en trosdag

Rubriker de e fan tråkigt att komma på va de e man ska skriva så ursökta för dom.

igår skrev offer och ja på papperna så nu e han pappa på papper oxå skönt.
glömde skriva efter Ronja och ja varit hos läkaren så här goes.
Va där i god tid och allt men tror på fn att ja sätter mig i fel väntrum de finns 3 där ja går. en för viksjö,jakan och barkarby. satte mig på min vanliga men skulle tydligen sitta på jakans inte letade dom efter mig häller nej men en anna brud frågade dom efter som tur hörde ja att de sa att hon satt fel så ja frågade om ja oxå satt fel.
 Då frågar dom jaha e de här Ronja kanske. vi undrade va ni tog väge. så fick väga våran tjej vägde 5300 och e 57 lång så hon e lite stor men ja liten om man gämför med killarna när de va 2 månader. läkaren hade en student med sig oxå och hon sa till honom att ronja va en prakt bebis sådan skulle en 2 månaders vara. roligt att höra. sen va de oxå roligt att höra hur hon pratade med honom medans hon undersökte. man kännde igen sig som elev fast ja ämnet va inte de samma när ja va elev hahaha.

tänkte bjuda på lite nya bilder på Ronja hon växer ju en del








idag blir offer pappa igen

Idag ska offer bli pappa igen hehe eller ja officielt för vi sak skriva på papperna iag kl 16, efter de kan han inte necka inte för han vill eller har gjort de men då kan hn inte de. så dumt att man sak säga ja de e mitt barn bara för man e ogift. va säger att gifta människor inte är otrogna.  men men ska få de gjort ska bli skönt ifall något händer mig liksom.

idag har de hellowen fest på dagis för leos avdelning. Han e jätte glad, men han had eingen kostym så igår överaskade ja honom med en transformers kostym. Han blev så glad och söt. Loke blev lite avis men pappa köpte hem lite pirat saker så han blev oxå glad.


nej nu roppar ronja så dax att sluta 

rubrik

Idag e barnen hemma med mi och Ronja ska dock ut och shoppa lite behövs skor och vantar. Inte direkt va dom tycker e roligt men sådant som måste göras.
i helgen va vi på killarnas favis ställe naturhistoriska dom skulle kunna bo där. Va där nästan hela dagen, Ronja hade oxå kul massa spännande att kolla på ju.

annars så hände de inte så mycket i helgen.

i torsdags va ja och fottade Ronja hon va supper uktig och skrattade men då kom kräken oxå hahaha hoppas de blev någn bra bild utan kräk tiss.

imorgon ska Ronja till läkaren pännade och se va våran tjej väger osv.


nej nu ska vi fixa oss sen dra


Tjejer e svår klädda

Det e något man får lära sig som mamma till en tjej. Killars kläder går ju som på räls men en klänning fy fn de va inte lätt men den kom på, blir nog bättre när ja får träna lite mer.

I helgen va vi hos mamma som vanligt när offr jobbar helg nu mera. trevligt som vanligt fint väder oxå.
fast resan dit va ett H vete 2h och 30 min sent kom tåg fn fram. de brukar ta 40 min att åka till mamma men inte då.Fatta om mina barn va utråkade till slut, vi hade kollat på ALLT  på tåget som tur va de inte mycket folk på men ja gå runt i ett tåg med 3 barn och en väska inte de roligaste som finns. Men men vi kom kram och å va de lite panik kilalrna hade klipp tid till 2 men vi han och nu har båda mina barn klipps sig.  loke har inga ängla lockar mer. men sparade en lock som mine. dom e himla fina nu har alla mina barn samma frilla typ hahhah.
på lördagen va vi på "stan" vetefan om mariefred har en stad men något e det torget kasnke de heter. dom hade prinnsar och prinsessdagen och firade rosa bandet dagen som varje år. Dom hade Godis regn och uppträdande. trevligt men när de va godisregn blev loke nertrampad av de storre barnen. Leo och bik tog dock massa godis så loke oxå fick.


i söndags när de va tänkt att vi skulle åka hem bestämde vi oss att vi stannar kvar tils på måndag ingen dagis ändå ju. så ännu en dag spenderades i mariefred skönt.

nu e vi hemma kom hem igår men på kvällen va leo varm typ feber, och i morse kräktes han tror de va för att han hade så mycke feber att de kom ut. så idag har alla varit hemma eller ja utan pappa. Leo har legt och sovit massa set lite på tv medans ja och Loke och Ronja varit och påtat i trägården rensat massa och krattat löv, Nu behövs de köpa nya växter men de får bli till våren tror ja.



mankan nästa

Idag ska vi åka till mamma i mariefred ska bli skönt. Gubben jobbar ändå helg så då åker vi ner, plus min syster e ju hemma från thiland oxå. sak fixa killarna strax för vi ska åka om 1 h.
hoppas de inte är massa folk på tåget som vanligt och att vi får sitta i trappan hela vägen som vi har brukat fått, ingen höjdare med tre barn fan. fast förra gången va konduktören snäll och lätt oss sitt i hennes kupo eller va de heter.


idag kl 14 ska killarna klippas loke för första gången han vill bli av med allt sitt fina hår. får se om jag e mogen att gå så långt hehehe lite ska bort men allt? fast j de e ju hans hår så. får se får se


over and out
 


rymar leo?

Sitter här i väntan på att maten sak bli klar. Killarna va så tröta efter dagis att de ville se på film. eller ja leo ville göra pärlplatta först sen film men petiteser.
Idag hade leo rymt från dagis, han va dock bara utanför men ändå. Han sa till mig att de va för att ett barn sagt att han skulle göra så. Känns ju kul, de finns tydligen rymmar barn där som brukar rymma så ja anntar att de kan vara så, för leo har aldrig rymt inte ens från mig på stan eller i parken eller så.

ska ta ett snack med han efter maten händer de igen kommer ja fan inte våga lämna honom ju.

nej nu ringde klockan maten e klar
 


TACK BÄSTIS

Tackar till min bästis som fixat min fina blogg. Visst e den härlig och rosa. Man kan inte få för mycket rosa

idag e det fotografering på dagis, undrar hur de kommer gå. Loke sa att han ska holla för ansiket så lär ju bli bra bilder hehehe. Alla barn va värsta upppiffade mer gele osv mina barn kom som de är. Asså ja vill inte ha fejkade bilder på dom ja vill ha bilder på hur de faktiskt ser ut dageligen inte med gele i håret. e det bara ja som e konstig kasnke? leo vill inte fixa sig och loke vill inte va med så orka ens försöka.

nej nu ska ja vara duktig och städa och fixa papper 




när loke e knasig kan de bli så här roligt dagis kort detta skulle bli hahaha

klarar ja av det????

sitter här lite smått nervös sak söka in till skolan och står vid valet svenska distans eller ej? vill ha i skolan men då måste Ronja inte amma för det e i januari och de e ja nog inte mogen för. distans skulle vara bra men e ja bra nog? visst har typ 6 månader på mig att fixa svenskan då för det e distans och halvtid men ändå? e ja bra nog på svenskan ? och får ja inte utöka killanas tid på dagis kan ja glömma de. ja vill klara av de ja vill få minst vg fast ett g skulle sitta fet bra de oxå. fan va ska man göra?


mitt hat ämne alltid varit kommer alltid vara bläää för svenska A

helg-sume

helgen börgade med fredag va? jo för oss vilket fall. killarna va hemma så vi pysslade hela förmidagen så mysigt så. städade och sorterade han ja med me. Sen vid 15 begav vi oss mot centrum för att möta pappa. Leo cyklade som pappa han cyklar jämt nu för tiden, så duktig min stora kille plingar på folk väjer för alla och stannar vid övergångställe.
hur som nr vi mötte pappa bestämde vi oss att vi cyklar till pizzerian istället j orkade inte laga mat eller diska så. Tog en stund att gå dit för de e en bit att gå om man vill till den goda och det vill man ju.  Sen traskade vi hem och på vägen hem hittade vi hopp som leo och pappa hoppade på. fick lite roliga bilder bjuder på  en eller två


                                                                                 





sen väll hemma kom svärmor och ja och ronja åkte och stor handlade mitt lilla vadags nöje för ja tycker de e skit kul. Lätt road eller vad?
lördagen va vi hemma och skrotade de va kass väder så. men e va mysigt ändå gjorde massa roliga lekar och möss i sängen. Ja och ronja kämpade med min mjölkstocking oxå idag e den borta så ronja kan grejen.
söndagen vakade vi till vackert väder så vi packade väsakn och drog till gåseborg. SÅ J*VLA härligt i skogen. vi grillade korv i en fårhage som mn får vra i och grilla precis vid vattnet. fåren va dock hemma men de va skit kul. massa gammla träd man kunde klättra på. sen efter tt vi käkat och lekt i träden gick vi till leo och pappas fiske ställe de fiskade lite medans loke klätarade i bergen och ja matade ronja. va där en bra stund och bra njöt så härligt. sen gick vi lite i skogen tog en pomis hittade ett jätte städ som va ihåligt så de lekte at de bode där. sen hitade vi en bänk som vi skulle fika på hade med kladdkaka. men leo och pappa lyckas hita en gammal brun eller likande och leo druttar i med ena benet vi e typ 1 h hemmifrån så fan liksom. men som tur gör pappa upp en eld och vi torkar byxorna. sen traskar vi hem kommer hem lagom tills de sak sova en as hälig dag.
idag e de bra möra mina barn vi sak ta de lungt hela dagen kasnke bara en promis till spindel parken.







de va våran helg de typ nu ska vi leka monster jam eller ja killarna ja och ronja ska se på och prata för de gör hon massa och ler då smälter man, inte bra för framtiden se upp killar


myss pyss

Idag vaknade killarna vid halv 7 men vi låg och möss till 7 skönt skönt. läste saga och pratade. sen gick vi ner åt och kläde på oss ja de vanliga bestyren på morgonen, när de va dax att gå till dagis sa leo att han ville cykla dit visst tänkte ja men tro på fan att de regnar, men men vi gick ner han va så duktig och stannade och väntade på oss. han e så stor nu för tiden.

När barnen va lämnade gick ja och R hem och sen har vi legat och bara mysigt i soffan hon och ja e bra på de hehehe. Idag känndes dock som en dag vi kunde mysa utan att behöva fixa hemma fixade de mesta igår så.

Ska fixa med papper nu kom på att de måste göras innan barnen ska hämtas.

ojojoj länge sen sista

ja de va då ett bra tag sen man skrev lila bebis låg i magen och nu ligger hon brevid. en liten Ronja Vinter tittade ut den 31/8 8 dagar sent . förlossningen gick bra får väll skriva om den sen om ett halv år eller så hehehe.
nej nu ska ja skärpa mig värkligen!!!!!



 8 dagar innan hon kom ut      äntligen ute på bf+8 med en match vikt på 3245 och 49 cm lång e hon här våran underbara dotter. storebröderna e så stolta