Panic Ch mumms och 176biz mega mums

panicm ch pink cheery

I believe what you say sun days
I'll be with wow...

Her face was shining with happy
I'll be with wow...

I would like to be a Rockar
I'll be with wow...

Be away Rocking in sun days
I'll be with wow...

Stay active and stay young
What self bades street
Stay with me Alone to sun
What self bades street

I believe was Rocking my dream
Shining what pop sun day
Be awake greenness run a way


 image7


söta pågar som e bra men vete fan om de e bra på engelsak fan som mig typ



176biz aqua
Nanimokamo ga umaku ikanakute kyou mo shita muite ieji tsuku
asu wo omoeba yuuutsu no futamoji
kokoro no naka wa ame[NOCHI] ame...

"Asu wa sora mo kokoro no naka mo kaisei de arimasu you ni"

Shiawase wo kanjita kerya zetsubou kara me wo sorasanai de
asu wo waraita kerya nagashita namida no wake wo wasurenai de
ashita, tenki ni nare!

Sasai na kageguchi ga kimi no kizutsukeru
koto wo aitsu wa shiranai kara
ki ni suru koto wa nai yo "daijoubu!"
tamatama ima ga tsuyu na dake

Furitsuzuku ame mo itsuka wa hareru koto shitteiru darou?

Hitori de nayamu yoru ya mae wo mukenai toki datte aru
sonna toki kono uta wo hanauta ni demo shite kuchizusande hoshii
kimi ni sachiare!

Furitsuzuku ame mo itsuka wa hareru koto shitteiru darou?
yozora ni kagayaku ano hoshi no you ni asu no kimi ga kagayakeru you ni

Shiawase wo kanjita kerya zetsubou kara me wo sorasanai de
asu wo waraita kerya nagashita namida no wake wo wasurenai de
hitori de yanamu yoru ya mae wo mukenai toki datte aru
sonna toki kono uta wo hanauta ni demo shite kuchizusande hoshii
asu wo waraou
kimi ni sachiare!


hajar inte ett ord av va dom säger med det gör det samma för jag älsakr det för det.
önsakr jag bode i japan så jag kunde köpa skivan och inte beställa den för massa pengar blääää
men söta e de att kolla på specielt Yu han i rött fast alla e de söta pågar hehe
image8


vetefan om texterna stämmer men hitatde de på en sida och det tycker jag låter okej så får gå för det.
så klart så sak ena texten av på japanska elelr likande men det kan jag inte skriva så blir svårt

horrrrrrrrrrrkärring

jävla hora ghaaaaaaaaaa fan va jag e arg.
pratade med hon som har hand om byte med lägenhet  vi har haft strul för jag pluggar. för att jag inte akn vissa va jag kommer få nästa termin. så jag fixade massa papper osv som vissade en jävla massa joks. så när jag pratar med fittan e det som hon inte ens läst papperna.sen säger hon nej ni ligggger låååång från margenalerna så JAG KAN INTE GODTÄNA DETTA  . jag frågar (börjar bli arg nu på na) men det va 300000 man skulel ha i års imkomst eller hur? ja säger hon . men min kilel har 200000 och jag har rutn 75000 något sånt sen har vi barnbidrag på 400000 i året. ja men nej ni ligger för långt bort  det går säkert bra men en hyra på 5500 men en hyra på 8000 klarar ni inte. hon lär as fittig nu. hyran e på 6300 på den kärring sen e det va man gör av med i el man får lägga till vi aksnek inte vill värma oss alls. vi aksnek är miljö gägare som vet hur man sparar. när jag pratade med henne förut sa hon ja ni ligger lite i från men har ni en borjenär det det säkert bra. men nu va det andra bullar hora.




ni som läser detta och har mage att komentera min stavning och punkt sättande e svart listade för evigt er hatar jag nu e jag fan sur på alla . bea mot världen och jag har fan pms så akta er. *slår till datan*

nej förlåt datan du e snäll


nej nu sak jag ta ut all ilska  på att städa så ha det bra alla jävla kukar jag ska slita era huven i små bitar  och massa kramar

morgon stund har guld i mun

nu sitter man här har precis utfodrat odjuren loke med gröt och leo med välling. han har så svårt att äta på möra då  e välling bra. 

blir galen på loke han e så van att gå upp kvar i 6 att han gör det nu när vi kan ta sovmorgon ghaaa unge . neb neb jag e pigg vid denna tid hehe .har inskolning med lokedenna v och lite i nästa. på leos dagis skönt att ha de på samma. loke värkar trivas  med hans fröken och allt. tror det kommer gå bra.


gud har så mycket att skriva rent att det inte är sant. tur att jag har nadja som kan få mig att va duktig i hopp e vi flitiga myror.


heheh vi ritade precis och leo ritade sig själv jätte fint sen när jag frågar va mer han ritat för gubben har 3 ben säger hana att det e hans snopp. hehe supper sötisen. sen skrev han sitt namn typ 20 gånger på bilden oxå så alla visste som han sa.


nej nu sak vi fixa oss over and out

måndag hela veckan ?

man kan väll önska. ghaaa i morgon sak jag lämna in alla vård och omsorgs papper ill inte e inte klar har 3 kvar. visst 3 e inte mycket och jag gör dom idag  men sak skriva rent allt oxå kommer få sitta här hela natten och skriva.
sen har jag inskolning med loke oxå så vi får se om jag ens kan gå. men men får fixa det på något sätt.
idag börjar loke på leos dagis. sorgligt att han inte går på sitt mer men ändå skönt att ha de i hopp. på samma avdelninge  och så. men han trivdes så bra där borta på sitt dagis. han älskade sina fröknar specielt alma.
fick ett litet minnes album av dom så fint.
men nu tar vi nya tag och skolar in han på leos kommer missa massa skola men va fan va ska man göra?
kan ju inte ha med loke han måste gå på dagis.


just det leo kan skriva sitt namn . han e så stor nu. han kan skriva mitt namn eller eba vilket fall oxå. bokstäverna e inte exakt i rätt årdning men vafan det e på rätt väg. vi "tränar" ofta på det nu . dels för att han tycker det e as kul dels för han e ju en svamp nu hehehe.

nej nu ska vi fixa oss för dagis  sen sak jag plugga tills ögonen blöder och lite till. hoppas loke är med på det.



over and out


bea e sur och ni e blä

ja denna hel har och är riktigt rolig syrran e på besök och vi har hälsat på morfar hehe . leo och loek vart glada att träffa han. leo har saknat honom. han målade en tekcning som jag dock glömde här hemma till honom han får sicka den med posten sen.


vi va i farsta diag  och då så jag en från länge sen.  vet inte ifall hon kände igen mig   ville inte känna igen henne. känns som alla mina gammla vänner har man klip med och ärlig e jag ledsen för det? HELL NO
visst pratar med dom på msn ibland säger ja men vi sak se osv men jag vet hur mycket bullshit det är.
jag har mina nya vänner eller va man säger.  några gammal vänner oxå så klart  men de flesta av er e mammaor nu så vi e på samma våg plan. hehehehe.
vet inte varför jag e sne idag kasnke e det för att alla unga jag värkar ha träffat idag värkar grymt iriterade på barn. på t-banan suckade dom och kollade snet osv. sånt man bara vet är riktig åt att leo kasnke pratar högt eller sjunger eller leker. eller att loke är ledsen för att han e tröt. ja de låter men hallå de är barn. ( gud va jag låter som en mamma) (vilken tur jag e en da)  i fredags hämtade jag syrran i centralen fick vännta i 1 h för hennes tåg va försenad och  fy helvete va de unga  lät srik och hade sig för de skulle ut och suppa. jag fick fan god lust att be dom att hålla käften men ja de va fulla och  duma och jag va en så jag tyckte det va en dålig ide. så nu sitter jag här  och funderar och e sur på duma idiotiska unga människor som e sjukt själviska. men de tänker nog samma om mamma rasen att vi e sjävlsiak som låter våra barn föra liv och sånt och störa deras liv /bakfylla.
nej nu sak jag sluta va sur ska gå och sova och mysa med loke. så alla unga där ute ha kul nu på lördagskvällen så sak mina barn lova att skriva lite extra i morgon på pendeln hehe jag lovar. ska nypa dom lite för er skull.



sen måste jag ju bara skriva lite om en ny grupp bea e  lite kär i Panic Channel heter dom eller panik *ch
tyckte först de va supper dåliga men ju mer man lyssnar ju mer blir man kär hehehe. fast jag vet inte än om det e tösa bitar eller pojkar en av dom e pojkar det vet ja hehehe.
http://www.youtube.com/watch?v=lY5eFb5Fjlo&mode=related&search=
så ni oxå kan njuta


over and out


ps se inte eragon bajs fucking film

ledig idag

idag är jag ledig najs nasj . skulle åka till min pappa diag för han fyller år men vi tar det nästa helg med syrran. han sak få en present kort av oss på tatuering så måste åka till en  troligen swahilibobs då dom e bra. men får se.

så va gjorde vi idag da? jo vi packade väskan och åkte och badade jätte skönt. sen så va vi lite styga och käkade pizza delade på en vi 3  ingen av oss är ju stor ätare så det funkar prima.
nu sover loke och leo e seg så han kollar tv. bilar vilken överaskning



sen får man väll gratta min far oxå som blir gubbe idag eller nej han blir inte gubbe han e för ung för det det säger leo han säger att morfar e 3 som leo heheheh. sötisen



over and out 


sundag

så va det söndag bara 1 dag kvar jag e ledig sen jobba jobab jobba . men det e kul oxå bara  får gå upp så tidigt. men det e skönt när jag får en 30 min själv att åka efter man lämnat de på dagis.


va händer idag da? hum nada än så länge får se hoppas offer e pigg så kan vi cykla  till görven eller något känner all påsk mat måste bort haha inte för att det av så mykcet jag åt igår men ja man kan ju skylla på det. hehe



nej nu sak jag leka  med kidzen leo fick en shiriffen i påsk present av oss så den sak vi nog leka med nu hehe
loke fick en mamut som låter som in i helvete 


 

over and out

glad påsk

idag e det lördag och vi sak fira massa påsk . först med min mamma sen men killens mamma . ska bli kul sak baka en paj snart så fort affären öppnat  så man kan köpa lite . hopaps bara de har öppet idag har inte kollat men vi får allt hoppas.


igår va jag och leo i kista själva vi kollade på bio "bortspolade". den va bra tyckte vi båda men ingen direkt leo film. sen kollade vi på käder till leos nalle som han fick när han döptes. en sån där bild a bear eller va de heter. han sak få köpa kläer  en dag sak ta med den så man kan prova för det fans grejer så de kan prova hahaha sjukt. sen när vi skulle gå till bussen såg vi sån där hem gjord glass så vi köpte en mega stor 3 mega kulers stor och delade på masssssa got. sen åkte vi hem til pappa och loke som hade haft roligt.



sen så har jag "jobbat" massa denna v  och det e jätte kul. går upp kvart i 6 för att åka tilsl dagis 40 min senare men det går bra . e dock as tröt vid 8 på kvällen så det blir sällan att jag orkar bllogga  men men bara 1 v kvar sen sak jag väll va tillbax hopaps vi hehe



glad påsk på er alla rump nissar