efter regn kommer sol

Idag var en perfekt dag nästan. lite varmare skulle vara nice men ska inte klaga.
Började med att killarna lekte skit fint medans jag gjorde gröt. Gav oss till dagis och lämnade gick hur lätt som helst inga sura miner eller så. Efter det åkte ja och Ronja till stan. Va skit fint väder så vi tog en lunch sen promenerade till babysimet. Brukar ta bussen men idag gick vi i det fina väret. På vägen svängde vi in i lite olika affärer. Hittade ett par fina skor till Ronja. Som convers fast inte med en liten tjej älva på. Fans matchande body oxå men fans inte i hennes storlek kasnke näst vecka hehehe. Hittade en ballerina grej kläning för 10 kr på kasper. Rea is the shit.

Babysimmet gick bra som vanligt. Skulle flyta med två "korvar" under armarna balans träning eller va det är. Gick skit bra de med. Fick sen sitta på en flyt matta det va en riktig höjdare fans hål som va hur kul som hälst tydligen hahaha. Ronja älskar babysimet och hon diggar instruktören massa.

Efter det tog Ronja en power nap och ja tog en bulle i solen utanför polishuset. När Ronja vaknat brev det mug-shot på henne. HAHA  hämsk bild men det är väll så det ska vara på pass kort. 

efte det hämtade vi killarna och hämtade lite saker på posten. Gick hem åt och lekte och dansade och hade skit kul.  värkligen en toppn dag så efter en pissig dag kommer en toppen dag. Så nu e batterierna ladade inför plugget. Ska bara se halv åtta hos mig sen plugg puss och kram köp en kam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback