Hej då 2008

Så va ennu ett år slut. Ett år med massa härligheter och tråkigheter. De bästa med 2008 va att vi fick våran underbara Ronja även om hon då dröjde på sig. hehehe. Nu e våran familj perfekt. Har ju varit de innan oxå men nu e den så perfekt den kan bli.  Känns konstigt att 2008 snart e över den började ju nyss. Ja såg ju fram emot sommaren så. Nu e det över. snart e det 09 (huva ligen).  Snart dax att smälla raketer, Leo ska få vara vaken i år. Loke orkade inte så han ligger.


Hej då 2008 ett av de bästa åren i mitt liv det och 2003 och 2005.


syns 2009 puss och kram käka en gam

morn morn

Sitter här medans barnen underhåller sig själva. Ronja sitter i min famn och bajar, trevlig flicka vi har *LER* fina flickor fiser inte sägs de ju så Ronj e inte fin alls. Hon e gör söt i stället. hehehe. Sötare 4 månader finns inte. Shit min sessa e 4 månader fort de fick. hon blev ju 3 månader för typ..., igår ju. Hon växer så de knackar. Kan greppa medvetet rulla runt och börjar sparka i från nära hon ligger på magen kommer ingen vart för hon ligger ju allid på filt eller pläden men de e e början.  Tros hon kan sitta själv snart med lite mer träning så e hon nog där. Teckniken har hon de e bara balansen, se hon något så störs koncentrations fasen hehehe söt e hon.

Nej nu e hon färdig dax att bya en blöja

Leo lackade

I går lackade Leo stort på att Loke gämt hänger han i hälarna och sak "hjälpa" fast leo ser de som försöra. Så han frågade om han fick ringa farmor så han slapp loke så han kunde leka i fred. Så nu e han hos farmor och farfar. Hehehe inte lätt att vara storebror alltid. Så idag ahr ja och Loke och Ronja hittat på saker. Roligt att få vara bara med de två ibland. Köpte massa raketer på pappas jobb hehe trevligt med personalrabbat. Så på nyårs afton lär gubben vara som en 13 åring igen hehehe.

har världens tvätt som måste tas om hand om. Som tur e det bara att vika inte tvätta. Så de ska bli mitt nöje uner resterande delen av harry potter filmen som e nu. Har set den 100 gånger och ja e fet iriterad att de slaktat boken men fan den e bra ändå. Det är ju hp.


Nu lyssnar ni va?

Hehehe det tror loke e va de sjunger i feliz navida eller va sången heter. Han går rutn och sunger nu lyssnar ni va nu lyssanr ni va. Hehehehe så söt han e.


På julen va vi i allafall hos barns farmor och farfar. Vi började dock med eget fiande hemma åt gröt oh peppar kakor och sånt. Barmen fick varsin julklapp i sin strumpa ine ronja dock för hon har ingen än. Leo fick luigis däck affär han blev jätte glad. Loke fick 3 filmer med landet från länge sen han velat ha. så han blev glad.
Ronja fick en hello kitty klänning som hon skulle ha på sig. hehehe. Medans killarna och papp lekte åkte ja och Ronja och köpte den sista julklappen som v glömt. V a typ ingen i affärerna jätte skönt.
När vi kom hem drog vi till svärmor. Killarna fick åka skrinda och när vi går snöar det. Inte stora flingor men ändå lite. Vi kom dit och vänntan på kalle började, för efter kalle kommer tomten.
kalle kom och ronja sov sen ser killarna tomten gå på gården båda mycket glada. Leo hjälper tomten hämtar stol osv. Sen får alla en klapp och resten får vi dela ut själva för tomten måste i väg.
Killarna hjälper till leo känner till några namn så dom delrhan ut. Sen de som e vänntat på ÖPPNINGEN.
efter e käkade vi och ronja skrek haha hon va så tröt jobbigt att träffa tomten ju. efter de childe vilite åt godis och så. sen började klockan bli mycket så vi drog hem. De va mysigt loke satt i skrindan men en lyckta leo lekte på vägen på alla is fläckar. Hemma fick de prova spelat de fick och loke provade sin glitter lera. De va ronjas första jul det. Inge jätte speciel men helt okej. Trevligt god mat och trevligt sällsakp.


Barnen fick : Minnes lista för bea
Leo:
luigis däck butik
2 bamse läro bäcker
disel nr 10
kläder
pengar
bil
thomas tåget spel till v smile

Loke
glitter lera med tillhörande glass maskin
bil
montser set
kläder
penagr
3 filmer

Ronja
Kläder en två många
speldosa delux
dababo ägg
mitt första år bok
tossor i skin
leksaks sköldpadda
tavla


Leo och Loke tillsamans
V smile
blixten spel
toy story 2 spel

minns inte allt som vanligt sak filma nästa år så man minns och kan tacka rätt sen

Dom får lite mer sen när vi träffar morfar och mormor och gammel morfar och gammel mormor.  Fast de e oftast mest pengar och present kort.
Nej nu sak vi göra oss i ordning kilalrna vill handla för sina pengar så får väll passa på idag när kasnke inte alla många e i affären.

GOD FORTSÄTTNING

dan före dopparedan

Imorgon e det jul känns lite stressat. Va hos mamma för länge tror ja. va meningen att åka hem i söndags men vi åkte hem i går. Skönt så klart att vara där men nu blev allt de sista inför julen så stressat. Har inte allt klart måste handla en sista grej imorgon men de fixar ja och Ronja när ponjkarna (gubben inräknad) e ute och lajar.

När vi åkte hem i går gör leo en sak som får ens hjärta att bara smälta. Hissen e trasig så ja måste upp för 100 trappor typ. som tur finns såndär ramp. Men en gubbe typ 65+ ska hjälpa mig men kollar först hisen att ja inte misat den. Då säger Leo ska ja hjälpa dig upp för trappan och tar hans hand och går med han upp för hela trappan. Ja dör så snäll unge. Då vet mn att man gjort ett bra jobb.

Idag va vi hos gubbens morfar och åt gröt som vi gr varje år. byter julklappar med hans släkt som inte ska fira hos svärmor. Trevligt trevligt. Kilalrna älsakr att vara där för gammelmorfar har så många roliga saker plus massa motorcyklar eller motor cross. Han har kört som ung så de e extra roligt tycker killarna specielt leo.


Måste ju skriva om tokis Ronja. Hon har lärt sig att prutta med munnen. Så sött de blir skit dreggligt när hon gör så men hon tycker de e skitt kul. De e så roligt trode de va av mistag hon gjorde så men nu syns de att de e med meningen hehehe.


nej nu ska ja så in lite julklappar kasnke ta mig ett glas must oxå de e ju jul.
men efte julen e det dax för operation sluta med socker för bea!!!!


GOD JUL TILL ER ALLA FRÅN OSS

mammabea har ingen röst

Nu va man hos mamma dåra skönt men man får lite såndär skräck för för små utrymen. E ju en små stda av liten kaliber. Alla känner alla osv gå på stan tar 5 min sen har du gåt igenom den typ. Dock har dne ju sin charm så kalrt. Saknar när vi bodde här oxå men ja svårt när de inte finns jobb.

Hur som, Ja har inen röst eller jo ja kan "viska" de hörs lite då. Inte så roligt när man ska förklara att barnen INTE  får något här. Men de känns bättre i morse hördes de typ nada. Har hittat massa fina jul klappar till barnen i leksaksaffären "mamma kom" här de har så coola leksaker ch de e biliga sak köpa en sak från dobibo till ronja tror ja inna vi åker hem. nej nu ska ja dra syrran kommer över strax umgås lite

gubben jobbar vi flyr "landet"

Nu drar vi till mariefred över helgen och träffar mamma min. Gubben jobbar så bäst att passa på så trist att vara hemma själv på helgerna så mamma syrran och min bror behöver våldgästas.

hopaps resan inte tar 3 h som förra gången utan de 40 min som de ska göra.

Trevlig helg

en lång väg att vandra

Tror de löser sig med dagis trots allt. Enligt henne ja pratade med så bruakr man få de på dispans om mn har pluggat innan vilket ja ju har. Har man dock jobbat innan får man de inte, tydligen många som gjort så för att få ha mer på dagis när de e hemma. typ läst en kurs för att få ha 30 h i veckan. Såna som förstör för oss som vill bli klara med pluggande någongång så man oxå får börja jobba. hur som sak sicak in så får vi väll se hur de går.


Igår ringde dom och sa att min vagn var kvar, och snål som man e så år ja så klart di inte åka buss för massa pengar. Va inte så farligt tog typ 1 h Ronja njöt i sjalen. Sov första biten sen pratade hon med alla träd hon älskar träd. så nu e vagnen fixad skönt som fn.


nu bajsade hon för SJUNDE gången unge att bajsa


från toppen till botten till toppen igen?

Så typiskt att mn bor i en hopplös komun. Va skit glad för att ja sak börja plugga igen läs in de ja behöver för att kunna läsa på högskolan sen. Men lyckan varade inte länge, ringe idag för att höra hur mycket man får ha om man studerar. Då berätade ja som de va ja ska pluga lite mer än halv tid men kommer ha mitt minsa barn hemma. Ta ut typ 1-2 dagar för henne. Men då måste ja tydligen ansöka om att få dispans och den tanten ahr ja pratat med förut och hon värkar anse att dispans får man bara om man har medecinsk anledning så de värkar kört. Dka dock prata med henne vid 13 får väll se hur de går.

Ska ju läsa svensak a och b och samhälle. Inga svåra ämnen kasnke men har man dyselexi så e svensak inte direkt ett roligt eller lätt ämne. Jag vill liksom inte ha dom där hur länge som hels men 3 dagar i veckan 9-14 och de tar 30 h att ta sig dit och 30 min att ta sig hem så vetefan hur ja ska fixa de då. Vill så gärna bli klar med mina gymnasiebetyg så ja oxå har got ut liksom.

nej nog med klagandet för idag eller nja kanske får klaga efter ja pratat med hon som håller i trådarna för mina studier.

hur naturlig är du?

Hur naturlig är du?




Du har....

() Mascara över 100 kr

() En plattång

( ) En locktång

(x) Designparfym

( ) Foundation över 200 kr

(x) Ögonfransböjare

() Olika borttagningsmedel

( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska

( ) Läppglans över 100 kr

() Hårinpackning

() Bodybutter

(x) Bodylotion

(x) Parfym över 300 kr



Summa = 4



Du ...

() Använder locktång/plattång varje dag

() Använder fondation varje dag

() Använder mascara varje dag

() Använder kajal varje dag

( ) Avänder läppglans varje dag

() Använder bodybutter varje dag

(x) Använder bodylotion varje dag

() Använder ansiktsrengöring varje dag

( ) Använder hårinpackning varje dag

( ) Använder hårspray varje dag

( ) Tränar på Gym

( ) Klipper dig varannan/varje månad

() Har välvårdade naglar



Summa = 1



Du har...

( ) Tonat håret

(x) Färgat håret

( ) Hårförlängning

(x) Piercat dej

(x) Tatuerat dig

(x) Tagit hål i öronen



Summa = 4



Totalt: 9





0-10 den naturliga naturligaste tjejen

10-15 konstgjord behandlad blomma

15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.

20-25 Du är en fryst jordgubbe.

25-30 Du är en Barbiedocka. Bara plast



woho jag e naturligt naturlig eller snarare ja orkar inte bry mig just nu hahaha


bea =11 bokstäver

Idag stämer det. Min morfar brukade säga att man var 11 bokstäver när ja va liten när man va klantig.11 bokstäver e de ju i klantskalle. När vi lämnar på dagis sak ja och loke stänga grinden ja tänker mig inte för och får kacken hårt i skallen. Loke tror de var hans fel och blevledsen och sa förlåt ja hade så ont att ja fick inte fram ett ord. när de slepte så förklarade ja att de inte va hans fel men han av ändå förlåt. De va ju han som stände den så ja fick den i huvet. plutten min, de va ju mitt stora huvud i vägen liksom ja tänkte mig inte för. Men men är ja väl kom hem vet ja inte hur ja lyckas men ja slår i huvudet på samma stället i husvägen. Snacka om att inte se sig för alls. Har värsta bulan där nu.

Ronja och ja har nu fixat de sista indjudningarna till hennes dop så nu sak vi baa köpa frimärke och sen skicka dom. Dom blev riktigt fina de blev så fint med fotavtrycket på framsidan. Men nu vakane hon så bäst att ta henne och leka lite.

mitt hår e skit fult

Inte blir det någon bild på mitt hå då ja ser ut som tjejen i pulp fiction, fast uta lugg och de ser inte bra ut. på henne ja på mig nej. Men men de växer väll snart tillbax. Skönt e det vilket fall i kort hår. 

Idag va killarna hemma som vanligt på måndagar vi fixa och trixa hemma städade och lekte och skrev brev till tomten som de ska lämna i tomtens bevlåda i centrum  morgon. Va lat idag så blev stek tror de va min bästa stek ever. Kilarna åt som hätar fick ta bort så gubben kunde ha matlåda. Alltid roligt när de gillar de man lagar.

Tog fram granen idag. Killarna va så glada och kläde så fint. Loke körde en klunga kular i botten skit snyggt. Ronja va himla impad av den den av så fin så hon pratade lite med den. 
 

Snart e det jul va fort de gå när man va liten tog det evigheter tills de va jul. Och hur ska de hinna hitta tomten i skägget i brevlådan???? kommer de hinna? spännande värre hehehe


massa massa massa

Denna helg gick fort fam fn. De började med att syrran kom över, kom på att ja skulle på blingo  party så drog med syrran dit. Ja va den ända som kom roligt roligt men men mer lussebulalr till oss. Köpte massa saker kasnke för mycket men ja de e ju ekologiska så. köpte :

spark drekten till ronja ,grönrandigt till leo, de rosa byxerna till loke och den randiga tröjan till loke med han har ju byxer i randigt så måste ju matcha. köpte även ett par trosor till mig dom av så mjuka at de kan bli mina hemma segar trosar sådana måste man ju ha.


                           


Kom hem 23 va bra i säng. på lördagen skulle vi på 50 års fest men först lekte vi med barnen i parken sen gick vi till farmor oc farfar där de skulle sova över. sen drog vi på 50 års fets pappas tjej som fylt.D e va trevligt god mat osv men vi åkte hem tidigt vid 22 för de tar så lång tid att åka hem va hemma vid 00:00. Men de va roligt skönt att få vara barnlediga eller ja så got som ronja räknas inte som barn än hon e j bebis.  Fast när två "små" tjejer skulle sjunga lucia sånger fick Ronja nog hon va inte glad alls va kasnke för at de höll på i 100 år. Men som tur kunde ja facinera henne med den fina ljus slingan som de hade.

Idag klipte syrran mig. Så nu e de kort nästan. Min mamma va över och så klart min bror. Killarna va glada de älskar sin morbror birk. Sen drog vi tillbax till farmor och farfar och gjorde julgodis och pyssel som vi brukar göra hos dom innan jul. Fick även den årliga jul cd av svärfar hehehe han e skön han. Nu sitter ja här och peppar mig för att fräga håret orak bea orka. Just nu ser ja t som en 12 åring i håret. Ska no göra det i reklamen på erik och mackan .

får bli en bild i morgon på hur "fin" ja blir om ja vågar läga ut den

ooo ja tackar tårta(lussebulle) på en torsdag

Idag har ja gjort massa men fått nada gjort känns de som. Killarna hade luciatåg idag på dagis de va jätte fint dom va så duktiga, men Loke höll sitt ord och vägrade sjunga. Han satt i frökens knä och surade typ. t. Han har en tröja där de står somliga kan inte andra vill inte den stämmer så bra in på honom. Sen fickade vi på peppisar och lussebular som de hade gjort smarig, Hur som efter det gick vi hem och pappa lagde mat och ja lämnade dom. Packade in vagnen i svärmors bil och körde till babyland för att lämna in den på reparation. Men får man det? nej för klockan va efter 17.  Jävla skit oxå varför säger man att de e bara att läma in vagnen även om fixaen inte är där om man inte får de? va gör de om ja lämnar in vagnen om han e där eller inte? han e ju bara där 2 dagar i veckan ändå liksom, idiotiskt.  men men svärmor sak fixa det imorgon tur man har en bra svärmor. Sen åkte vi till willys och öb och handlade. alltid skönt att ha storhandlat. Ronja hade skit kul i affären hittade massa att prata med. Hon såg all julekoration och blev helt facinerad. Så söt min sessa fats idag e hon tomtenissa.

Imorgon kommer min syster hit ska bli så kul ses för sällan nu för tiden. umt tycker ja. Ska tvinga henne att klippa och färga mitt hår hehehe.


Nej nu roppar min bok ska läsa lite innan ja sommar. Läser carrie sjukt bra bok mycket bättre än filmen och den e bra.




stakars min bebis

Idag fick ronja sina två sprutor. Fy men ja tyckte de nog va värst av oss båda. Hatar sprutor så de va inge kul. Ronja skrek som fn på den andra sprutan den nya, men den kan tydligen svida när de sprutar in så va nog det. Men efter lite tutte blev hon glad igen. Tyckte dock bvc skötterskan va jätte rolig för hon pratade så mycket sånt gillar ronja. Hon vägdes oxå på en match vikt på 6100 och 60 lång stor tjej fast nu gårt de lite neråt på vikten inte lika mycket uppåt men ja nu rör hon på sig massa så kasnke e därför.
Vi pratde även om hur ja ahde det att ja måste vila och äta och dricka och ta de lungt. mmm försöker ju men inte så lätt alltid med 3 barn på dagarna vill inte att de ska kolla på tv för mycket. Bolibompa räcker men men de blir nog läatre ju äldre ronja blir. Ska ju köpa en diskmaskin oxå så då blir de läatre oxå om man slipper det.  





Tisdag en mycket bättre dag

Sitter här en snabbis ska se ds strax. Imorgon ska Ronja få sina sprutor för de e tydligen två. Ska bli kul hur stor hon e nu oxå va typ 1 månad sen sista gissar på runt 5900 tror ja spännande och se om de e så.
Idag har varit en riktig toppen dag kilalrna har inte bråkat allllls inte om något helt otroligt leo delade med sig av sina bilar och loke gav tillbax de brukar hända minst 1 gång per dag att de bråkar om sådant men daig 0 zero nada härligt.


ojda nu började det hej hopp

TÄVLING

funkar inte

man e la lite sugen

Sitter här på kvälls kvisten och ser på boston tea party. Måste säga att jag e bra sugen på att fixa in Ronjas namn och fixa min älvas vingar. Alltså min tattuering, Men måste vännta man bör ju inte amma då. Men innan sommaren ska den vra fixad hoppas ja eller nej efter sommaren bör ju vara bäst. fan de e lång tid dit ju aja dn som vänntar på något gott. Då kasnke bästis kan följa med som de ska vara hehehe. Eller kasnke göra de där borta hos henne efter vi varit och set hp filmen hehehhe *ler*  hoppas de blir värklig het att ja kan se den med henne där borta.

aja nu får de vara dax att slänga in handuken eller ta en skorpa sen slänga in den.
nattis

fy för måndagar

Jag tror ja hatar måndaagar. Ja är nog inte ensam men fy för dessa dagar. specielt idag blev bara fel fel fel men men sånadan dagar måste väll oxå finans antar jag. men nu e det bättre. Har fixat Ronjas inbjudan till dopet iallafall men när hälsten av alla indjudan e utskriva tar bläcket slut typsikt . Då måste man åka in till stan eller kista kasnke för att fixa bjas tråkigt.  men men sak fixa de ja skrivit ut de ska ju ha en ronja stämpel oxå de lär ju ta sin tid att få en ronja som vill samanbeta.

Loke e helt galen i queens låt we will rock ju vi såg hasn idol geene simons (ursäkta stavningen her simons) på tv imorse som skulle lära skolbarn om rock(?) de lyssnade på just denna låt så nu går loke runt och sjunger den.Han e så söt. Satte på den för så klart har man ju skivan hallå det e ju queen Men men kunde värkligen se hur de rycker i hela kroppen på han han vill dansa eller digga svårt att veta när han bara står men att han älsakr musik e de inge som går att missa. Mot Leo som tycker en bilmotor de e musik. Min pappa har en lp med bil motorer vetefan varför men leo fick höra den han sa ååå de här va bra musik höllt på att dö ju.

nej nu vaknar en liten donna bäst att ta henne





Leo är en stor kille han

Idag till frukost så sa leo. Mamma min tand e lös, Ja höllt på att börja gråta ja vet ja e töntig men såna saker får mig alltid tårögd. Ja sa till honom vicka på den så kasnke den lossnar. Så gick vi ut för att handal tvättlappar och sen gå till farmor och farfar för pepparkaks bak och söndags middag. Vi bakade och hade oss mycket trevligt och gott. Ja fick även lära mig att göra glasyr så nu kan ja e oxå. Men när vi skulle äta mat märkte ja att leo stotade ut något och ja där va den tanden. Min kille e så stor 5,5  år snart. Va de värkligen så länge sen han kom? Tydligen. Tiden gå bra fort. 

känns som att etta med att blogga e drygt när man har en dotter som sover skit dåligt vaknar sååååå många gånger per natt nu de senaste 3 dagarna snart stupar ja. Borde väll sova nu inte sitta vid datorn men lite tid vid den måste man ju få.
Vet inte va ja ska göra med henne dock provde ersättnign idag vilket bara gav henne kräkreflexer hur vi än gjorde provade oliak flaskor osv. På onsdag e det bvc ska fråga henne va de kan vara. För mat de får hon i si våran biff beanäs.


aja nu sak ja sova ska bara byta ut tanden mot en guld peng för det e ju ja som e tandfen.

En Award



Har fått ett så kallat Award av snälla
johanna


De som får utmärkelsen kan kopiera reglerna och Awarden.
1. Din uppgift blir nu att själv nominera 5 andra bloggar som du själv uppskattar.
2. De som mottagit awarden, och vill skicka vidare, skall lägga upp en bild på den.
3. Länka till bloggen du fick den ifrån.
4. Ge den vidare till fem andra bloggare & länka till deras sidor.
5. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så att de vet att de fått awarden. Jag ger min till

Bästis
Alexandra
Tine
jessica
johanna


får inte till den sista länken men den e till samma johanna som ja fick awarden av så.



äntligen fredag

Det är skönt med fredagar specielt då guben ej ska jobba helg. K illarna e hemma som vanligt skönt att slippa allt dagis grejs undrar bara va vi ska hitt på idag? inget för stort då offer slutar tidigt. hum ja de tåls att tänka på ett tag till dåra.
gubben ringde precis och frågade om vi skulle komma och hämta honom så de blir våran grej idag + någon lekpark så kalrt.
nej nu ska ja byta en b blöja over and out

pooo inferno

Idag har ronnis bajs maraton typ, vet inte hur många gånger hon har bajsat. Tror hon håller på nu oxå låter så.
men häldre att de kommer ut än att hon har ont i magen. Hon sitter så fint i mitt knä nu.

Idag kom värsta lycko ruset över mig vet inte va som hände, Hon låg på golvet och vi pratade lite då kom tårarna och en enorm lycka att ha en sådan fin doter och 2 fina söner. Mitt liv e perfekt nästan perfket e väll inget men nästan. Vem trode det om mig eller oss för 8 år sen?


hände en sak idag sååååå bajs på komunen bara kanske det ronja försöker göra? sjuka regler så man vill spy barnens bästa skit i dom fuck you säger ja




i kväl ska ja se shock treatment och njuta och glömma duma människor


Bra tips om du har udda film smak och uppskatar BRA film hehehe dock bör man ha sett the rocky horror picture show först detta e ju "2an"


seg, trött och bra bläää

Så e de ja känner mig iallafall seg, trött och bra bläää. Håller på att bli sjuk tror ja. Inge kul känner ja mig iallafall.
Men men sånt e det  man kan inte allid vara på topp. Barnen är friska iallafall alltid något, fast tror Ronnis håller på att bli sjuk förskyld hon nyser hela tiden och e lite snorrig. Mamma och Ronja ar det i hopp hahaha.

Idag fick ja lite panik när ja lämnade barnen på dagis. Hörde de andra föräldrarna stå och prata om valet av skola och kom på att vi totalt misat alla kvällar de hade öppet hus. K änner värkligen ånet inför detta val va ja har hört de en del skit skolar här och en del bra. Den som e nära oss ska vara mellan bra många rektor byten. Den som ska vara bäst ligegr typ 20 min från oss, men då i mot satt riktigt mot dagis. Så va sak man göra att lämna och hämta kommer bli ett h vete sen när vi båda jobbar om vi vill ha den bästa skolan. plus att leo int kommer få gå hem själv förens han e jätte stor för de e en bra bit att gå. Jobbigt det är. Ska  försöka kolla va andra färäldrar tycker om skolan nära oss. Den värkar så bra dom har rast vakter osv de tycker ja e värt guld. Men men får ta mig i kragen och kolla upp.


Isöndags blev Ronja 3 månsder, provade kläder som hon hade när hon av mini dom e aninegns små nu hehehe de går fort. Leo e snart skol pojke och loke är en trotsig 3 ,5 åring som e underbart/djävlig hehehe.