster som typ walles men de va som klistermärken. Så nu e hans rum ett monster rum på vägarna och på sängen. Ska köpa tyg i samma monster anda för de hade de på panduro så ha sak få gardier som matchar och troligen kuddar oxå får se va ja orkar.

När vi åkte till panduro ja Loke och Ronja för att köpra grjejerna vi behövde åkte eller mötte vi Tine och Agnes. Va skit länge sen om man inte räknar när vi åkte samma buss ibland. Men annars va det typ sen ja loke va 1 och Agnes lite mindre. Men det va skit kul. Agnes e så söt, en tre årg tjej ja ni kasnke hajar de e ju bara för söta. sen liknar hon sin mamma som e skit söt så de kunde inte gå fel där.



Nej nu vakande Ronja bäst att ta henne sen bär det av till babysim.