morgon

idag vakande leo vid 6 härligt härligt loke vakande oxå då för leo kunde inte ligga still och dricka sin välling inte . men men nu igentligen brukar vi gå upp så man har hunnit med allt man sak redan så lite data tid förtjärnar man allt. leo ser på toy story 2 och loek leker fast juts just nu klänger han på mig ett teckan att jag sak gå bort kasnke???? ja jag tar det som det.
ska ta en kopp tee innan jag dra till bussen så ha det bra alla läsare



                                                 over and out

promenadera sig fram hehehe

ja varför inte promenadera låter bra. jag och loke promenderade hem från willys diag bussen hade gåt så jag tänkte va hurtig. as kallt loek gick halva vägen sen skrek han av tröthet och kyla . burr burr. sak ta mig en varm kopp te.
sak ringa studievägledaren strax och höra var det e jag sak på möte. imorgon sak jag prata med han men inte har jag fåt mina betyg som jag bet gammla skola sicka. 1 månad sen hon skulle fixa det säger att hon inte har tid visst visst. ajaj får se va han säger jag vet lite va jag hade för betyg så vi får se.

nej nu sak jag ta tee sen sak jag nog baka morots kakak


                                                             over and out

slarv pelle


slarviga jag som inte skrivit på 2 v fyfy på mig hehe.
idag va vi på höstmarknaden på mi  gammla skola jätte trevligt träffade gammla klasskamrater och så. sen hade leo jätte kul med alla traktorer och loke med för den delan hehe. käkade massa got och hade as trevligt.
köpte 11 kg moräter 6 majkolvar. för 45 kr hehe massa morots soppa för oss hahah nej men jag sak lära mig att baka morotskaka mumsigt värre.

loke har 10 tänder nu fick se den senaste diag längst in uppe på höger sida. tror det e fler på g oxå spännande spännande.


en bild från idag man ser loke fina blonda huvud
leo (och loke) på säby