mvc idag

Idag bär de av till mvc för återbesök och preventivmedel snack. Ska bli skönt som fn för något vill ja ha troligen en spiral men ja de får vi prata om idag. Får se va som passar bäst för p piller e inget ja vågar direkt.

Killarna e underbara just nu skönt att ha stora barn. Har börjat förstå att Leo e stor nu att han kasnke ska få sitat lite vid datorn osv för de får alla hans väner plus han älsakr ju att hålla på med stavning och finura hur han sak lösa saker. Hehehe han ahr lärt sig att sätta på min dator och vet hur han kommer i på thomas tågets hemsida hahahaha  snacka om att han e intreserad om nya saker som får honom att använda hjärnan.

Ronja liger här brevid och pratar med lampan hennes bästis typ hahaha. Hon har lyckas spy ner mig 3 gånger på 1 h inte en enda droppe på sig själv.

igår när pappa kom hem blev hon såååååå glad för att se honom snackade så med honom och han lös upp de e härligt at se honom med våra barn då älsakr ja honom så mycket mer. blir nästan kär igen och igen och igen i honom.
älskar dig mitt offer 8 år gick fort med det e väll som de säer de går fort när man ahr roligt.


nej nu ska vi klä på oss och gå till bussen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback