dan före dopparedan

Imorgon e det jul känns lite stressat. Va hos mamma för länge tror ja. va meningen att åka hem i söndags men vi åkte hem i går. Skönt så klart att vara där men nu blev allt de sista inför julen så stressat. Har inte allt klart måste handla en sista grej imorgon men de fixar ja och Ronja när ponjkarna (gubben inräknad) e ute och lajar.

När vi åkte hem i går gör leo en sak som får ens hjärta att bara smälta. Hissen e trasig så ja måste upp för 100 trappor typ. som tur finns såndär ramp. Men en gubbe typ 65+ ska hjälpa mig men kollar först hisen att ja inte misat den. Då säger Leo ska ja hjälpa dig upp för trappan och tar hans hand och går med han upp för hela trappan. Ja dör så snäll unge. Då vet mn att man gjort ett bra jobb.

Idag va vi hos gubbens morfar och åt gröt som vi gr varje år. byter julklappar med hans släkt som inte ska fira hos svärmor. Trevligt trevligt. Kilalrna älsakr att vara där för gammelmorfar har så många roliga saker plus massa motorcyklar eller motor cross. Han har kört som ung så de e extra roligt tycker killarna specielt leo.


Måste ju skriva om tokis Ronja. Hon har lärt sig att prutta med munnen. Så sött de blir skit dreggligt när hon gör så men hon tycker de e skitt kul. De e så roligt trode de va av mistag hon gjorde så men nu syns de att de e med meningen hehehe.


nej nu ska ja så in lite julklappar kasnke ta mig ett glas must oxå de e ju jul.
men efte julen e det dax för operation sluta med socker för bea!!!!


GOD JUL TILL ER ALLA FRÅN OSS

Kommentarer
Postat av: alexandra

Va duktig Leo är!



Å sötis Ronja då, släng in lite bilder då bruttan!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback