ställa om klockan

Gud vad jag hatar de. Ställa om klockan asså. Nu ska man ju ställa tillbax och de e ju mer okej än fram men fan inte kul för det. Nej fy. Sitter här 6:31 fast igentligen e ju klockan 0731 eller igentligen inte men .....


Idag har leo sitt första lov, så han sak vara hemma loke med. Ronja sak dock gå fast bara lite. Men det e bara för att hon inte ska glömma dagis. När Loke inskolades hade jag lov en vecka strax efter han var klr och de resulterade i ett nytt helvete efter lovet. Vill inte göra om de nu när de går bra. Men ja hon sak bara vara dr tills efter vilan eller så hämtar jag henne efter maten får se. Ska fråga va de tycker e bäst.


Nu e iallafall shemorna klara för nästa vecka. Hela november e planerad. Gubben har fixat i datorn så de står tydligt vem som ska lämna hämta osv osv. Detta e vårat liv nu kul kul. De som e lite posetivt e att de kommer kunna vara lediga 1-2 dagar i veckan. Alltid något när Ronja och Loke kommer vissa dagar börja när dagis öppnar. Som tur inte allt för många dagar men ändå.


Ronja kan säga leo nu, för att byta ämne. Hon säger le...oh. Skit sött.
Loke e svårare hon kallar typ båda för le..oh fast det är en annan klang på lokes le..oh.
Men säger man Ronja ge leo en kram får leo en rkam och samma med loke. Eller en puss för pussar e ronja bäst på.

Nu sitter min lille srutta här på golvet och leker med lokes flexitraks bil. Hon är en så härlig tjej gillar docker och bilar hahaha och så klart halsband inte att förglömma.






den 6 november har saw 6 permiär i sverige och tro på fn att ja jobbar kväll då typiskt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback