kläder och sl

Så har man hämtat kläderna man ska ha. I går dock men orkade inte sitta vid datorn då så.
Fans en den olika att välja på ja tog de minst fula alternativet. Fast tröjan e av skit skön kvalite så alltid något. Fick min namn bricka oxå. Känner mig lite stolt när det stog Beatrice usk *happy*. Skulle välja skåp oxå men fanns inga lediga, så får vänta tills de som ska sluta (idag) har gjort de och lämnat sina skåp så ja kan ta över.
Ser dock inte fram emot att gå upp 5 men va fan sånt man får ta. 

Köpte ett sl kort igår köpte sånt där nytt acces ett fint lila blev det. Lite skumt att använda men de känndes bra. Hoppas den inte lika lätt går sönder eller tappas bort. Som jag e mästre på att göra.


Nu går ronja runt i bak förkläde och leker att hon lagar mat. Söt nosen da. Killarna ser på tv. De ville se wall-e så de får man väll en lördagsmorgon.  


 



solo tid?

Sitter här borde sova men måste ställa om mig. Min kropp hajar fortfarande inte att de e ny tid. Inte Ronjas häller. Hon vaknar tidigt och e förstörd på kvällarna. Ikväll gick vi en promis innan nattningen, hon älskar promenade så de får henne på bra humör och vaken. Sen poff somande hon.
Men det känns himla skönt nu när vi nattar henne hon och gubben har kört de för leo vill att jag ska läsa. Han tycker pappa läser dåligt och snabbt.  Hur som han nattar ronja han vet va de betyder när han gör välling så när de kommer in i rumet kryper hon kram till kudden och drar på sig täcket och väntar på välling och saga. Ser skit sött ut.

Hoppas de går liak bra sen när han kommer jobba sent och ja kommer ta nattningen. Men men i värsta fall får ja väll muta med tutte i värsta fall.


På fredag ska troligen ( svärmor har tagit influ sprutan och risken finns ju för bieffekter) ja och gubben på bio och middag själva hoho. Får barnvakt hela kvällen oxå så de ska bli himla skönt. Men vetefan om vi vågar röra varandra ja kan ju bli gravid hahahahahah. Vem vet va som hände när vårat preventivmedel ronja inte är med hahah. Nej fy ska inte ens skriva så det e inget som FÅR hända!!!


Imorgon ska ja till kista och hämta jobb kläder och troligen få en rund visning av jobbet. Ska fixa med lite papper osv oxå spännande dag i morgon.


Nej nu ska ja fan sova e för tröt skiter i denna duma sommar/vinnter tid nu GOD NATT

ställa om klockan

Gud vad jag hatar de. Ställa om klockan asså. Nu ska man ju ställa tillbax och de e ju mer okej än fram men fan inte kul för det. Nej fy. Sitter här 6:31 fast igentligen e ju klockan 0731 eller igentligen inte men .....


Idag har leo sitt första lov, så han sak vara hemma loke med. Ronja sak dock gå fast bara lite. Men det e bara för att hon inte ska glömma dagis. När Loke inskolades hade jag lov en vecka strax efter han var klr och de resulterade i ett nytt helvete efter lovet. Vill inte göra om de nu när de går bra. Men ja hon sak bara vara dr tills efter vilan eller så hämtar jag henne efter maten får se. Ska fråga va de tycker e bäst.


Nu e iallafall shemorna klara för nästa vecka. Hela november e planerad. Gubben har fixat i datorn så de står tydligt vem som ska lämna hämta osv osv. Detta e vårat liv nu kul kul. De som e lite posetivt e att de kommer kunna vara lediga 1-2 dagar i veckan. Alltid något när Ronja och Loke kommer vissa dagar börja när dagis öppnar. Som tur inte allt för många dagar men ändå.


Ronja kan säga leo nu, för att byta ämne. Hon säger le...oh. Skit sött.
Loke e svårare hon kallar typ båda för le..oh fast det är en annan klang på lokes le..oh.
Men säger man Ronja ge leo en kram får leo en rkam och samma med loke. Eller en puss för pussar e ronja bäst på.

Nu sitter min lille srutta här på golvet och leker med lokes flexitraks bil. Hon är en så härlig tjej gillar docker och bilar hahaha och så klart halsband inte att förglömma.






den 6 november har saw 6 permiär i sverige och tro på fn att ja jobbar kväll då typiskt


24/11

Hel veckan har varit skit skön. Leo har haft de bra i skolan inskolningen med Ronja har gåt skit bra så hon e typ klar. Och Loke har haft kul på dagis de har varit på bio.  Och nästa vecka e det lov kan säga de känns skönt. Ska passa på att vara med barnen så mycket de bara går. Kommer kännas skumt nu när ja ska jobba. efter 6 år att vara hemma och plugga ska ja jobba. Skit kul men läskigt


Själv har jag äntligen fått mitt shema. Känns kul men jobbigt blir en del borta men de e väll så de e. Tjänsten va först bara till 75 % sa de, men nu har de ökat till 100%. Sen när prov tiden är över ska jag be om at få gå ner i tid. Men ja som tur har vi ju svärmor som kan hjälpa till så så hämskt e det inte. 

De dagar vi båda börjar tidigt kommer ja lämna leo hos farmor och sen lämna de andra på dagis. Dagis öppnar före fritis så för att ja ska hinna så måste de bli så.  Gubben börjar 6 och aj då e ju inte dagis ens öppet så. Tur farmor bor nära dagis hahahaha.


Idag va vi på viksjödagens för barn vi va sena för vi tog de lugnt, så vi han inte så mycket men fick godis påsar och hade trevligt.




Får avsluta inlägget med att säga att den 22 okt så firade ja och gubben 9 år tillsamans. Heregud har de bara gått 9 år känns som i går vi låg i min säng i 4 dagar och bara gick ut på natten för att äta. Hoppas på 9 underbara år till min älskling. Älskar dig kristoffer mer än du nog anar ska nog gå och ge dig en puss nu bara så där känns som att de e på sin plats.


*SMACK*


love life

Måste slänga in en rad eller två om gårdagen, den va så härlig så måste skriva för en dag då de e mindre bra så kan jag gå tillbax och läsa om den.

Började med lämning av Leo och Ronja gick jätte bra och de kändes bra hem och mys pysa med loke som e hemma måndagra och fredgar än så länge. Vi städade och ja lagade mat med Loke, nåot som vi inte gjort så ofta då Ronja har ofta varit med mig när mat sak lagas. Så ja fick massa tid med loke och göra saker vi gillar att göra i hopp. Han dock inte baka kladdkaka det e våran grej. Kanske gör det idag?
Sen hämta Ronja och de hade gåt så bra så. Hon va glad och glad att se mig så medans vi väntade på bussen tog vi en tutte mys stund. Kollade i varandras ögon och bara njöt av studen.

Hem lämna Ronja till gubben och sen drog ja och hämtade Leo. Det hade varit en supper toppen bra dag. De från sexårs hade hällsat fritis att Leo hade en mega bra dag. Och fritis sa samma sak. Så skönt att höra. Han har i förra veckans början varit lite bråkig. Inte slagits men han typ vill inte va där mer. Men nu va de bättre så på vägen hem fick ja Leo tid vi pratade om typ allt och inget. Så frågar han om han får gå till simon och ja vill ju vara mer med honom men låter honom gå. Han e där ett tag sen kommer han och simom hem till oss och ska leka här.
Simon e hans bästis typ. vi bor 3 min bort typ helt perfekt. Dock e han 1 år äldre men ja de e ju min bästis med.

Men de va så härligt att se de leka så fint med varandra fick nästan en tår i ögat. Loke blev avis för han ville oxå va med men ja, Leo måste ju få ha kompisar över utan att syskonen stör hehe.


Ja sen blev klockan mycket Sinom gick hem och sen va de dax för natt. Nattade Ronja först med tutte mys och sen puss kalas, Sen loke saga och kram kalas (loke pussas inte mer )(en fas eller så) Sen Tog gubben Leo.


De va en hälig dag utan bråk eller tjat eller sån där tråkigt. HAHAHAHA gud va ja låter gammal när ja tycker detta e en bra och härlig dag men så e det.  

Idag e alla barn på dagis och skola får se hur allt har gått sen. Ronja va lite ledsen när ja lämnade henne så.

*jäsp*

Ja *JÄSP* kan man lungt säga. Ronja vaknar 6 på morgonen vilket inte är så kul. Loke strax efter men de e nog för att hon väcker honom och leo e en sju sovare han sover till sju hehehe.

Men de e väll bara att vänja sig snart får man gå upp då eller tidigare för att hinna med allt som sak hinnas på morgonen. Men ja de ska bli kul de med tror ja.

Igår va vi hemma hela dagen vi pysslade. Blev en hel den pärlplats saker. De va himla kul, fick massa tid med bara leo de va behövt. Vi pärlade en tärning och ett brädspel och sen gubabr sm vi ska ha att gå med. Inte de snyaste kanske men vi hade skit kul.

I fredags när Ronja va själv på dagis som för övrigt gick jättre bra, hade ja och loke en hel dag vi målade gips figurer och hade oss de va skönt med en bara loke dag. De va länge sen man bara hade EN unge att få ägna al sin tid på och de va så underbart.

 

 

Nej nu ska ja ta mig lite the och väcka gubben som har sovmorgon idag


Ronja e solo

Idag e första dagen som Ronja e solo på dagis. Spännande och jobbigt. Jag var med i går och de gick bra, hon va lite mammig men ja inget nytt precis. Men hon sprang runt och lekte och ja satt och lekte med andra barn. Jag e typ bäst på sandkakor så hade många fans. Men kom de allt för nära mig kom Ronja och ville sitta i mitt knä. HAHAHA min söt lök.

Men nu e hon där själv, de gick bra att lämna henne trode hon skulle gråta men de va bar lite snällit i 2-3 sek sen verkade de va bra hörde inge kallskrik så kändes otroligt skönt.


Måste skriva en liten rolig sak om min skrutta lut. Jag e lite besatt av att sprita händerna. Fick de när ja fick i skolan och vi spritade hela tiden ( inget med denna svininfluensa att göra alltså). Så jag ahr ju en flasak hemma och spritar då och då. Så nu ahr Ronja sett detta och hon tar min flaska och "spritar" sina händer. Den e ju stängd så de kommer inget men hon står där och knuagr med händerna som om hon hade. 

Ser hon en sådan flaska ute eller så börjar hon tväta händerna heheh och hon blir skit glad det e tydligen jätte skoj.


Nä nu kom posten ska se om mitt shema kom idag hoppas  

paus i städadet

Tar mig en liten paus i städanadet.
Leo e i skolan och Loke på dagis och Ronja och gubben har inskolning, så jag e solo hemma så passar på att städa. Dock en paus nu för de e ju vbå på tv.

Måste bara skriva om min underbara Loke. Han e helt underbar och toki. Han bäddar sin säng varje dag utan att j säger till, och de blir snyggt oxå. Idag frågade han Leo om han fick bädda hans säng oxå. Leo som inte gillar att städa så själv klart ja.
Vi bäddar sällan sängarna (vanna från min barndom, syrran är alergisk mot kvalstrer så då e de inge bra att bädda) så vet inte varör loke har börjat med det.


För att byta ämne så går de jätte bra för ronja på dagis. Hon verkar trivas och gilla sina fröknar. Barnen (enligt gubben) är jätte mysiga och snälla så de känns jätte bra. På fredag ska ja inskola får se hur de går. När gubben inskolade loke och sen tog ja över gick de skit dåligt så få se.


Nej nu lite mer vbå sen städa de sista

Idag smäller det

Idag börjar Ronja på dagis. Sjukt va fort de gick sen hon föddes. Inget blev som vi planerade men de blev bra ändå. Planen va ju lite att ja skulle vara hemma tills ronja va 1,5 sen dagis men nu fick ja ett jobb och de på dagis sa att platsen skulle gå till någon annan om vi itne tog den. Och då skulle vi få ett helt annat dagis så va gör man inte?

Men nu ska hon alltså börja och aj ska inte vara med, jag sak till kista och kriva kontrakt om jobbet så det e dubbel späning idag. När ja e klar ska ja åka till dagis och möta upp de. I morgon får vi se vem som tar de, vet att de kommer gå mycket bätre om pappa gör det än om ja e där. Han tog lokes inkolning tills sista veckan som ja fick ta och den gick så dåligt at vi fick öka med en vecka till.

Nej nu ska ja klä på mina sötisar.

Sista dagen

Idag va ja och ronja på öf för sista gången typ. Nu när hon ska börja på dagis och ja joba får och kan vi ju inte gå. Vi hämtade våran gips avgjutning och hon lekte och hade skoj.

Sen drog vi till ica och åt korv på icas fik. 5 kr för en korv e bra, plus de har de godaste korvarna ja käkat.
På hemvägen somnade hon och nu ligger hon och tuttar. Jag vet vi borde sluta men de e så mysigt och så e jag övertygad om att ammar man länge e barnen mindre sjuka.  
Loke e aldrig sjuk och han ammade (för)länge.


Idg när ja lämnade leo (gubben ehmma me de andra) i skolan gick vi och pratade om allt och inget hela vägen. Så skönt att få lite leo tid om bara för 10 min. Han höll mig i handen ända tilsl vi kom till skolgården då släpte han och ja hajade va de va så ja sa inget. Min söta fina stora leo.

coraline

"Other father song" från filmen coreline  
Makin' up a song about Coraline
She's a peach, she's a doll, she's a pal of mine

She's as cute as a button
In the eyes of everyone who ever laid their eyes on Coraline

When she comes around exploring
Mom and I will never, ever make it boring
Our eyes will be on Coraline


Älsakr denna film och denna sång e så bra


http://www.youtube.com/watch?v=S2kYe23CqT8

Jag kan inte få in den så man kan se den på min sida så får länka.


Bea mår bra

Sitter här och drönar medans Ronja sover.
Får passa på medans man kan sitta vid datorn på dagarna snart jobbar jag *GLAD*.

Igår såg ja sista filmen i saw femiologin. (?) Nu har jag set alla fem vi lånade av snälla familjen titti/bogge.
Måste säga skit bra filmer, visst man fick lite aj aj aj kännsla när hon krälade bland sprutor osv men om man bortsåg från de va de himla bra filmer. Och såg man bakom allt blod fans det en himla bra story. Nu ser jag fram emot 6an som ska komma.




kramis i höst mysvädret

HAPPY CAMPER

För att sno ett ut tryck från bästis. 
Idag e la en bra dag. Min oror e liksom borta ja svävar på moln.



"jag e så lycklig idag hnde det en grej det känns som om solen skiner in om mig" 


 Imorse efter att ja lämnat leo och gubben e och lämnar loke ringer telefonen och det är arbetsgivaren ja va på interjuv hos för ett tag sen. De tog ett tag innan ja koplade va de va hon sa men till slut föll poleten ner,



JAG AHR FÅTT ETT JOBB omg omg omg bbqsås

skit glad och jätte nervös. Nu ska ja bli stor på RIKTIGT eller ja men ni vet av ja menar.

och i helgen får vi en tvättmaskin och soffor till ute platsen av svärmor.

nu känns det dock som att de går för bra va kommer at skita sig totalt???? de går för bra här. eller e det min tur att få njuta av lite tur och flyt?


Nej nu sak ja bara njuta av att vara lycklig,,



på måndag skriver ja på kontraktet



ska hon (den stora ) bli stor ? hur ska de gå?


en härlig går dag

Igår skulle vi ta en lugn dag bara chilla hemma. Men när vi sitter och äter frulle så kommer grannen över och undrar om ja vill hänga med på underbara barn mässan. Vi pratade om det förut på gården, så när hon skulle gå igen så passade hon på att fråga mig. Så ja och Ronja slängde i oss frulle och kläde oss sen drog vi. Hennes söta dotter skulle vara hemma med pappan sin lite synd men hon va lite snuvig så.

Men det va skit kul där. Sist ja va där va loke som ronja va nu, så 3 år sen. Vi gick runt och fick diverse prover. Sen hittade ja meandi och köpte en varsin tröja till brnen och då fick ja strumpor på köpet. Sen hade ja en biljet grej så fick en refelx oxå. (gratis e got)  köpter allt där för typ va en tröja kostar vanligt vid. De va ganska urplockat i storlekarna men ja de va biligt. som tur hittade ja i barnens storlekar.

Sen hittade ja blingo och fyndade två byxor. kostade i vanliga fall 190 st nu 60 st bea mycket nöjd. Sen lullde vi runt och bara kollade och små köpte. Då ser Ronja svampbok alltså en människa som har en stor dräkt med honom. Hon blir helt till sig, överlycklig och springer dit. Sen står hon som lyrisk och klapapr honom hahah. Sen under hela tiden vi va där så fort hon såg honom sprang hon dit och va som parlalyserad.

De mesta ja köpte va nödvändiga saker föruom en sak. De va en bull klänning. har kolalt på den länge på hemsidan deras men igår slog ja till. Den va nersatt (mässpris) så då kunde ja inte motstå. Så idag blir det kanelbullar för de e väll kanelbullens dag? man får recept till varje klädesplag så måste ju pröva det hehehe.


Meandi kläderna


Blingo och bullklänningen

Lite av gratis proverna

plus majskorkarna med frukt smak som ja köpte.

Ny smak som bara skulle finas på mässan.

eller hur sälje trik säger ja


dagis?

Tiden går fort ibland hehe, det blev av att åka till mamma bror mode bättre och vi chansade. de va himla trevligt och givande. Va klädbytardagar så ja solder kläder för 400 och hanlade nog för samma heheh ja nästan vi åt oxå så de va verkligen en bra dag hehe. Sen hade vi det massa mysigt med mamma och min bror.


Hemma igen kom vardagen in igen och en lite shock kom till oss. Ronja ska börja dagis skit mycket tidigare än vi planerat. Nu på måndag igentligen men vi sköt på det i en v men de e mycket fortare än 1 januari som va planen. Men tar vi inte platsen så går den till en annan och vi får ingen plats där för de har inga fler lediga. Då skulle vi få på ett helt annat och ja då får man väll "offra" sig. Som tur kommer ronja inte behöva gå så länge då ja inte har jobb men ändå de va fan inte så här ja ville ha det.

Men tänk om.... tänk om ja får jobbet ja va på interjuv på? fy ja vill ju ha det men då kommer ronja få gå som vanligt. Huva nu hoppas ja att ja itne får de men ändå vill ja ha det. Aja ja tror inte ja får det så alltid något.