dam va jag e snygg

igår så gjorde jag min så fin så fin. min tjej e här och sitter så fint där på ryggen . visst hennes vigra ser helt grapy ut just nu men ja dom e ju ny kläckta hahahaha men snart ser hon normal ut och den snygagste älvan på denna jord.

bild kommer senare när jag får arslet ur och laddar kameran så ja det kan ta ett tag



over and out

dagen d

eller ja dagen d kanske e fel namn dagen p kasnke eller dagen t hehe aja. idag om 2 h och 45 min typ sak jag bli så fin så. jag som klagade att det skulle ta så lång tid innan denna dag kom nu e den här fort gick det oxå.  aja skriver mer om ett par timarar när jag vet hur fint hon sitter där


nu sak jag plugga  så over and out

många fina vänner man not har

ja va sak man säga mina vänner skara har precis halverats markant eller va det heter. skulle ha lingon och blåbär idag  har pratat med massa om de ville komma och de ville det  gav de god tid på sig och allt men de om sa ja när jag väll frösöker få tag i dom svarar dom inte eller loggar på msn. kan man inte bara säga nej ? svin orkar bry mig av deras ursäkt har hänt för många gånger. jag vet vilka mian riktiga vänner e och rästen kan ta sig i RÖVEN piss of och dra åt helvete , där fick man ut det oxå.



imorgon sak jag bli fin och aningens fattigare men det är det värt. va inte så nervös för det föres yazmina frågade om jag va det nu e jag bajs nervös.  aja  måste sluta tänka på det nu och plugga kasnek får se om jag orakar borde men orkar inte.




over and out





har as tråkigt orkar/ vill inte plugag mer skrev en halv uppgift om njursvikt sen palalde inte ja mer.  är för  nervös för glad för ja vill att klockan sak gå för att kunna plugga . får plugga i morgon eller något.
det e typ mindre än 14 h kvar nu spännande spännande

HON E SÅ SNYGG

min lila älva alltså. såg henne idag och det e precis (nästan) som  jag tänkt henne. vara bara längre hår osv annars va hon som min dröm kan inte vännta tills hon sitter där på axeln /skuldran får se va hon får sitta va som e snyggast.

aja ville bara säg att hon e as snygg min älva



over and be out

god morgn

ghaaaa loke vakanade 5 idag men som tur skulle offer gå upp med han för jag tog han i natt så nu e jag uppstigen kvart i 7 känns trevligt not varör vill inte mina barn ta sovmorgon någonsin för?

aja idag sak jag kolla på min blivande tattoo snart e vi ett fan jag längtar nu


3 dagar kvar till pain dagen





over and out

hohoho

ska snart i väg till skolan men tänkte passa på att blogga lite.
ska ha medecinsk grund hela dagen idag sak bli så kul älskar torsdagar först världens bästa lärare och sedan världesn pratigaste lärare men  han vet va han pratar om. idag sak vi gå igenom suicid på han lektion det sak bli spännande.



hohohoh imorgon gäller det fan va nervös jag e behöver någon att hålla han fan  fast värre e det nog på måndag hehehe eller e det värre i morgon när jag sak se henne min nya bebis.




shit va e det för skit på tv en snubbe i medelåldern som sjunger om döden och mamam eller något omg


aja nu sak jag klä på mig och gitta till skolan


over and out




*************************************************************************************************************'


skolan va kul lärde mig dock inget jätte nytt gick igeom hjärtat med hiska buten och kranskärlsen och de där ni vet. aja nu ska jag plugga lite till i pauserna på medium  om jag orkar se det .


sak bli fet kul i morgon sak nog köpa en födelsedags present till mig själv då oxå får se va bea hittar på




nattis alla tomtar

pluggis

ja man måste ju va det . idag har jag läst masssssa känner mig så dukig så. men nu har jag en liten paus annars får man ju onte i huvet.  va mer va mer offer jobabr kväll i dag iegn inte så kul men av gör man inte extra pengar ju. men lite skönt oxå får jag plugga lite på kvällen i fred.


och snart e det fredag längtar som fan e fet nervös tänk om hon inte e bra kommer känna mig så elak om jag säger nej den e ful men jag tror hon e fin tror han kan sina grejer stora tuttar och allt.


5 dagar kvar tills pain lots and lots of pain bea längar

fet dagen idag

idag sak man va fet eller hur? nä aksnek inte men man sak bli fet idag eller? aja idag käkar man semlor men tror du inte semlorna va slut när jag skulle köpa jo så klart aja köpte bullar istället.


i skolan fick vi lära oss bäda sängar hahahhaha det ni. fick lära oss hur man bäddar säng men en pasient liggandes där i oxå men jag han inte prova fick bara leka patient så får göra det nästa gång.
 


nu ska man leka med kidzen så  over and out


                                                                            6 dagar kavr nu


blädag

ville inte vakna i morse vill bara sova ont i kroppen och orkar inte plugag men måste jävla basj pluggande. fast nu innan biblan öppnar e det ju svårt då loke och offer e hemma. men men snart måste jag ju.

nu e det bara 7 dagar kvar woho börjar bli nervös men det sak nog gå bra jag får hopasp vilket fall.




over and out



**********************************************************************************
ingen blädag mer har sovit massa på dagen  och sen när man vakande kom en nyvaken loke in så härligt så härligt tur man har de små ibland.


ska ha lingon och blåbär på söndag kom jag på underbart 
*host*




mamma och leo

mamma och leo

länge sen sist fan

ja typ 4 månader sen hahahahahahah men nu sak jag börja skirva  eller försöka vilket fall.
får väll skylla på mitt otroligt braiga minne *host host*

imorgon e det 7 dagar kvar och 5 dagar  tills jag får se min framtida tatuering längtar som fan


nu sover loke och leo leker med alla mina pingviner det e hans barn säger han. så söt han e.
Älskar er mina små underverk mamma älskar er över allt annat