påsken is over

Så va påsken slut för detta år. Inte för att vi firar det mer än med att äta hos farmor och farfar (barnens alltså). Ger ju dock påsk ägg osv men ja det e typ det.
Vi har njutigt massa de senaste dagarna av solen så häligt när den lyser, då får man ett till rum ute. Där har vi varit typ nästan hela tiden.

I lördags va det middag hos svärpäronen men innan så va vi ute hela dagen i vädret så härligt. Killarna cyklade och Ronja satt och pillade på stenarna.  Vi fixade även med staketet runt framtidan så nu e det fint där. Så när de var klart satt vi där och fikade med kladdkaka Ronja kröp även 2 steg. Men det har inte gått så bra sen dess undra om det var för att vi va te bättre under lag så man itne halkar? aja 

söndagen va vi ute och njöt va granar och väder sen kom morfar och helen och tog kilalrna på bio Monsters vs aliens de av tydligen en dålig film. Loke blev rädd plutten. 
Ronja och ja och gubben gick tll barkarby outlet för at hämta vagen som vi lämnat in och köpa lite grejs. 
Va på ikea och käkade oxå och Ronja hon gapade när jag gav henne mat. Helt chokad blev ja kan ja säga så en halv potais och en köttbulle med sås gick ner. Även middagen som blev gröt gick ner och hon gapade hoppas de håller i sig vorre så skönt. annars knipper hon igen munen hårt om de inte är blodpudding. Sen åkte vi hem och tog emot killarna.

Gud va hon tränar på att krypa hela tin, nu ålar hon fort oxå vi ahr inga mattor så hon får allt joba på extra hårt hahaha. 

Nej nu minns ja inge mer och ska ända ta barnen över och ut

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback