En Goooood dag idag

Sitter här med en kopp te. Ska försöka ersätta colan med te får se hur bra de kommer gå, e själv inte så jätte motiverad men men .

Idag va de babysim som vanligt på onsdagar.  Började med att lämna killarna de fick bra. Leo va extra glad då ha har gympa på onsdagar. Sen bar det av till sthlm "city". Alltid lika mysigt att vara inne i stan fast det e grymt mycket kallare där än hemma. Fast de inte är snö är e ändå kallare.

På babysimmet gick det bara bra. Ronja va idag redo för att dyka om ja ville. De ingår inte i kursen så man får göra det om man vill. Och de vill vi. Killarna har gjort de så Ronja få de oxå. De gick jätte bra . Hon håller ju andan när man häller vatten nu så. Läraren sa att hon va jätte duktig och lyssnar på de man säger och förbereder sig. Skönt att höra tiss.
Hon är duktig hon våran Ronnis. Varning varning nu ska ja skryta hon e den ända i gruppen som är mogen att dyka alltså som håller andan när man säga nu kommer vatten. Och hon har gått et tillfälle mindre hehehe så nu ska ja sluta skryta.


Leo hade haft rolig på gympan och Loke hade mysigt med fröken på dagis så en det var en bra dag. Alltid nice med sån här dagar.

Nej nu sak ja plugga har inte öppnat böckerna denna vecka och ja ska till mamma i helgen så bäst att vara duktig.

Kommentarer
Postat av: alexandra

Duktiga Ronja=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback