myrorona

E ledig idag och igår för ja jobbar helg. Skönt på de sättet att barnen slipper vara på dagis så mycket, tråkigt för ja ja jobbar helg och missar de skojiga hemma.

Igår va gubben oxå ledig så vi bestämde oss för att åka til myrorna i ropsetn för att se om de fans en snyg byrå lite så där gammaldaxig men de fans de så klart inte. De finns aldrig de man letar efter där. Men vi köpte MASSSSA barn filmer, visst på vhs men det e ju på vhs som barn serier från våran barndom finns.
Hittade rainbow brite, barbapapa ( den från när man själv va liten inte nya) buckio ohare (?) chippmunks serien ( den blev en stor hit) star wars, spiderman,  lodoss war och sen  va de något mer ja inte minns. Sen hittade gubben även he-mans road ripper motorcykel för 5 spän kostar minst 100 om du köper den på tradera. Hitade även en tv med vhs spelare som leo har på sitt rum. killarna ska ju dela rum sen så då ahr de den tillsamans.

Sen bajsade Ronja så va bara att betala och gå och byta. Men vi hade glömt blöjorna hemam så fick köpa nya och de va inge kul. inne i stan kostar ett paket blöjor 150 plus (för de sämsta) men men va sak man göra.


Och nu har hon bjsat så får lämna och fortsätta en annan dag.

 

 






fredag lördag söndag =ledig

Är le Fredag, lördag söndag, så skönt. Inte varit lång ledig på länge känns det som.
Igår jobbade gubben kväll så ja fick vara helt själv med barnen och de va såååååå j*vla skönt. Fick natta alla själva och gud de behövde ja verkligen. Myss hela tiden.

Idag sk vi till jordbro och familjen von rosen, ska bli skoj. Imorgon kommer syrran och calle över de ska sova över för på måndag fyller ja ju år och de plus mamma och pappa (brik och helen) sak käka middag och tårta och fira mig. Man fyler ju bara 25 1 gång och de måste väll firas.

Andra 25 åringar firar genom fest och drika ja vill bara vara med min familj. Hehehe ja e nog mer än 25 igentligen.


Ronja har börjat säga åtta tio åtta tio. Det är så hon räknar, säger åtta til en sak och sen tio til saken brevid osv. Skit sött.


Glad skit

Så va det söndag och denna helg e snart över men vet ni vad?? det gör inget för imorgon börjar ja på rad. *glad*
Att gå på rad betyder där ja jobbar at man e fast antsäld alltså inte timmis utan man vet var man sak vara och har  ett fast shema att följa så skönt.

Mitt shema e skit bra. jobbar max 4 dagar i rad. Och e ledig mycket fast ja jobbar 89,9 %. Men ja så e det kasnke at vara fast de för livet skönare. Fick reda på detta i onsdags och fy fan ja va så glad så glad så glad.

Så i sommar får ja lite betalt semester nicigt värre.

kommer ju behövas *ler stort*

I går va ja med värmor och becka och ronja och kollade grejer hehehehe undrar hur länge ja kommer kunna hålla denna hemlis fan ja e inte bra på detta.


Så var det nytt år

Ja va ska man skriva?
Nyåret spenderade vi hemma som vanligt. Åt got bara vi, sen smälde vi lite små smällare med barnen innan säng dax. Ronja tyckte välldigt mycket om det, skrattade varje gång. Killarna gillade det med. Leo som vanligt viss e rädd blev inte rädd men ja de va små så de kasnke var därför. Sen natatde vi barnen och ja hade tvättstuggan. De bästa med nyår e att ingen ahr tvättstuggan så man får eller ja får och får men man kan ha båda stuggorna för sig själv skit bra tycker ja som inte firar hahaha.

Dagen efter va de jobb för mig men de va helt okej fick härlig storhelg ob så man klagar inte hahahaha.

Sen har de rullat på jobbat massa tyvär. Denna vecka slutar jag dock tidigt några dagar så de sak bli skönt. Men ja när ja skriver detta så ringer de från jobbet och frågar om ja vill jobba mer haha ironisk eller vad hahahaha.


Idag börjar jag 16 så lite segt men ja bara idag så. Visst gjorde det igår med men då var barnen hemma på dagen, Men men måste lämna de aja nu ska ja försöka göra något vettigt kanske?


Har börjat planera för sommaren som bär en liten /stor hemlis När vi e mogna kommer vi berätta om den hehee.



Och snart fyller ja ju år 25 år liksom herre gud ja e gammal, Fast leo tyller 7 i år OMG när fan blev han så stor snart e han 10 år liksom????? Jag e officielt gammal då