pony lycka

Inte mycket tid för datorn när man har besök hehehe.
I freddags kom min mamma och bror, Kilalrna och ronja blev jätte glada.  Så I går var det en heldag med dom. först va vi på klädbytardagarna. Älsakar sådant. Köpte inte så mycket men de vi köpte de va bra grejer. En body kläning till ronja med hello kitty på, en vagn paraply liten och smidig 45 kr tänkte den va så bilig att den kan man ha med till england och om den kommer bort e det okej. Sen köpte leo en transformers en sådan där stor som kostar typ 300 minst för 20 spän helt komplett han blev mega glad. Sen köpte ja och loke i hopp säger vi en hel påst med my lite pony. 3 av ponysarna va från 80 taletså de kan man få om man vill en del på tradera för de va i fint skick. Sen massa nyare ponys som ahr anorexia men men de ska vi ha ute och leka med eller kasta, får se. och en solhatt sjukt söt till ronja. Blev lite över 100 kr helt okej skit nöjd.

Älskar ponys så blev så glad så glad.

Sen drog vi till outlet och ikea och pappas jobb. köpte nya skor till killarna. svängde in på toysareus ett måste va. Kolla läget på nya sakerna. Hälsade på pappa på hans jobb när han hade rast. Avslutade med ikea där ja tror alls ork och tålamod tog slut lagom till kassan men efter lite korv så va vi tillbax. Ronja åt nog en halv korv men av de bra för henne stora tjejen. Men man måste skala den och dela men ändå.
Sen åkte vi hem och i väntan på pappa fixade vi grillen och så grillade och köpade när pappa kom hem. supper trevlig dag. och trots att de va mycket folk och varmt gick de fkit bra både i outlet och på bytardagarna.
Så svårt e det itne at ha tre barn *LER*
 

Till den som komenterade anonymt så, ja ronja äter bara våran mat ibland extremt sällan blir det barnmat. Men annars bara våran hon värar äta annat. Så klat annpassar ja det efter henne


Nej nu sak aj nog leka lite med ponys kama håret eller så på dom
*bea mega happy*

storhandling

Babysimet gick bra. Sjöng en sång och så skulle man hoppa från kante (låter farligare än det var dålig på att förklara). Ronja tyckte dock att de va skit nice på kanten så hon ville då inte hopp hahaha men till slut så kom hon oxå.

Efter babysimet hämtade vi korten. De va så kalrt skit söta för de va ju Ronja men fan kvaliteten på korten va under all kretik. Som att man skrivit ut det själv, nej tack dåligt som fan för 300. 

Åkte hem och hämtde killarna, sen skulle gubben ocj killarna grilla medans ja och ronja stor handlade så vi va tvungen att stor handla, FY FAN stressad ja blev. Man ska inte gå och handal med tröta dagis barn i en proppfull ica. Sen va Ronja hungrig oxå så hon skrek haha men köpte bananer så hemvägen gick bra alla barnen glada.

Stor handalde sen med svärmor och Ronja handlade MASSSSA MAT. Ronja va måtligt road men som tur fick man smaka ost så hon vart nöjd till slut. Äntligen har hon börjat gilla mat. Som en fågelunge. Men tycker ho iten om amten skakar hon på huvet men hon äter en hel del nu vilket e så skönt. 


Nej nu ska ja strax se sex and the city sen läsa min bok krogen så himla boring men man måste  


bröllop och babysim

Så va det babysim igen. Idag e näst sista gången för stegg 2 sen blir det stegg 3 om vi får pltas. Har glömt att anmäla oss så hoppas vi får plats anmälde igår men aj bara en tid som passade oss så får hålla tummarna.

Skrutt sover på soffan deckade i mitt knä, gubben lämnar killarna på dagis idag skönt att slippa ibland. Även om det inte är jobbigt eller så är det välldigt träligt. Ligger långt bort och tar tid att gå fram och tillbax. Men ska snart dra ska hämta upp ronjas kort som hon tog för några veckor sen har glömt att hämt dom så ska passa på medans ja ändå är i stan trakten.


Hehe när ja hämtade leo i går eller iförrgår berättade han att han hade gift sig. För han och hans tjej hade pussats och gift sig. Då frågade ja men varför blev inte ja bjuden da. Då säger loke mamma ja kan gifta mig med dig och så pussar han mig. Han e så söt min lille b och leo e stor har tjej och allt. Han e tydligen jätte kär i henne och hon i han. De lekte när ja kom och de va sjukt sött. Då blir man himla rörd som mamma och vill at fram kamern osv osv så är skäma ut barnen men aj tyglade mig och gjorde nada hahaha. Nä nu sk ja byta på min dotter som har skitigt tror hon e klar hon har börjat krypa i väg så då e hon nog klar.


Simma lungt

ÖF

Nyss hemkomna typ från öf. Det var jätte roligt tyckte Ronja ja va mindre inpad då de va sjukt mycket bar och nivån på ljudet va 190 decibel typ. Men ja de va ju fotografering så inte så konstigt. Vi hade inte skrivit upp oss men fick fota ändå. Såg ut att bli skit söta kort. Men det var roligt ändå så dit ska vi fler gånger. Nära och bra plus tror ronja lärde sig en hel del av de andra lite större barnen. Hon låg på mage men tog sit upp till sittande första gången hon gjort det.

Nu leker hon så fint på golvet ja sak göra lite plugg, för ikväll blir det tv eller lite iallfal måste ju se rent hus ida ska ju va med. eller ja hennes pappa fats hon är med lite oxå va man kunde se på trailern. Hehehe ska bli spännande och se.



över och out


4 bissingar

Ronja har nu 4 syl vassa täner två uppe och två nere så de är livsfarliga. Gud känns som de händer massa med henne just nu. Hon sa pappa igår. Vi sa kan du säga papa. Hon funderade en stund sen pa...... funderade mer pa.... sen papa. sen slutade hon iten hela tiden pappa så fort hon ser papa säger hon pa....pa.....pappa. Sjukt söt men fan trode hon skulle säga mamma först medvetet. Men men man kan inte få allt, hon sa mama förut men tror inte de va medvetet.

Va på bvc idag hn väger 8 kg nu och e 66 lång kortis hehehe men hon följer sin kurva så det e bra. Pratade om mat och så det e bara at kämpa på med de hon vill äta till slut släpper de. En liten tröt men ja Loke va ju typ likadan så, e van.
Sen tittade hon på va ronja kunde sov så hon e gdtjänd som 8 månader. Det var ju tur annars hade hon lite till på sig att träna :P. Än e hon inte 8 månder.
Sen gick vi och kolalde affärer köpte lite på rean. Gilalr när det e halv priset och sen ta 2 betala 1 på det. alltid nice. Hitatde dock inte mycket men ett par 5 myrot strumpor som ja vetalt köpa länge. Nu passade priset mig.

När vi kom hem lekte Ronja med bob (mc leksak som hon älskar) och aj kollade datan med skola. Så skulle ja kola till henne så var hon borta då hade hon krypigt iväg hahaha bara så där poff så kan hon krypa. Inte 100 men på sitt sätt det e ju kryp. Så nu e inget säket längre. Inte för att de va de innan men nu e hon skit snabb.

Nej nu sak vi ta och gå på en promis till dagis oh hämta killarna.


ska försöka mig på öf imorgon får se hur de går. Hatar sånt men de sak ha en fotograf där så de vill aj gärna.

aja över och ut


skön gårdag

I går va en sådan himla skön dag. Ronja och ja lekte på dagen, pluggade när hon sov va skit nice. Hämtade brosserna och de va så skönt väder, sol och värme. Vi mötte gubben och gick ner till ica för att köpa så vi kunde grilla. Kom hem och grilalde medans barnen lekte ute på gården med granarna, ja och ronja fixade de som skulle grille och gubben fixade grillen. Så där typiskt sexistikt genus bajs men skit i det mysigt var det. Efter en jätte god middag så gik vi ut med lådbilen gubben och leo gjort. Prövade massa olika lekplatser och bara hade sköj va så skötn. Barnen alla 3 av de hehe somande som stenar.

Idag va bajs väder. planen var gåseborg men vi va hemma och sen när värmen kom gick vi på en lång promis mellan alla lekparker. Helt okej dag men imorgon ska vi försöka gå till gåseborg och grilla korv.


Har läst ut "konsten att förlora" den va ganska bra om man tar bort allt om fotboll hahaha. Det var som att läsa någons privata hemliga dagbok. Har man tråkigt är den att rekomendera lätt läst och spännade.
Nu sak ja läsa krogen får se hur KUL den är.

Har gjort klart en till uppgift till historian snart klar ska fixa de sist imorgon så skönt.

Nej nu sak ja sova och hoppas på värme tills imorgon vill till gåseborg

inte kuul

Hade prov igår vilket inte var kul. Jag hade förbret mig och allt va skit nervös inför den muntliga delen. Den va den enda som gick bra va inte nervös eller blev röd som aj hade trot. Men när provet kom de va svart i huvet knde inte läsa frågorna hajade nada osv.

Ska inte skylla på nåot men man märker att kroppen skriker neeeeej om den bara får en cheesburgare på hela dagen. babysim plus hämta lämna barn osv då får mn betala måde så illa hela kvällen och huvudvärk så de skrek om de. Somnade med ronja på soffan efter något program mins inte ens va de var.

Nu förbereder ja mg för om prov för de vet ja att de kommer bli. Men de gör inte för då kommer ja ha ätigt bra innan och vara mer förberädd. Nu ska här pluggas som fan.

poletten trillade ner

Sitter med en nyvaken Ronja har precis eller under tiden hon sov varit mega duktig har läst sjukt mycket historia och ja har hajat ÄNTLIGEN frågorna. gisses att ibland ser man värkligen bara på ett sätt och va skönt det är när man hajar när poletten trillar ner eller polätten trillar ner. Nu känner ja mig lugn ska skriva rent de ja kladdat i hopp sen e ja klar då kan ja förbereda mig inför det hämska föredraget ja ska hålla imorgon på provet fy fan säger ja bara fy fan hatar att prata inför folk och specielt folk ja inte käner. Men men måste göra det och det ska vara max 5 min så inte så farligt får ha mycket smink så de inte ser mitt röda nylle HAHAHAHA.


Nej nu ska man väll ta och leka lite med sin madam till dotter. Idag e hon hello kitty hela hon. Hello kitty dress och mössa synd att strumporna va borta aja hej hopp gummi sno*p

inlägg 200

såg att de finns en räknare för hur många inlägg man gjort detta blit mitt 200de de du.

Igår kom Ronjas tredje tand glömde att skriva det. Oxå så där ojda men se där en till tand. Kanske därför ho varit sorrig senaste tiden? kan förklara det oänliga dregglandet hon har för sig oxå hehe.

Det blev en uppgift igår iallafall blev nog inte så bra får göra om den kanske men den e gjord. Huvudsaken liksom ju.
 


Nu e det snart 1 månad kvar bara fan va ja längtar ska bli skit kul att få se bästis sjuk va man kan sakna någon när man värkligen itne kan ses. när hon bode här så skönt man på de för att man kunde skumt de där.

ingen plugg ork

ja borde plugga men nej de säger bara nej har ingen ork eller lust. Får göra en uppgift ialla fall. Måste.
Har dock läst ut kejsaren v portugallien av semla lagerlöf gjorde de på en dag, den va bättre än ja trode men ingen bea bok. Dock helt klart att rekomendera hon kunde skriva hon. Läses dock bäst ute i solen .
Nu läser ja mats hård konsten att förlors. SKIT TRÅKIG en bok om en blogg om fottboll kan den bli sämmre? nej men som tur är det bara 180 sidor kvar. Och de e korta sidor då det e inlägg man läser. http://thefineartoflosing.blogspot.com/
om någon vill se va det e för kuligheter ja läser

idag va skit nice förästen ja loke å ronja drig till bro och badade på bro badet. ronja och loke hade skit kul, Ronja tyckte alla vatten strålar som fans här var va jätte kul. Loke älskade allt.


Jaha nu börjar csi det e ju fortfättning den måste ja ju se oxå... sen plugga hahaha

påsken is over

Så va påsken slut för detta år. Inte för att vi firar det mer än med att äta hos farmor och farfar (barnens alltså). Ger ju dock påsk ägg osv men ja det e typ det.
Vi har njutigt massa de senaste dagarna av solen så häligt när den lyser, då får man ett till rum ute. Där har vi varit typ nästan hela tiden.

I lördags va det middag hos svärpäronen men innan så va vi ute hela dagen i vädret så härligt. Killarna cyklade och Ronja satt och pillade på stenarna.  Vi fixade även med staketet runt framtidan så nu e det fint där. Så när de var klart satt vi där och fikade med kladdkaka Ronja kröp även 2 steg. Men det har inte gått så bra sen dess undra om det var för att vi va te bättre under lag så man itne halkar? aja 

söndagen va vi ute och njöt va granar och väder sen kom morfar och helen och tog kilalrna på bio Monsters vs aliens de av tydligen en dålig film. Loke blev rädd plutten. 
Ronja och ja och gubben gick tll barkarby outlet för at hämta vagen som vi lämnat in och köpa lite grejs. 
Va på ikea och käkade oxå och Ronja hon gapade när jag gav henne mat. Helt chokad blev ja kan ja säga så en halv potais och en köttbulle med sås gick ner. Även middagen som blev gröt gick ner och hon gapade hoppas de håller i sig vorre så skönt. annars knipper hon igen munen hårt om de inte är blodpudding. Sen åkte vi hem och tog emot killarna.

Gud va hon tränar på att krypa hela tin, nu ålar hon fort oxå vi ahr inga mattor så hon får allt joba på extra hårt hahaha. 

Nej nu minns ja inge mer och ska ända ta barnen över och ut

 

inge babysim

I natt va Ronja vaken mer eller mindre hela natten. Hon hade svårt att andas och va varm. Hon låg på mig en liten del av natten så ja fick sitta coh sova men va gör amn inte för sin älskling. Tur vi har massa kuddar i sängen så man kan sitta skönt.
Så det blev inge babysim idag ville inte åka fast hon va bra på morgonen. Så vi va hemma och lekte påskkärringar hehehe Tur att hon inte kan säga nej än till sminket killarna vägrar ju.

Sen när vi hämtat killarna möte vi pappa och gick hem. Killarna va så söta höll varandra i händerna och loke ville inte gå i skogen utan leo. Vi lekte lite med högtryckstvätten som gubben köpt. Han är en pryl bög ibland. eller på såna där gubb saker då e han det. Ja tyckte va ska du ha den till. Men den va rolig att tvätta baksidan med haha. Tur att han får personalrabbat.

Efter maten gick vi ner till ica för att handla jord och frön, vi ska så massa imorgon. Kommer bli persilja, två sorter, gröslök och någon sorts ärta. Killarna är ju ledidag (rödag) så måste ha lite saker att göra. Längtar lite tills man inte pluggar mer, Då kan vi hitta på massa skoj hela tiden.

Nej nu ska ja plugga lite bellman here i com

och ja bellman rockar as cool snubbe.


GLAD PÅSK





Just det idag vissade steg räknaren 13614 och i går 12000, minns inte exakt men över 12000.

rubrik

Igår efter att Ronja ställt sig upp kom de oundvikliga typ. Jag har inte hajat förens igår att hon kan ta sig runt fast hon inte kryper. så hon ställde sig upp mot trappan, men tappade taget och slog sig i huvet värsta märket blev det. Ledsen va hon men som tur vet man ju lite tecken man ska kolla på, efter 2 andra vildar, om det är hjärnskakning eller dax att åka in. Hon vissade dock inge tecken på det så men blev rädd som fan fast det inte fär första barnet men det är väll så det är.

Annars var gårdagen mysig va ute i solen efter vi hämtat grabbarna gungade lekte i snadlådan och njöt. Sen blev det god blodpuding. National rätten hos oss hahaha. Ronja älsakr det, typ den ända mat hon viligt gapar åt så de blir de ofta här. Som tur gillar alla det så. Hämtade även upp meandi kläderna som ja beställde på min vissning. Jätte fina kläder. Ska försöka ta bild på killarna för de har sina på sig idag.  Så en bild i bdb kanske dyker upp sen. Ronjas kläder va stora så de får hon växa i först. Men söt va de på

Stegräknaren vissade i går på 10054, va en trög dag men bra. Rikigt kul den där stegräknaren man bli motiverad att gå istället för att ta bussen. Kan ta bussen om jag vill till dagis men missar den ofta så får gå. nu står den på 5295 undra va den landar på i kväll.  hoho en mammas nöjen e små men ändå

Vardag igen

Så var det vardag igen.
Ihelgen var vi hos mamma, lördagen spenderade vi i hjorthagen skit skönt. Lekte käkade och bara njöt av solen oh varandra. Syrran färgade eller blekte ser inte bra ut nu men bättre än innan.
vi skulle åka hem i söndags men bnverket jobbade så då skulle ja betala samma pris som för att åka tåg men få åka buss. Det skulle ta längre tid oxå och sen skulle leo spy för långa buss turer + han går inte. så åkte hem igåt fick sitta i trappan på tåget. Känns sjukt att ja måste betala för två men få sitta i trappan. betalar man inte för en sitt plats eller? aja sak samma.

Idag stälde sig Ronja upp själv helt paff blev ja och aj tror ja skräme henne hehe nu e hon stor tjej.
var e min lilla tjej? fast hon kommer ju alltid va minst hos oss.



Nu sover Ronja, ska väll plugga lite.


Just det fick en steg räknare av syran velat fft en länge men inte med 100 funktioner utan bara steg så hon hade en som j fick. I går fick ja 13050 steg får se va det blir idag. Det e lite roligt att se hur många steg man går. Fast glömde den i morse så blir iinte riktigt men men.

april april nej fan de va för sent

Ojojojoj helt slut i huvet efter en hård vecka känns det som. Igår gjorde jag prov, i kista tog basj lång tid att åka dit och lång tid hem så skruttan fick vara länge utan mig. Gick bra men när de va dax att sova gick de inge rba hon e ju van vid tutte så va gör man liksom. Provet kunde ha gått bättre kände ja förvirrade mig med inflation och flation men svarade på allt så hoppas g men ja risken finns för ig. Har ställt in mig på omprov så det gör inget ska läsa lite på nu tilsl ja får svaret. Får se hur det går. Skickade nu precis in mina uppgifter för denna vecka så det av skönt. massa denna vecka kanske därför man e så slut? Men det e roligt iallafall.

I onsdags va Ronja och ja hos fotografen och idag e bilderna klara gick skit fort. kan dock inte hämta bilderna för vi sak till mamma idag. gubben jobabr helg och syrran och hennes ille vill träffa barnen. De sak få någon he-man sak av honom.  vi har sjukt mycket he-man nu. i går kom he-man svärd och utklädning till skettetor killsrna blev glada.nu kan man säga.

Igår va det babysim gick skit bra guppade runt som vanligt. Igår var det sjäv räddning alltså hålla sig i kanten och dra sig upp med föterna i vägen inga problems. Vi ahr ju gjort vningar innan så hon hajade direkt. Men sen såg hon att de va muttrar vid kanten på räcket och då a det kört hon blev helt kär i dom. Efter det hämtade vi passet till Ronja sjukt söt bild hone lite putt men söt ändå. Så nu kan inget stoppa resan till til HP land och bästis.


Nej nu ska ja packa, ska hinna hämta paket på posten oxå innan vi drar. hoppas de e mina böcker och inte mer he-man trams.