grattis leo

skrev ett gätte fint och långt inlägg men det funkade inte så jag får skriva om det en anna dag för det orkar jag inte nu




men gratttis min älskade 4 åring mamma älskar dig så.


bilden e på leo för 4 år sen så liten så ny men ack så go precis som nu 4 år senare

image26

tröt sliten men fucikng underbar

ja jag e grymt tröt sen orka sova, jag känner mig fet sliten efter en semester och att ta sig hem från den. och efter en dags shopping. två nya skor till bea . *Bea glad* men jag e la underbar för det hehe eller va sägas.


efter semester på mammas killes lans i hallstavik i skogen typ ska vi imorgon kl 8 till finland och träffa mumin och vara turister som fan . om jag bara kunde ha kameran runt halsen hade det varit perfa. men men får gå ändå.

e som sagt gör tröt men ska färga håret e det tänkt får se på tv medans det värkar för som jag ser ut i håret får ju bara inte att ha .


aja nu får det va nog med datan för ett tag. har för mycket att göra att jag inte vill tänka på det men men.


på fredag fyler min stora kille år sjukt


sen ett stort grattis i efterskott i min blogg till mina syrror hipp hipp hurra






image25

hp och mumin

i fredgas som jag skrev förut hade jag bästis dejt med hp. som va så bra . visst ingen 5 poängare men väll en 4,5a. förstår helt klartt att de inte kan göra hela boken den e liksom på 1000 sidor sagan om ringen e inte en så lång och dne e på 3 h och oxå slaktad som fan. men hur som filmen e bra visst man blir lite besvikne då och då men de bra e så bra att det  väger över  så den blir bra. bea som e en knällslig fis blev tårögd och det ran så det va trevliga till hehe. men ja det betyder väll att den va bra gjord? efter filmen  höra man folk över allt dissa den. seriöst av förväntade ni er? en 6 h timmars film eller ? ja jag skulle lätta sita så länge men inte folk som inte förstog humorn i filmen så håll mun på er.
ser fran emot nästa film men aj 1 år kvar. men jag har till november tills nästa hp lycka blir då kommer sista boken på svenksa ocgh filmen på dvd. perfektare julklappar kan det ju inte bli eller?


i lördags firade vi svärmor som fylder em em 25 va hehe. va på kirstoffers morfars hus ställe. trevligt trevligt barnen käkade hallon och jordgubabr från deras land och allmänt trivdes.

idag e en seg dag imorgon drar vi till min mamma killes land och blir borta 1 v sen efter det dagen efter vi komemr hem för att vara exakt. åker vi till finland i 3 dagar om man ränkar med tiden det tar att komma dit. vi ska bo på hotel och fara till mumin dalen sak bli kulikul . en hel dag i helsingfors oxå.

nej nu sak jag väll fixa mit ska snart åka och lämna tillbax min diskmaskin som e trasig eller va fan den e vill inet ah den mer.


over and out 
image24


idagidagidag

IDAG E DET PREMIÄREN. som man har längtat ska bli så kul att se den med min bästis och allt. sjukt kul sak det bli men det känns som en eig het innan det är dax för klockan e 8 och den börjar 6 men ja det har gått 2 h sen vi gick upp alltid något eller hur?

jag sak köpa lite fredagsmys till offer och grabbarna de ska ha mys pys i kväll när jag e borta.

läste ut hp boken igår gud den va grymt bra men sorlig. tycker så synd om harry. men ja bra som fan e den ändå.
nej nu måste jag ta mina barn får väll ta oss ut i parken vårat vanliga nöje så här på morgonenkvisten när vi andra dödliga sover hehehe


image23


solen lyssssser

Idag vaknade mina underbara barn som vanligt för tidigt enligt mig. Mamma sa att nu får jag tillbax för att jag själv ick upp 5 när jag va liten. Men det posetiva idag är att solen lyssssssser inge mer regn eller rusk utan sol. Idag ska vi bada. Fast hade lovat Leo att vi skulle ut och plocka blåbär med bada  får man passa på när det e fint väder. Kanske kan plocka bär senare hehehe. 


HP läsningen går framåt igår va jag dock så seg att jag inte läste mina 100 sidor jag gjort upp för att hinna, blide bara 90 tihi men kännde att jag orkade inte. Ska läsa medans jag nattar loke så kommer jag igen. Nattar han i vagnen så då medans jag vaggar vagnen kan jag läsa hehehe.


nej nu ska jag fixa killarna för att gå ut och leka för bada e väll för tidigt eller hehehe


image22

hehe tyckte den va lite rolig hehehe

varför?

varför ska barn vakna så tidigt för? vi gick upp 6 idag eller ja 20 i 6 vaknade dom men vi mös i 20 min innan. tror dom vaknar när offer går till jobbet vilket är 20 i 6 för han e inte tyst för 5 öre.
men men det posetiva med att gå up är att man ...... jo att ..... eller man kan...... nej fan det finns inge posetivt med det.
nu e klockan halv 8 och jag e rast lös känns för tidigt att gå ut  och så e det basj
väderet men ja efter 8 ska ni dra ut. vi har iallafall hunit så här på morgonen set på tv en 10 min sen va det trist .
vi har bygt koja som de leker i nu och sen har vi lekt att dom e hundar man hinner massa på morgonen när man går upp 6 . e det det som e posetivt kasnke? nej kan inet tro det. men visst har redan diskat nu 
det bara damsugning och svabbing kvar och vikning av tvätt och bäddning
hahahahah mitt liv e bra roligt not. eller jo när jag slipper va vuxen och bara leka med killarna då e det roligt.

men på fredag e det hp kan inte det vara torsdag idag eller fredag nu. fast jag har inte läst ut boken än ha 300 sidor kvar så än får det inte va dax. jag e grymt impad av mig själv att jag läst så mycket så fort. börjar bea blir bra på att läsa montro?  kasnke kasnek 


vet inte hur man lägger in från youtube så jag får länka nårgon som kan lära min montro?

http://www.youtube.com/watch?v=-f90VOmMhEA

loke dansar till den så söt.

leo håller för öronen hahahah han hatar allt som e "tjejigt" han e så grabbig att det e tråkigt.  
                                                     
                 
over and out

semester

idag började våran semester på riktigt kan man säga. eller killnarnas vilket fall. så idag gick vi upp nyss hehe nja kl 7 och ja det e semester fan.  nu e frågan mer va vi sak göra idag inge toppen väder direkt men inne kan vi bara inte va. va hemma och lekte hela dagen igår nu behöver jag ombyte i miljön. nu ligger mina älsklingar på golvet och skrattar med varandra och gör tilli tilli. (killar varandra i luften). man blir så glad av att se dom ha kul i hopp. hhehehe nu dansar loke  satte precis på musik. loke e min danser han dansar till allt , hans dans steg blir mer och mer "avanserade" för att vara han ehhe. så söt du e min älskling.




igår skulel jag läsa mina 100 sidor  av hp men av tror du händer jo jag läser typ 200 sidor kunde inte lägga ner boken. och jag har redan läst den och boken efter . kan hon jk rolling skirva bra eller vad? bästa böckerna jag läst ever och jag e fan svår inkonerad av böcker hahahaha


nej nu sak vi äta frulle här puss och kram på en gam

goood morgon

mina ungar har inte hajat de där med att det e helg och att man sak sova länge. igår gick dom upp 6 samma idag. fy fan fast igår fick jag ju sovmorgon typ. för dekom in till mig hela tiden så vetefan om det kallas sovmorgon men men. idag e det offer tur och eftersom leo tycker han e tråkig på morgonen för han e så seg låter han honom va *morrr* vill oxå kuna va tråkig men ja jag e väll för bäst för det.

nu kollar de på dora och leker med små lego som alltid. små lego visste inte hur tråkig sånt är förens nu. leo ska leka med det 24/7 när offer kommer hem säger han direkt pappa
-ska vi lekat med små lego ? kom nu pappa. så söt han e assså.


igår kom min mamma hit vi åkte till ikea mec outlet och shopapde liote bara hon och jag och leo. va skönt att få vara själv med leo och mormor. sen gick vi till beae alltså leksaksäffären. br fast leo kan inte säga br så det blir beae. han tror att alla leksaksaffärer heter så hehe. fast vi va på toysarus.


håller på att läsa om hp fenix orden omg har ju läst den förut men den e lika bra för det. igår på kvällen hade jag en liten egen hp kväll. först läste jag i 1 h sen såh jag filmen fången från azkaman och sen läsa mer. aaa härliga grejer.


nej nu sak man väll fixa frulle eller något kaske ska baka något got bröd alltid got med sånt på morgonen.




                                     over and out



                                                             
                           image21

mina barn på morgonen då de inte vill sova längre än till 6


jävla basj blogg som inte vill sätta bilder i mitten så gont hate mej för det alla där ute

idag e det bffl

idag sak jag träffa min bffl. efter 100 år eller det känns som det ska vi ses.



loke knälar som vi kolalde på igår va inge fara alls vanliga körtelknölar som tydligen inte får plats utan tar sig mer plats.. men känns ändå osäkert från min sida han kände bara på dom och lite på hasn andra lymfkörtlar så antar han vet avhan gjorde. känndes faktiskt bra att veta va det va han kännde på utan att behöva fråga hehe. studier e ju bra att ha.


nej nu ska jag fixa mig lite eller något för min bffl träff

här e en bild från fotografen på mina älsklingar
image20

 
älskar er så mycket

läkarbesök

idag sak vi besöka läkaren för att kolla lokes knölar. nervös som fan sak va dör 14:15 så snart sak vi gå. hopaps de tar prover och inte bara klämmer ocg säger ja det e det och det typ nonchalant ville veta va fan det e dom e ju 4 st nu och de växer. aja snart vet ja



leo sitter och kolalr på monster truck racing på tv innan vi sk gå han har precis lekt så passa på att vila lite hehe. loke sover och gör sig redo för att träffa alberto.


ja det va väll det skriver mer sen over and out alla glada


                                                             image19