Ledig

Känns som att man inte jobbar så mycket nu för tiden. Om ja inte vabar e ja ledig hahaha. Mina barn e fan inte sjuka när ja e ledig, på got och ont. Menar e ju självklart hemma med de, men ja lönen blir ju lidande.

Ronja e som vanligt men spyde imorrse trode de va lungt så kom de, bara lite dock. Men annars e hon som vanligt. Skumt de där vet inte alls va de kan vara. Men vi e hemma alla idag så, ifall att.  

Idag kom min fotobok med, skit nöjd som en liten bildbok till Ronja. Tänkte visa lite bilder för ja e så nöjd.


Framsidan

baksidan inge bra bild, ser bättre ut i värkligheten.


Lite sidor i den




sista sidan.

Den e tänkt som en bild bok till ronja som älskar att läsa böcker och gärna om sig själv.




vabar

Idag så får jag vaba. Ronja e sjuk eller ja hon var det. I natt så spyde hon mellan 3,30 tll 5 så trode hon var magsjuk men när kilalrna kom in bid halv åtta så va hon hur pigg som helst hoppade och hade sig. Sen dess har hon itne kräkts utan är stt vanliga jag. Skit skumt men ja e hemma hur som man vet ju aldrig, mina barn ser man sällan på att de e sjuka.


igår var ronja hos läkaren med pappa för sitt utslag så en ny salva samt en dricka mot klådan. om detta inte hjälper blir det sjukhuset nästa sa läkaren. Men denna dricka kan ju läkaren glöma att ronja kommer dricka, hon som jag har svårt för de där med drick medecin. Ja smakade även för att se va de smakar hon iten fan e de tuggumi smak. Ronj tog en halv sked och sen nej blääääää sa hon och hurklade.


Nej om ja sak ta och ta hand om min sjukling




Duktig Ronja

Igår var vi på naturhistoriska med familjen sommer. Himla trevligt och alla barnen hade supper kul.
Ronja tog till sig bella som sin extra mamma skit sött. Kameran glömde ja hemma så inga bilder, men men va inte sista gången vi träffades så.


Idag va det kalas för farfar som fylde år igår. Men kalaset skulle vara vid 15 så vi kunde ta det lungt hemma. Så Ronja fick gå utan blöja från ca kl 8. Hon kissade inte på sig, och om ja frågade henne behöver du kissa sa hon nej, Men vid ca ett frågade ja och då sa hon ja och satt på pottan och kissade. En mega stolt tjej va det vi hade då. Sen skulle vi ut så då blev de blöja inge kul med en olycka i overolen. 

På vägen dit åkte de pulka och vi åkte lite i backen de va kul. 
Pratade med ronjas dagis fröken som e farmors bästis så på dagis sak de erbjuda Ronja pottan, Känns bra har dock inga stora förhopningar för att hon blir torr fort men till sommaren e väl målet. Men ja Ronja får bestäma hehe.

Nej nu sak ja försöka få klart den där fotoboken. gratis e got ingen fakt häller allt e gratis

http://www.fujidirekt.se/asp/_campaign/icakuriren/index.asp?utm_source=Icakuriren_20090720&utm_medium=Print&utm_campaign=Gratis-Fotobok


"lång ledig"

Ja dagis e stängt så jag e lång ledig. De har stängt tor och fre och ja e ledig helgen så får vara lång ledig. Men men ska inte klaga får ju vara med barnen massa.

Måste skriva lite om Ronja som har växt massa.
Hon pratar så himla mycket lär sig säkert 1-2 ord varje dag. Sen så förstår hon oss jätte bra man kan ha en konversation med henne och hon förstår och kan svara på sitt sätt.
Va hos bvc i mångda och vägde och mätte samt spruta och bvc tanten va impad av henne att hon kunde prata så bra och hajade. Men ja hon har ju två dragplåster plus vi behandlar ju inte henne som en bebis hon får ju vara större än hon är.

Sen köpte ja trosor till henne, tänkte kan vara bra att ha hemma. Och va hon blev stolt, sken som en liten sol.
Hon e torr på natten fast har blöja i fall att. Men nu ska vi pröva på dagen för hon håller sig länge, det e bara att hon inte e bra på att gå till pottan när de e dax, de gör hon efter. Men vi ska bara pröva och köra lite smått inte att hon ska bli torr utan vi tar de lungt.  Mest för att hon e duktig och verkar kunna.


Nej nu ska vi fixa lunch sen dra och hämta leo i skolan.


kramis

duktiga bea

Kanske ska ta och skriva lite ?
Har inte haft lust eller tid direkt att skriva. Men nu ska ja slänga in en rad, jobbar kväll så har en stund att slå ihjäl innan ja måste dra.

I helgen har vi varit välldigt duktiga. Mamma var på besök och tog alla barn på tekniska medans vi målade om i vårat gammla rum samt lokes gammla rum. Sen va de dax för lite möblering. Måla tog inte så lång tid men att bygga i hopp allt fan de tog tid. Så ja skulle ha gjort stek men han itne så fick bli pizza från pizzaonline.se himla bra sida. Visst 30 kr för utkörningen men de e det värt.

Barnen hade haft skit kul med mormor och vi hade fixat massa skönt skönt. Men igår fick vi fixa det sista så nu e det bara lite kvar sen e det klart.

Så nu har Ronja eget rum (Lokes gammla) killarnas delar vårat gammla stora rum, som blev skit bra för de. och vi har Leos gammla mellan rum.




Fick reda på idag att dagis har stängt 2 dagra, jobbigt hoppas ja e ledig då men de lär ja itne vara, ska man vaba då eller?