helg-sume

helgen börgade med fredag va? jo för oss vilket fall. killarna va hemma så vi pysslade hela förmidagen så mysigt så. städade och sorterade han ja med me. Sen vid 15 begav vi oss mot centrum för att möta pappa. Leo cyklade som pappa han cyklar jämt nu för tiden, så duktig min stora kille plingar på folk väjer för alla och stannar vid övergångställe.
hur som nr vi mötte pappa bestämde vi oss att vi cyklar till pizzerian istället j orkade inte laga mat eller diska så. Tog en stund att gå dit för de e en bit att gå om man vill till den goda och det vill man ju.  Sen traskade vi hem och på vägen hem hittade vi hopp som leo och pappa hoppade på. fick lite roliga bilder bjuder på  en eller två


                                                                                 





sen väll hemma kom svärmor och ja och ronja åkte och stor handlade mitt lilla vadags nöje för ja tycker de e skit kul. Lätt road eller vad?
lördagen va vi hemma och skrotade de va kass väder så. men e va mysigt ändå gjorde massa roliga lekar och möss i sängen. Ja och ronja kämpade med min mjölkstocking oxå idag e den borta så ronja kan grejen.
söndagen vakade vi till vackert väder så vi packade väsakn och drog till gåseborg. SÅ J*VLA härligt i skogen. vi grillade korv i en fårhage som mn får vra i och grilla precis vid vattnet. fåren va dock hemma men de va skit kul. massa gammla träd man kunde klättra på. sen efter tt vi käkat och lekt i träden gick vi till leo och pappas fiske ställe de fiskade lite medans loke klätarade i bergen och ja matade ronja. va där en bra stund och bra njöt så härligt. sen gick vi lite i skogen tog en pomis hittade ett jätte städ som va ihåligt så de lekte at de bode där. sen hitade vi en bänk som vi skulle fika på hade med kladdkaka. men leo och pappa lyckas hita en gammal brun eller likande och leo druttar i med ena benet vi e typ 1 h hemmifrån så fan liksom. men som tur gör pappa upp en eld och vi torkar byxorna. sen traskar vi hem kommer hem lagom tills de sak sova en as hälig dag.
idag e de bra möra mina barn vi sak ta de lungt hela dagen kasnke bara en promis till spindel parken.







de va våran helg de typ nu ska vi leka monster jam eller ja killarna ja och ronja ska se på och prata för de gör hon massa och ler då smälter man, inte bra för framtiden se upp killar


Kommentarer
Postat av: Yaz

Jag hoppas att ni inte gick till pizzerian som vi blev sjuka av :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback