spyr gallllla

Har suttigt nu sen lets dans och finulat med en hemsk uppgift i svenska. Fy fan säger ja bara träligt, tråkigt och rent ut fördjävligt. Svensak va kul tills denna uppgift kom nu e den nere på minus igen fan ja som började gilla svenska. Referera hur ofta gör man sånt? ni som jobbar hur ofta gör ni det? är detta verkligen så viktigt? ä det de så ska ja vara tyst och glad att ja får lära mig något "bra" .


Nej nu e klockan för mycket sängen lockar och imorgon blir det panduro och träffa söta tine och agnes sjuk länge sen. Ska bli kul hoppas inte något kommer i vägen så vi inte kan ses vill se hennes söta bebis mage. nästan samma bf som ja hade med ronja hehehe nej sov sött allihoppa

härmar Alexandra

Härmar Alexandra. Behöver få igång min hjärnan så here goes

Regler!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!

Om en person har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1.Vad heter du?: Beatrice
2. Ett ord på fyra bokstäver: boll
3. Flicknamn: berit
4. Pojknamn: bob
5. Yrke: baggare
6. Färg: blå
7. Klädesplagg: byxor
8. Mat: Burritos
9. Sak i badrummet: badanka
10. Plats/stad: barcelona
11. En orsak att vara sen: bombhot
12. Något man skriker: BUUUUUUUUUUUUUU
13. Film: Bambi
14. Något man dricker: blåbärssoppa
15. Band: baha men
16. Djur: Babian
17. Gatunamn: baldervägen
18. Bil: bubbla
19. Sång: bäbävita lam av okänd
20. Aktivitet med mer än en deltagare: bugg (dans alltså)


hehehe lite svårt ibland men lite roligt

Plugga plugga plugga

Känns som de ända ja gör nu e att plugga. Hamnade lite på efterkälken när Ronja va sjuk. Hon e fortfarande dålig men på bättringen nu e det mest hosta det e skönt. Men hur som imorgon sak de vara inne men e bara klar med samhället nu. har en uppgift kvar på svenskan men har pratat med läraren om det så ska få till på mångda på mig. E ju inte meningen att ja ska plugga på helgerna så då hinner ja fixa det. Känns skönt att läraren sa att det var lungt. Vill inte stressa fram uppgifterna bara för att de ska in. Vill göra mitt bästa. Men tills måndag ska ja nog fixa det.

Nej nu ska ja sova så ja kan plugga plugga plugga imorgon. Även om det e svensak så e det faktiskt roligt trode inte j skulle säga det men även den tjockhudaste kan änra sig. Inte mitt favis ämne än men det kanske kommer vem vet.

Ronja sjukling

Ronja e snorig och rosslig med feber. började smått i fredags men trode att de berode på att en tand va på g. Men på lörgdagen och söndagen blev de värre och bättre om vartannart men idag tyckte ja att nej nu måste hon få hjälp att andas bättre. Så efter de vanliga skickas runt till olika ställen kom de fram att vi skulle till ds. Så ringde svärmor och frågade om hon kunde hämta killarna ifall de skulle ta lång tid. Hon frågade oxå om vi ville ha lft dit så de fick vi. Farmor choren (stavning) e bra tur man har den. 

Barnaktuten i ds ligger precis brevid förlossningen där Ronja och Loke e födda deva lite sentimentalt. Länge sen nu men ändå som igår. Vill såååååå gärna göra om det. Helt otroligt underbart. 

Hur som där fick vi träffa en läkare som tckte Ronja va fin men rosslet va inge bra så hon fick inhalera någon medecin 2 gånger med 15 h mellan rum. Hon trode de skulle bli bättre annars va de bara att återkomma . Så va man 120 kr fattigare men Ronja kunde andas bättre 3h nu e de mer som förut men de värkar gå åt rätt håll. Annars blir de en tripp till vc imorgon så hon får lite mer. 

I helgen av vi hos mamma dåra trevligt som alltid de hade rea på mamma kom oxå alltid trevligt och på menibee fast där shoppade ja inte hade inget roligt. Men på mamma kom köptes det glatt.  Hittade en del badleksaker och så fick killarna välja en sak var och sen blev det en hand avjutning. Ska göra sen när Ronja mår bättre.


Nej nu vakande sessan ha de gött

Dagen då världen stod still en stund

Klockan var kvart i sju, men det kändes som om tiden stod still. Hennes ögon har precis öppnats för första gången. Det känns så magisk, så otroligt fantastiskt. Hennes ögon är mörkblå men en svag strimma av ljusblå i kanten. De tittar nyfiket runt. Lite undrande - var har jag hamnat? Vem är ni? Mötet mellan hennes och mina ögon varar kanske någon minut och under den tiden försöker jag se vem denna människa är. Vem är du som just kommit? Med ditt nattsvarta hår, dina rosiga kinder och din lilla kropp.

Hon börjar röra på sig, hennes små armar rör sig och jag tar i hennes hand. Den är så otroligt liten, så len och så spröd. Tiden står nästan still fast utanför dörren fortsätter livet som om inget har hänt. Ingen verkar märka att det just nu föds en liten flicka.

Hennes oskuld syns över hela hennes kropp från den lila söta runda näsan till de små ärttiga tårna. Hon börjar låta lite, det låter vackert fast det inte är ord hon uttalar. Jag försöker säga hej till henna spröda lila människa men gråten i min hals gör att orden fastnar. Jag smeker hennes kind, den är rosig och varm. Hennes far kommer fram emot oss man kan se lyckan i hans ögon. Han ger sin dotter en puss på kinden.


En telefon ringer i ena ändan av rummet och fadern svarar, nu meddelar han för världen utan för detta rum att en ny liten flicka har fötts. Kanske inte så märkvärdigt i säg men ett mirakel på alla sätt för oss.


morgon morgon

Sitter här någelunda nyvaken (1,5h sen). Har en kopp te till hasn och en ljuvlig dotter som underhållning. Killarna ser på lite film efter frullen. Idag får de vara hemma orkar inte dra till dais för 3 h. Ska förbi farfar och farmor och fira farfar som fyller 50 år idag grattis grattis. Sen bär det av till mariefred och mormor och moster och morbror.

Ronja har en söt body med tårtor på sig idag i farfar ära. Så söt så fast ja det kasnke inte är bara bodyns förtjänst.


Fick respons på en av mina sveska uppgifter igår. Fick g och lite där till men ja inte helt ett vg men ja e nöjd. Svenska e det svårate ämnet ever tycker jag. Hon tyckte om min person beskrivning oxå sa att den va jätte fin hehehe. Stolt som en tupp. Funderar på at skriva in den här så ja har den sparad va faktiskt nöjd med den.

Nej nu sak de packas och slå in presenter

Konsten att inte ge sig lönar sig

Det Lönar sig att inte ge sig. hahha

Efter mitt senaste inlägg så pratade ja med gubben som kan en del om avtal och sånt. Och han kom fram till en massa bra grejer som fick mig att ringa igen och då gav de med sig att de va dom som felat inte ja fan så gött. Ibland e det bra att ha en offer hahaha.Så skönt att veta att de inte va mitt fel och sen slapp ja stå för det.

Hur som nu ska ja betala de som ja ska. Kanske ska ge de en chans till sen älskar ju blingos kläder hahhaha.

VARING FÖR SVORDOMAR

VARING VARNING FÖR ALLA FIN KÄNSLIGA INLÄGGET KOMMER INEHÅLLA SVORDOMAR

så nu e alla varande om att ja kommer svära!!!!


Har precis varit i telefon med idoitföretaget kreditor. Enligt dom har jag inte betalat en faktura men enligt mig har jag det.
Första personen jag pratade med sa att ja inte över huvudtaget hade betalat något så ja bad att få återkomma för att kolla upp att min bank hade dragit och de hade dom. Så ringer upp igen och puckot ja får prata med då säger att jo de hade ja . Fine så av de ur världen men så kom den underbara grejen med att ja inte hade betalat för januari. Jag har inte fått någon jävla faktura då så klart som fan att ja inte har betalat den liksom. Men inligt cpt i telefonen är det mitt ansar att se till att ja får en faktura. För de hade ja tydligen gåt med på när jag valde att del betala. Kollar fakturarn och nej inte fan står de något sånt där, står att mer info finns att hämta på en sida men de går inte att komma in där. Hur som Sen sa hon att de ahde skickat en faktura men att dom fått tillbax den. MEN HALLÅ DÅ VET NI JU FÖR HELVETE ATT JA INTE FÅTT DEN IDIOTER. va fan hur dom får man bli. Hon gick dock med på att ta bort räntan och något mer men kunde inte ta bort allt för de hade ju legat ute med pengar. Då säger ja att jaha då får ja väll betala med denna och hoppas att ja inte köper från företag som ahr er som levernatör eller av de heter. Då blir hon skit sur och säger ja tråkigt att du känner så men det är ju ditt eget fel. typ hon sa något mer men aj va så iriterad att ja slände på luren.

För att dom/påsten ahr gjort fel så sak ja stå för det. Visst ja visste att ja köpt från blingo och att ja skulle betala men jag hade även retunerat en vara. Så antog att de blivit något fel på vägen eller så.


Nej aj vet inte kasnke är mitt fel ja borde ha vetat att de skickat men fått tillbax den och då ring och tjatat att få en ny faktura eller så. Det är ju värkligen första gången detta har hänt NOT förra gången av de samma jävla problem.

Så gör dig en tjänst och undvik kreditor bara massa idioter! Synd dock för blingo har de så att mn betalar till dom. För nu kommer ja undvika att köpa från blingo pga deras idiot partners eller va man säger.


Nu känns de bättre nu e ja inte lika arg iriterad ja men inte arg hehe att blogga av sig är bra ibland.


En Goooood dag idag

Sitter här med en kopp te. Ska försöka ersätta colan med te får se hur bra de kommer gå, e själv inte så jätte motiverad men men .

Idag va de babysim som vanligt på onsdagar.  Började med att lämna killarna de fick bra. Leo va extra glad då ha har gympa på onsdagar. Sen bar det av till sthlm "city". Alltid lika mysigt att vara inne i stan fast det e grymt mycket kallare där än hemma. Fast de inte är snö är e ändå kallare.

På babysimmet gick det bara bra. Ronja va idag redo för att dyka om ja ville. De ingår inte i kursen så man får göra det om man vill. Och de vill vi. Killarna har gjort de så Ronja få de oxå. De gick jätte bra . Hon håller ju andan när man häller vatten nu så. Läraren sa att hon va jätte duktig och lyssnar på de man säger och förbereder sig. Skönt att höra tiss.
Hon är duktig hon våran Ronnis. Varning varning nu ska ja skryta hon e den ända i gruppen som är mogen att dyka alltså som håller andan när man säga nu kommer vatten. Och hon har gått et tillfälle mindre hehehe så nu ska ja sluta skryta.


Leo hade haft rolig på gympan och Loke hade mysigt med fröken på dagis så en det var en bra dag. Alltid nice med sån här dagar.

Nej nu sak ja plugga har inte öppnat böckerna denna vecka och ja ska till mamma i helgen så bäst att vara duktig.

f*n

E skit ledsen bilderna på Ronja när hon e nyfödd e förstöra för alltid tror jag. gubbens mobil hamnade i tvätten på någon vänster och i den fans alla biler. Nu funkar den inte för 5 öre så vetefan va ja sak göra. Ska ringa telenor butiken eller något kasnke och se om de kan hjälpa om de finns hopp.  Har någon bild i min mobil men hans kamera i mobilen är bättre. Plus ja hade annat för mig när hon föddes så va inte kapabel att fotta hahaha.

Nu sitter Ronja på golvet och leker ska fixa med tvätten. Bara måste hita orken.
Idag e det öräldra möte rolit värre. Nej men man måste. Som tur kunde svärmor ta barnen då gubben jobbar kväll. Han har en tendens att alltid jobba kväll när det e möten. Men men så e det.

nej tvätten var de ja bäst att fixa när Ronja leker så fint.


IdAg

Idag va de dax att ta nya tag med studeierna va tanken. Men hela dagen fick ja sitta i telefonen för att försöka få tag i någon om mina csn pengar. Csn har fryst de för skolan inte har skickat in papper att ja börjat. Så fick ringa runt de, va inte de lättaste fast man skulle tro att de va det. Men till slut strax innan ja skulle åka och hämta killarna hitatde ja rätt. Så på onsdag ska csn ha mina papper. Skönt att hitta rätt till slut med träligt att behöva ringa för att de ska fixas. Men men så e det med myndigheter.

Annars va de en bra dag. Ronja skulle äta gröt va planen men HA de va ju roligt. Inte gick den ner idag. Varför funkade det igår men inte idag? men hon kladdade massa med gröten istället. De va himla popis måste ja säga. Sen va de bara ner i baljan med henne och där satt hon så nöjd så med tandborten och plaskade på. Så skönt nu när hon sitter själv utan att ramla kan man leka bättre med henne i vattnet. Knäppte massa söta bilder. Hon e så sjukt söt nu me de två små tänderna där nere början till en liten vampyr tjej. Så fort hon ler så ser man dom och då kan man inte mer än att le så sööööt.

en sak till

Glömde skirva att ja tror Roja kommer bli en rumphasare. Hon har börjat ta sig fram sakta på rumpan. Hon tar i händena i golvet och drar sig fram så rumpan glider fram på golvet. På mage går de bra bakåt så hon kasne har get upp det hahaha.




Just det måste ju tipsa om
http://viktoriahelena.blogg.se/index.html hon gör och säljer snygag kort för speciela tillfällen så ta en sväng förbi där och kika vet ja.

En till...

Idag hittade ja en till tand i Ronjas mun. Inget ja har märkt av utan bara poff så va den där. Min bror sa att han såg den i lördags men jag vet inte. Säger att hon fick den idag.

Idag åkte ja, Loke och Ronja till Kisa. Inget höjdar ställe att åka till en helg men de har pop så man får genom lida det. Behövde köpa nya regn kläder eller ja vill ha hemma när de e dax inte behöva stress shoppa. Så shoppade loss på pop

Regn kläder till killarna oc sen strumpor. Käpte även strump byxor på hm till Loke han ville ha Hello kitty strumpbyxor så. Sen gluttade vi runt där käkade och hade mysigt. Ja de va våran dag kom hem laga mat leka nata barn osv osv hehehe.

Jo Ronja käkade gröt idag och hon hajade grejen. Inget kräk inget alls eller jo om ja tittade på henne typ  då kom de upp men inte annars e värsta glad. Nu när ja skulle natta killarna med saga tuttade Ronja lite sen somnad ehon mitt i sagan så nu sover hon. Det e första gången ever typ. får se hur länge hon är mätt på gröten.
Kanske va tänderna som spökade. Tror dock de e fler tänder på g i överkäken de ser svullet ut men ja lär väll inte märka de häler förens de e framme.


glad alla stjärtans dag

Så har man varit på kryssnign oxå. Kom hem igår men va så tröt att ja somnade strax efter vi nattat barnen.
Men vi har haft skit kul. Eller ja ena dagen hahaha. Som ja kunde tänka mig va torsagen dagen då alla tänkte på spriten mer än muskien så efter tax freen och hälsat på joar and friends så gick ja och Ronja till hytten. Vi hade bytt hytt tack vare snälla titti som tipsat (supper TACK Titti) så vi hade dubbel säng och gratis vin tihi. Så vi slapapde i sängen coh kollade på tv. Kunde se på banden som spelade på våran tv heheh as nice. Planen va att ja skulle få se hardcore supper satar som ja ville och då skulle ofer ta Ronja. Dom spelade 0040 så han kunde ju umgås med sina kompisar en stund. Men hn e inte så van vid sprit som han brukade så han blide lite för full så ja missade dom. Men fick se dom live på tv med joar och hans poare som ja tror ja träffade förra kryssningen för ja har ett svagt minne att vi pratade. Hur som efter de spelar somnade ja.
 
Vid 7 vakande Ronja och de vara bara att kliva upp men ja va faktiskt utvilad. Så ja tvingade gubben att vakna och följa med på frukost buffen. Svnin dyrt för ingenting ju värsta buffen evter!!! men ja vi va typ max 20 personer där så kasnke va därför. Men men ja va besviken. Efter det gick vi till hytten och chillade och väntade på att taxfreen skulle öppna.

När den öppnat handlade vi lite till killarna och min bror. Till Loke köpte vi kära pastiller eller va de heter, och ett jätte fint rosa svärd den bara skrek loke. Leo fick en låda med lego ferarri. (äkta ferarri produkt stod det på den hahaha men deras märke att den är äka lite roligt) och sen fick han pokemon och soppor i godis vet inte va de heter. från bonbon vilket fall.
Min bror fick power miner och pokemon som tack för att de passat killarna.


Aja efter shoppandet blev en hel del va de dax för fredagens spelninagar. satte Ronja i sjalen och satte på hörlurarna och gick dit. Första bandet va inte så poppis så de va inte så värtst med loke då.
Ronja somnade hahaha tydligen e graveyard sövande. När de va klara kollade vi lite på bandens tröjor som de solde gubben köpte en Torture division tjöja. Innan något band började spela köpte Ronja (okej vi köpte till henne) en Opeth mössa. Hon blev sås söt i den.

Sen v de dax för torture division de band gubben ville se. Ronja diggade oxå. När de va slut blev de svindyra köttbullar. Sen något annat band sabaton tror ja de heter. Sen chillade vi mest tills båten va i land Gubben träffade lite väner medans ja och Ronja sov middag. 

Hur som va det en trevlig kryssning trots alla små 18 åriga fjantar som kom med komentarer bakom ryggen att de va sjukt att ha med ett barn. Jo för ja söp ju och lätt Ronja simma i mina spypr eller?

idioter ja åkte för att lyssna på musik inte för spriten alla vill inte suppa duma 18åriga idioter en dag lär ni nog oxå. Ursäkta språket men blev så förbanad. De äldre sa att vi va coola och sa all creed till oss. Och de sak börjas i tid. Massa sa att hon av så söt och de blev sugna på fler hahaha. Hammnade på en hel del bilder hahaha.  
Träffade en som va morfar som hade varit på wacken (eller hur det stavas) med sitt barnbarn som va runt 1 år när dom va där i sommras. Ja nej nu ska ja vll se melodifestivalen och skratta lite se va svenska folket tycker e bra musk hehehe


ja grattis på alla stjärtans dag oxå
 

HAHAHA roliga hitte på dag


här kommer lite bilder





babysim idag

Idag va det babysim. Va lite nervös för Ronja va jätte varm igår efter sprutorna. Hon vakande även ett par gången och värkade ha lite ont. Men i morse va de som bortblåst. En go och glad Ronja hade vi.
Så vi lämnade killarna och åkte in till stan. Åkte till st eriksplan och käkade subway sen tog vi bussen till babysimmet. Älskar att vara inne i stan finns så fina affärer.  Finns en affär precis brevid babysimmet som heter
Kasper, så fina saker har hittat en del som nog ska köpas till födelsedagen till barnen kanske. Ska be svärmor försöka hjälpa mig göra en sak dom hade där oxå. Lite snål måste man vara ibland. Skiver mer om det när jag vet om ja kommer göra det eller ej.

Näväll på babysimet gick de bra som vanligt. Ronja slappnade av riktigt bra oh flöt där, som är en del av va de ska kunna. Hon va instruktörsens visning barn idag igen hehehe. Hon e så glad och snäll våran Ronnis. Pappa va med idag på bbysimmet oxå de va roligt fast han va inte så glad i att sjunga sångerna vi sjunger hehe men de kommer. Sen ska ju han gå själv med henne så bäst han lär sig att älska det hahhaha. 


Imorgon blir det kryssning spännade. Ronja älskar ju musik så ska bli kul och se va hon säger. Om hon inte vill va med blir de hytten för en av oss. bara ja får se de ja vill kan ja hänga i taxfreen eller dega på rumet hahaha.



Nej nu blir det lite plugg snart klar känns jätte bra en ska kvar att fixa bara bäst att göra den så ja kan fokusera på de som ska fixas imorgon. Min mamma ska ju passa killarna så en del att fixa inför det.

Ronja e så stor.

Idag va det bvc besök. Det gick prima fast gubben inte kunde följa med. Va för bökigt, kom på att de va halv 10 så han lämnade killarna och ja åkte i lung och ro till bvc. Vägde sessan som väger 7285 och 63 lång. Så hon e normal viktig och lite kort men följer sin kurva jätte fint. Fick spurtan oxå inge kul alls R skrek som fn. Men det gick över gansak snabbt. När vi sen pratade om mat osv så satt Ronja och bet lite på mitt finger och va känner jag? jo en tand. HAHA inte märkt någt alls och poff där var den. Hon e före killana på allt än så länge hehe roligt.
Fick tid samma dag för läkare oxå för annars skulle vi få vänta så länge för en tid som passade oss. Så medans vi vänntade på den tiden shoppade vi lite. Köpte nya jens till mig skit skönt att få ett par nya byxor och inte alls i så stor storlek sååå nice. Köpte även en sådan där roset till ronja som man har på huvet som ett hårband. Jag vet de e supper tjejigt men kunde inte mot stå hon va så söt i den. Får kontra den med blåa kläder hehehe. 

Hur som vi gluttade lite i affärer såg lite saker jag e sugen på men måste prata med Loke om det först om han vill ah rosa eller lila tajts med "fem myror" så fina va dom. När tiden va dax fick Ronja massa beröm. Hon kunde allt man skulle som 6 månader hehe 2 v för tidigt. Läkaren va så impad av henne. Hon sa att Ronja enligt kurvan nog skulle bli lika lång som mig Ronligt för henne ja e ju kort. Sen pratade vi även om hennes tår. Hon har ju tappat båda stor tånaglarna, Men den ena har växt tillbax så konstigt, inte alls bra så hon skrev i hennes journal om det så vi ska följa det. I värsta fall blir det operation i framtiden men vi skulle hålla tummarna att de löser sig av sig själv. Hoppas att de fixar sig vill inte op henne. Känns som en onödig risk för en tå men aj behövs det så gör det.


Nej nu måste ja plugga och snart e min sockerkaka klar mums hehehe

man lär när man lever

Plugggggggga massa idag känns som det. Har gjort 3-4 uppgifter nu bara idag så de har varit bra. Men eftersom vi sak på kryssning på torsdag så har jag mindre tid att göra klart allt. Men det ska nog gå det med. Svensakn är jag snart klar med samhället med så de blir nog bra. Borde plugga mer nu men orakr bara inte ögonen går i kors typ. Gjorde en halv nu de får räcka.  Får göra mer imorgon efter bvc. Ronja ska få sin spruta och vägas spännande spännande. Som tur ska gubben me så han får hålla i henne huva hatar sprutor.


Såg nyss familjen anorlunda på tv. Jag säger då det max 1 unge till om minst 7 år. Tycker de som har fler barn än 3-4 ska ha kred för det, (vi med 3oxå) inget för mig direkt men för dom tydligen. hehehe Ja skulle inte må bra att ha så många barn skulle slå mig själv för att ja inte har tid för alla. men men vem vet va ja gör om 10 år hahahahahahah nej ärligt de gör ja inte

fingerar bea nu eller?

Snart dax att sova måste bara skriva att svenska inte är ett lätt ämne att plugga. Ja borde läsa sfi inte svenska a va fan. Hajar inte va fröken skriver måste typ slå upp. En fråga va -Hur fingerar författaren sin berättarsituation? jaha och va fan betyder finger da? ja de kan man fråga sig, de betyder låtas hitta på så ni vet. Men ja så kul har jag det.


Idag va vi och handalde lite, hämtade Ronjas paket från libero. Alltid trevligt med gratis saker. Gratis e gott 
Sen va vi i outlet och på gubbens jobb och shoppade. Slank in på toysarus oxå. Att man alltid hamnar där e. hur kommer det sig? Sen åkte vi till farmor och farfar och fikade och käkade korv. Ja de va mer eller minre våran dag. 
PÅ kvällen lagom till melodifestivalen blev Ronja inge bra. Jätte ledsen som att hon hade ont bara skrek men de gick över efter 30 min och en alvedon för hon v lite varm. Aja nu sak ja sova eller läsa t min nya bok kanske den e ju så spännande. 


eeeeellerhur

Ja idag skulle ja plugga massa va tanken men efter att man öppnat posten hade ja någen lust. fick elräkningen på 6500 häligt biligare va de dom sa att ja skulle få om man teckande avtal jojo inte alls fy fan nu e man nere i humöret. Tur jag har mamma penng halvtid och student så ja e rik anars vetefan hur man hade fixat de HA. Ja va ska man säga de ska ringa mig eller de sa dom för deras dator va nere så de kunde inte hjälpa just nu får se va de säger då. Just nu vill jag bara skjuta dom i huvet

Babysim

Sitter och har pluggat i 3,5 h de e inte illa de. har skrivt sjukt mycket hehehe kanske för mycket, men när ja väll börjar och de e intresant så blir de lätt mycket. Men men nu får de räcka ska sova eller läsa min bok hum undra svårt val.
Har läst ut en torrdyvel flyger i skymningen den va rikgit bra, det ä ju en barnbok kanske mer men bra för det. Helt klart en bok att rekomendera om man vill ha en bok att läsa över en helg eller så. Den är ganska lätt att läsa. Dock jobbigt att komma in i. hehehe jag e inte bra att pucha någon att läsa en bok nej ja vet hehehe.


Idag va det babysim för att byta ämne. Ronja va så duktig så. Instruktören hade henne som visnings baby när hon skulle vissa de nya vi skulle göra. BADRINGEN Ronja hajade grejen direkt och allt sparkande vi tränat på kom till användning. Hela passaet gick jätte bra Ronja va dukig och tiden bara flög fram. Ska bli kul nästa gång se hur mycket hon lärt sig tills dess.

Killarna och ja hade vatten krig typ idag hehehe men de får man ju inte ha hemma inne men vi hade de ändå ibland får man vara bussig.

pluggeri pluggera

Sitter i telefonen för ams. Hehe nej ska inte söka jobb än men en uppgift är att man sak ringa dom och ställa lite frågor. Va tydligen låång kö tid så passa på att blogga lite.

Idag fick typ allt fel som kunde gå fel, vi missade bussen så fick gå. nej det e inte långt till dagis men fan de va typ 5-10 minus skit kallt. Jag hade glömt mina vantar oxå burr burr. Men vi tar oss till dagis killarna e inte så glada men vi kom fram iallafall. Tog skit lång tid att lämna dom av någon anlednign så Ronja som sov va ute gansak länge. När vi kommer mot bussen hem ser ja att hon e blå på kinderna. Får försöka värma dom så got jag kan när jag själv e stelfrusen. Men de gick hyffsat , men så va bussen försenad så typiskt. När den väll kommer e typ värmen inte på. Så när vi kom hem hoppade vi ner i badet för att värma oss. Nu sover skruttan och ja pluggar, eller ja sitter i telefon kö har blivit lotsad hit och dit ett par gånger nu men nu ska ja vara rätt ute. Men plats 11 i kön hehehe.
Ska nog göra lite soppa medans jag vänntar. Kan ju ta et tag och ja bäst att göra de bästa av situationen. Ska nog göra lite potatis och purjolök soppa.

Woho kom fram och hon trode min kommu hade bättre svar på det hahahah detta sak bli kul undra vart ja hamnar sen............

VG baby

Hohohoh fick precis tillbax min uppgift i so och ja fick vg. Jag e la glad. Hade fått mer om ja gjort de sista ordentligt men ärligt så gjorde ja dom 1 h inan de skulle in så. Men de andra va bra sååå skönt. Va rädd att ja bablat på för mycket men de va tydligen bra babblat.