Grattttttis Ronja

Idag fyller min söta sessa år. För ett år sen låg man på bb hotellet med en ny född bebis. Nu har jag en sjukt söt liten sessa.


Vi hade kalas igår massa gäster och massa tårta de va trevligt. Tårta fick hon smaka men de va väl så där. Men bulle de va himla got. Hon fick massa paket men hon nöjde sig med första paketet va en gosekanin så hon va skit nöjd. En sak att gosa med och papper va mer kan man önska sig typ så s hon. Men med lite hjälp av brosserna och mamma öppnade vi alla saker.
De va en toppen dag massa mysiga vänner och familj.


Idag firade vi henne lite hemma. När man fyller år får man bestämma här hos oss så ronja enligt leo beställde pannkakor, hennes typ favis. Sen blev de lite glass de va himla got.
Hon fick även ett paket i morse fast ja pappret va roligare än de i hahaha.


nu sover hon och ja ska fixa med bilder.


lite av de och lite av de

Tiden flyger fram när man har en "vild" ett åring. För så vild e hon inte för tt vara 1, tycker ja. Men hon e överallt och ingenstans och fort går de.

Igår va vi i skogen oh plockade 6 liter lingon. Gubben plockade mest då ronja tyckte de va trist efter 1 liter. Så skruttis och ja gick runt och kollade på allt. grodor gräshoppor osv. Sen fikade vi och käkade pasta sallad.

i onsdags var det öf trevligt som vanligt roja lekte och ja fick prata lite med mammor. Kul att se ronja med andra barn de syns att hon har syskon, hon godtar att de andra tar saker från henne osv men ja hon kan hon med så helt oskyldig e hon ej. Men hon v så söt mot en bebis, skulle ge henne saker och klappa hela tiden. Min skruttalutt e så söt.

Imorgon blir det meandi hos titti. Trode ronja skulle bli sjuk för hon va lite hängig men de värkar vara borta va nog för den nya tanden. Killarna ska med pappa och farmor och farfar till deras koloni och sen sak de koka sylt på bären vi plockade.


Sen på söndag blir det 1 års kalas för ronja, shit pomes hon blir 1 på måndag de har gått så fort. Men det e skit kul att ha en 1 åring. Vi tar små promisar hon och ja och hon tar 1 fram och 5 bak typ hehe. Att gå på ica och handal tar kasnke 15 om de e lite sker vi sak ha men med ronja tar de väll 1h men de e skit kul.

Nu e det sagan om ringen på tv. De tittade ja på dagarna innan ronja kom. Alltså en film per dag typ hehe lite roligt att den gick just idag dåra.

skogen var de

Idag efter att vi lämnat killarna drog ja och gubben och ronja ut i skogen. Loke pallar inte gå flera h i skogen så han ville vara på dagis och leka. Fick dåligt samvete då vi va i skogen och inte hade med killarna men Leo måste ju vara i skolan nu. och loke ville inte så.

Men hur som efter loke va lämnad traskade vi rätt in i skogen. Jag hade ronja i min sjal på ryggen och hon va mega glad. Vi gick och gick och gick och till slut kom vi fram till en hår hade. Ronja typ blev kär i fåren, skrattade när de kom och hon klappade oxå en. Sen sa vi hej då och in i skogen i igen för att leta svamp och bär. Hittade lite svamp men hittade massa bär. 1 liter blå bär och 2 liter lingon. Imorgon sak vi ut igen och plocka bara lingon sen ska vi till svärmor och göra sylt.
husmorig e man ibland.

Bilder från idag e i kameran orkar inte ladda in kommer väl in senare i bdb.


den 23/8 09

Ja nu e ja lite sentimental, för ett år sen skulle min skrutta ha fötts om bf efter ul hade stämt. vilket jag ioförsig inte höll med ,med för ja jag vet när ja blev gravid, och min bm sa att ul är inte så säkert mäter de fel på i millimeter blir de fel. Men men hon kom inte ens i närheten så sak samma.

Hur som helst för ett år sen väntade ja på en lite människa. Nu e denna underbara människa hos oss och snart 1 år skit kul men lite sorgligt hon e ingen bebis mer, den tiden e över. Men skit kul det finns ju inge bättre än att se sina barn växa och utvecklas.


Idag så va vi i skogen typ hela dagen gick ut vid halv 11 kom hem vid 16. Alla va bra möra.
Vi gick som vanligt i gåseborg men nu trotsade vi skogen med vagn och gick lite länge kom till hässelby. HEHEHE det e skit nära gåseborg tydligen, de va lite roligt.
Men vi hade jätte mysigt, gubben och killarna fiskade och ja och ronja gick rut i skogen och kollade på saker. Det är ju hur skoj som helst när man e liten. Ronja skulle kolla på allt och då hittade vi hasselnötter som vi plockade. Sen på vägen hem blockade vi även blåbär så imorgon blir de en paj.

Nej nu ska ja läsa lite harry potter. Är inne i en hp period som vanligt tihi. Nu e det halvblods prinsen.
Imorgon blir det skola för leo tandläkare för loke så fult oss medvetslös. Ska försöka besöka svärmor på hennes jobb oxå hehe nattis alla

Tillbax till verkligheten

Så där nu e semestern slut och de e tillbax till verkligheten I torsdags började Leo skola eller ja förskoleklass men de e ju skola. Han var så stolt och hade jätte kul. Loke började dagis i tisdags och de gick bra. Han ville inte gå på morgonen så ja förväntade mig gråt och skrik men när vi kom dit sa han hej då mamma gå nu så ja kan leka med min kompisar.

Ronja går nu heltid kryper ytterst sällan, hon tok tränade på morfars land. De har ju stooor gräs matta där så den va bra träning på, då gör man sig inte så illa häller. Det e så konstigt hon går hon e verkligen ingen bebis nu. För ett år sen va hon inte ens född utan i min mage och bf hade varit i morgon. Men ja inte för att hon kom ut då eller så.


Ska försöka blogga mer nu när verkligheten är tillbax.


Bjuder på en bild på ronjas snygga byxor som jag e så kär i.




köpte de i stl 86 92 och 98 104 hahahha ja jag älskar dessa och ronja passar skit bra i de.

hej va de går

Ojda bloggen blir lite lidande när de fins roligare saker att göra heheh, har man semester så har man orkar inte blogga. Får ta en lång resume när vi kommer hem. Ska strax åka till pappas lan i en vecka, sen e semestern slut för vår del ock skol och dagis börjar.


Ronja går mer och mer de e skit kul. Hon tränar hela tiden skulle inte vara förvånad om hon bara gick till sin födelsedag. Men hon e lite rolig om hon håller i något kan hon gå längre än när hon e solo. Så håller hon en leksak i handen kan d ebli en hel el steg hahaha, min skrutt e tokig.


Nej nu ska ja packa de sista sen väcka alla dönickar och sen drar vi.

Får ta en mega resume om allt när ja kommer hem.



Sen får ja inte glömma och gratta tine som fick ut sin lille prins i går, och ett mega rattis till agnes som nu e storasyster. GRATTIS