Tiden går fort fram...

Tiden går så fort på söndag e ronnis 3 månader. Hon e så stor, hon kan rulla från mage till rygg men inte tillbax, lägger ma henne på golvet snurrar hon runt så fötterna är där huvet var så roligt att se och så sött, hon kan ta i saker oxå fast tror inte hon vet exakt hur hon gör för hon blir bra frustrerad när de inte blir som hon vill hehehe men hon ger sig inte. Hon skrattar ch pratar och sjunger med det låte som det vilket fall. Ja tiden går fort......


Ingen snö e det nu häller eller typ ingen piss tråkigt bara e massa vatten. Hämskt blä vill inte börja snöa nu och bli kallt !!!!!


aja får be lite till molnen inan man knoppar nattis nu slänger ja in handuken


starka bea

Jag kommer bli skit stark. Det är sant fan som ja drar denna vagn i snön pulsa fram skit jobbigt blir svettig hela tiden fram och tillbax från dagis värst e nog tillbax för då e de uppförsbacke typ hela vägen. men ja att ra killaran dit e oxå jobbigt men men kommer ha värsta snyga rumpan sen.

Igår när ja hämtade killarna hade ja en överaskning till dom. Leo blev så ledsen att han inte visste att de fick ha med sig snowracer och hjälm och faktiskt åka med den så när ha hämtade honom hade ja med den så vi åkte i backen vid dagis. Jätte bra backe va där 1,5 h sen va loke kall så vi gick hem. Som tur va hade ja maten klar. De va värkligen skit kul. Längtar tills nästa år så Ronja oxå kan vara med. Fast nästa vinter kommer ja jobba oh offer e hemma, men men de ska väll gå de med.


Borde diska nu eller städa men palla ska beställa en sjal tror ja behöver en (säger vi) rosa eller ja vill ah en rosa da.


den vill jag ha

ÄNTLIGEN SNÖ

Äntligen e det snö ute så härligt. Va skit glad igår när ja såg att de va vitt ute när ja kulle sova hoppades att de bara skulle ligga kvar och de gjorde det, Kom mer oxå. Älskar snö de bästa som finns i väder tycker ja.
När killarna vakande och såg att e va snö ute blev de så glada och ville ut hehehe, men ja och loke skulle bar fixa ronjas julklapp först som vi bestämt dagen innan. Då köpte vi killarnas julklapp blev v smile efter mycket funderade men vi fick de för värst kanonpris så vem klagar hahaha tror dom gjorde bort sig i affären för när vi kom hem tyckte offer priset va konstigt han trode den kostade 800 och 219 per spel men ja betalade 570 för konsol och 2 spel hehehe. Ronnis får en hello kitty klänning som ja letat efter hittade den äntligen. Hur som efter att ronnis klapp av fixad drog vi ut i backen och snödrivorna härligt härligt på vägen hem tog offer Ronja och ja oh killarna drog till en annan  backe de va så roligt skönt att bara få vara med dom nu fick dom all min tid de gillades. Sen gick vi hem käkade och sen badade ja med alla barn hehehe ont om plats men mysigt. Nu sover alla ronja somnade nyss ska se på csi miami tror ja. nattis nattis

mvc idag

Idag bär de av till mvc för återbesök och preventivmedel snack. Ska bli skönt som fn för något vill ja ha troligen en spiral men ja de får vi prata om idag. Får se va som passar bäst för p piller e inget ja vågar direkt.

Killarna e underbara just nu skönt att ha stora barn. Har börjat förstå att Leo e stor nu att han kasnke ska få sitat lite vid datorn osv för de får alla hans väner plus han älsakr ju att hålla på med stavning och finura hur han sak lösa saker. Hehehe han ahr lärt sig att sätta på min dator och vet hur han kommer i på thomas tågets hemsida hahahaha  snacka om att han e intreserad om nya saker som får honom att använda hjärnan.

Ronja liger här brevid och pratar med lampan hennes bästis typ hahaha. Hon har lyckas spy ner mig 3 gånger på 1 h inte en enda droppe på sig själv.

igår när pappa kom hem blev hon såååååå glad för att se honom snackade så med honom och han lös upp de e härligt at se honom med våra barn då älsakr ja honom så mycket mer. blir nästan kär igen och igen och igen i honom.
älskar dig mitt offer 8 år gick fort med det e väll som de säer de går fort när man ahr roligt.


nej nu ska vi klä på oss och gå till bussen


fin besök

Idag har vi haft fin besök av min farfar med fru Kajsa. Det var jätte trevligt och roligt syns ju inte så ofta. Men killarna värkade gilla dom osv. Farfar e ju lik morfar  så kasnke hjälpte. När vi sitter och pratar så börjar de snöa. Killarna blir jätte glada så de tar på sig kläder och sprang ut på våran tomt och lekte lite roligt. De är inte så mycket snö kvar nu synd nog.
Men de va en trevlig dag. Killarna sitter nu och kollar  på robin hood, Jag sak strax börja med maten medans Ronja fortfarande sover. Helt slut efter vårat besök. Hon gillade min farfar kasnke för att båda e skalliga?


nu bor bästis i England känns tungt men fet coolt för henne. får ta och besöka henne sen om ja vågar

leo min supper duktiga kille

Ja va ska man säga, Leo e en så duktig kille. Vilket så klart e själv klart men igår va vi och storhandlade följde han med. Han va världens duktigaste kille han e så stor nu att ja inte har hängt med. Han hjälpte mig sprag inte runt tjatade inte att de va tråkit eller så. Inte ens när vi va tvungna att vänta på farmor som v långsamare än oss tjatade han eller sprang runt, han satt så fint med mig medans Ronja käkade. E så stolt över min stora kille. Han sak nu få följa med varje gång.

kom hem gansak sent så vi gick oss en skön sovmorgon. ronja till 7 men tuttade/pratade till 0845 leo vakande då ronja va klar och loke väckte ja 9. Gubben gick dock upp 5 ha blide aningen avis när ja sa att vi sov så länge hehehe.

i helgen kommer min farfar över ska bli kul va ett tag sen.


leo va så ledsen

Idag när ja skulle lämna kilalrna va Leo så ledsen ville inte alls gå till dagis. Vet inte va det e med han varit så typ hela veckan men idag kom de tårar och han vägrade släppa mig. Han säger inte varför han inte vill gå. så e de gämt om någon slår honom säger han aldrig vem det är eller så skit jobbigt. men men fick lämna honom skit ledsen men ja lovade honom att han skulle få följa med att stor handla med mig idag då blev han glad. Undrar om han sakanr mig ? nästa vecka funderar ja på om han sak få vara hema själv en dag bara med mig och Ronja. ja vi får se.


igår hade ja och Ronja värsta äventyret hehe nästan vilket fall. Vi lämnade killarna och sen gick vi till jakan för att ta pendel in till den stora staden hehe. och där träffade vi min BELLA äntligen typ. att få in så att de klaffar att vi kan ses nu förtiden e svårt hon jobbar och ja har saker som måste göras men igår träfafdes vi. så mysigt och roligt. kollade affärer (julklappar) fikade käkade ja hade supper trevligt. Ronja fick en ny snygg mössa och tossor från pop oxå.

idag sak ja städa min farfar och hans fru kommer i helgen då måste man ju ha lite fint. undrar bara va ja ska börja städa ? där uppe eller där nere?


snart flyttar världens bästa vän

fy om 4 dagar flyttar min bästa vän i hela världen. Hon flyttar inte lite hälle utan hela vägen till england men fn om de ska stoppa våran vänskap. Nej inget hav eller så kan de.
Minns när vi va små och lekte alla tokiga lekar, rymdskepp i hennes mamams säng hehe fan va tiden går. Känns som i går som vi va hemma hos dig och Heli dansade sin tango och lagade go mat.
Men nu e ja 3 barns mamma och du ska flyta till england. Du ska veta hur mycket ja älskar dig och även om du inte är min biologiska syster så e du min blodsyster, min trapp syster , mina barns moster.

Helst av allt skulle ja vilja att du flyttade över mig igen som när vi va små men de går ju inte för ja bor i rad hus och bo på mitt tak skulle fan bli kallt. Men ja e så glad för din skulle att du har hittat en kille som värkligen älskar dig för de syns på honom, en kille som kan behandla dig som du förtjänar att bli behandlad även om de betyder att du bor långt bort.


ja nog med svamlande eller va vi ska kalla detta behövde skriva av mig, lite jobbigt ändå att du ska flytta men fan så coolt ändå min bästis i HP land aja

ÄLSKAR DIG BÄSTIS



Bästis med min bäsis

Ja skulle aldrig fixa att bra ta 1 barn mer

Det är något som e sant de. I helgen va killarna hos morfar och Helen för de skulle se monster jam så de sov över.
De va nästan jobbigt att bara ha Ronja om man får säga så. De fans inget att göra Ronja e så lätt och sen sover hon, leker sover ingen direkt svår bebis hon e glad bara hon får vara med. Även om de e att vika tvätten bara. Tänkte fan va skönt de ska bli med sov morgon osv men vem vaknar 6 och e pigg? jo ja låg där och var vaken som tur ville ronja upp vid 8 så vi låg i sängen och pratade länge de va dock skönt. de e svårt med killarna med då dom pratar med henne hela tiden.  men de va lite skönt med bara en ändå lite extra kvalitet tid.

men fan de som tjatar att de e jobbigt med 1 unge ni vet inte av ni pratar om 1 unge e lyx de e rena semestern ju nej 3 ska de va då e livet perfa

Dagen då Ronja kom

Tänkte ta och skriva ner dagen då Ronja kom.
den 30/8 vakande ja jätte pigg vid 8 fick sovmorgon av älsklingen. Går upp och e vrål hungrig så ja gör värsta frullen med gröt ägg macka osv. Killarna och ja väcker pappa och vi käkar. Då känner ja dessa förgävliga förvärkarna men har bestämt mi för att ja ska fn inte luras av dom.
 Efter 1 h förvinner dom. vid 11 kommer min mamma och bror över vi ska gå på viksjödagen tillsammans. Går ner och träffar svärpäronen där. killarna åker karusel och vi tar lotter osv ja vinner på tandläkarens tipspromenad.Fick en necessär med tandborste och tand kräm blir skit blad ja ja kom på att de hade ja inte packat ner i bb växkan. När moraträsk spelar går ja dit med loke för leo hatar musik han åker ruchkana med mormor. Men när ja och Loke tittar kommer förväkarna igen men ja skiter i de och vi dansar vidare.
Som tur vill loke gå efter ett tag för de va för hög musik, ja hade ganska ont och de va skönt att få sitta.  Vi går hem för ja e slut och killarna har tröttnat. Kommer och och tar de bara lugnt. Till middag för jag och loke stekt kött med potatis och kladkaka till efterrätt. Ja äter som om ja aldrig fått mat.
Laddar inför va ja inte vet kommer att hända hehehe.
Vi leker med killarna och sen efter att de e nattade tittar ja på shock treatment som älsklingen laddat ner. får lite mer förvärkar men säger till mig själv tro fn inte tro att de e dax för då blir du så besviken. de går över efter halva filmen typ. sen går ja och sak läsa lite och gråta lite över att bebis aldrig vill komma.
 
Läser nästan ut hela bilbo och vid 22 börjar förvärkarna igen men ja läser vidare och säger till mig själv de e bara förvärkar bry dig ej. De kommer med 10 mins mellan rum men vid 2330 sommnar ja för att vakna ca runt 1 av en otrolig smärta i höfterna. Går upp och hämtar min tens. Sätter på den på höfterna på nästan max. Den hjälper men måste stå lutad mot spjälsängen.  Men ja kan inte tro att de e dax men efter 2 värkar går ja ner till offer som sitter vid datorn. De första han frågar e om de e dax. Ja svarar ja vet inte men ja har jätte ont. Ser någon dålig film men han som spelar frodo. Men efter 2-3 värakr säger ska ja ringa lotta? nej säger ja de e nog inte dax men efter 2 värakr så gö han det ändå. Så ja klär på mig har inga kläder typ för vi ska ha tvättstugan på måndag.  När de kommer så står ja lutad över tv med en värk. Hon säger till olle att köra fort. Ringer till ds för de hade ja glömt hehe får prata med en som tycker vi ska komma in. Så vi åker in och FORT går de in hehe e inne vid 0215.

Är då öppen 6 cm så kännde att de va skönt at vi åkte in för nu går de väll fort? trode ja ja hahah. Min BM e supper bra jätte trevlig och snäll.
Ja får en gåstol för ja vill stå upp när värkarna kommer. Skönare för höfterna. Tiden går och ja står där de gör inte så jätte ont längre men de käns ju, vi lyssnar på bandit eller ja gör för ofer sover i en stol. Vid 0440 kommer hon i igen och ja e fortfarande öppen 6 cm så vi pratar lite och kommer fram till att ta hål på vattnet för att få saker att hända. Så de gör vi där och då men inget vatten kommer va snopen man blev hehehe. Men vid 0519 går vattnet om man så får kalla de för de va inte mycket som kom. 
 vid 06:00 börjar de göra ont riktigt ont min tens som hitils varit som en ängels hand funakr knappt så ber om lite lust gas vill inte ha så mycket för då mår ja bara illa. Den hjälper inte så mycket men den e otroligt bra att fokusera på när värkarna kommer. Vid värkaran hänger ja värkligen över gåstolen.

Vid 0640 känner ja att de e dax att krysta men jag vet inte om de e för lustgasen eller för att ja e snurrig. minns att bm sa känner du att du vill bajsa så kan de vara dax at krysta. så ja säger till offer ja måste bajsa men menar ja måste kryta ut ungen nu hehehe. Han får lite panik men efter direktiv från mig ringer han på klockan. han tror ju att ja bara vill skita inte behöver föda hahaha. när bm kommer in säger ja att ja tror ungen kommer nu. så hoppar ( hoppar så bra man nu kan med värkar) upp i sängen och bm ser huvudet börjar krysta känner den där HÄMSKA smärtan som ja tycker de e att krysta. krystar i 4 värkar och känner fan ja dör snart ja vill hem. Då säger BM en kryst till så kommer bebisen. Ja blir skit förvånad ja började ju nyss och säger är du säker? Hon svarar ja så kommer kryst värken och ja tar i som ja aldrig gjort förr och ut kommer bebisen (0648) ja försöker få tag i henne men hon har så kort navlensträng så de va svårt. Får upp henne på bröstet och ja den kännslan e så härlig hon luktar så got och e så söt. säger att hon e så liten för de är hon, 3285g och 49 lång. Efter ja 5 min frågar ja va det en tjej? BM säger att ja får väll kolla och jo de va en tjej. Ända in i de sista kunde ja inte tro de heheh men nu va de svårt att neka. helt perfekt på alla sätt våran tjej


Ringer alla som sak ringas och smsar alla som sak  ett sms. Får efter ett tag komma till hotelet som vi sak vara på.
Först på besök e min mamma och bror. Birk e den första som får hålla henne. namnet har vi ännu inte kommit på vi bollar fram och till bax men inget passar efter att mamma och birk varit och besökt oss och ätigt med oss sitter vi och kolalr på henne och ja får upp rojna i huvet. Säger de högt och offer säger ja en ronja e hon.  Då sa ja Ronja Vinter ska hon heta.

N har hon ett namn och storebröderna med farmor och farfar kommer och en moster inni. Leo och Loke e så stolta och glada. Leo får hålla i henne och frågar mamma varför har hon så skruttiga händer( alltså rynkiga) min sötis.

När farmor skulle ta dom på natten hade hon väkt dom och kört dom till deras hem. Hon berätatde att nu ska lilasyster komma frågar leo farmor. Va? har hon (bebisen) sagt det?

så gick de till när värlsens sötaste Ronja vinter kom den 31/8 2008


Ronja e så duktig

Min Ronja e så duktig hon. I går låg hon på mage som hon brukar, ja tänker nu sak ja hämta kameran för hon såg så söt ut men när ja kom tillbax låg hon på rygg. Tänkte om de vra va en olycka men i morse gjorde hon samma sak så tror inte de såg inte ut som de idag. 

Idag ska killarna sova morfar och helen sen imorgon sak de på monster jam. Leo e så spänd han frågade idag innan de kom hela tiden av klockan va så söt. Han älsakr sin morfar. Loke va mer anti men så e Loke hela tiden just nu men tills slut när de kom va han mindre anti.

nej nu ska ja väcka min sessa så hon får äta sen sak vi gå och handla. ska lyxa till de lite idag när man e barn och gubb ledig eller ja inte helt barn ledig men kill ledig hehehe.




tisdag den 4/11

Ronja sover och jag har precis diskat så passar på att sitta en stund vid datorn. Hon sover inte så mycket eller länge heter de väll nu på dagarna. typ 1,5 h sen vaknar hon och vill va med ett tag sen sova igen eller bara hänga på axeln. vill inte vara ensam för mycket inte.
Kan inte fatta att hon e två månader nu känns som de va igår hon kom men ändå varit här alltid. Hon har växt massa senaste tiden nu pratar hon som en papegoja med allt och alla hon sjunger på sitt viss låter de som. Loke sjunger massa just nu så hon hänger på så fort hon kan. sen tror ja hon skrattar oxå ser och låter ut som de svårt at veta dock men glad som en solstråle e hon vilket fall. sen älskar hon att liga på mage och kolla på saker, fast senaste dagana ahr hon kommit på att när man ligger på magen när man tummen extra bra så hon e supper nöjd på magen, kan hon kolla runt sugga lite kolla runt osv.  Hon e så stor men änå så liten man glömer ibland att hon bara e två månader. men tiden går så fort snart e hon 6 månader sen 1 år sen börja skolan som leo snart ska.

Just nu e leo och loke helt ine på thomas tåget. bara tåg som gäller. Leo vill åka till thomas land, asså de  land han kommer från. När ja berättade att Yazmina ska flyta dit höllt han på at smälla av, hoppade av lycka.
-Men då kan vi åka till henne och se thomas, han har en plan han. han vill bo där så han kan jobba med thomas eller gordon. mmm blir bra de han kommer bli förkrossad när han får reda på at de inte är värkliga.






 


måndag hela dagen lååååång

ja så va de måndag igen efter en skön helg. I lördags va vi i skogen. Tog med pikenik och traskade ut i 4 h va aningens frusna när vi kom hem men mysigt va de. Ronja satt i bärselen hela tiden hade de skönt och fick av med mycket nöjd va hon. Leo och Loke hade skit kul sprinag runt och njuta av naturen.

Igår va de familjemiddag hos farmor och farfar som varje första söndag i månaden. men inna vi gjorde de åkte vi och badade. Ronja badade dock inte mer än lite på foten de e för kallt för henne. men vi turades om att sitta me henne. Men hon värkade nöjd för de kunde inte sova allt va så spännande hehehe.
Loke brukar vara lite rädd av sig vid vatten som e lite djupare men då släpte de för honom lite han vågade bada fast han gjorde de så klart på sitt sätt. Leo va överallt heheh nej men han hade skit kul han och pappa dök och hoppade och hade skit kul mega tröt han va sen. Middagen sen va jätte trevlig som vanligt fast killarna va så tröta.



så idag e de måndag så kilalrna e hemma. Haft de skit mysigt lekt med tåg och lego.Sen kom posten och ja piss man fick må.
bajs föetaget som lurar folk sicakde en påminelsefaktura för ja har inte betalt. Inte fan tänker ja betala något ja inte bestält!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plus de e ett fejk företag. men ja ja gjorde som han sa på arn sa. men betalar ja inte nu sickar de den vidare till inkasso fan ånget man får nästan. men sak fixa med de i morgon när kilarna inte e hemma lättare så.