magont och fet med godis vill ha

idagh e det fredag det betyder att leo e hemma vilket e mysigt. loke e oxå hemma men det e han ju alltid hehe men snart så får han nog oxå börja dagis hehe.
har as ont i magen det e en bra dålig onthet men men man får ta det braiga med det dåliga.

nej nu sak jag baka chokladbollar  


over and out

min BÄSTIS är bäst

haha det kommr jag till dock.
idag av jag först och träffade bella och liam loke va med så klart. va när de öppnade en ny skoaffär och köpte nya skor till leo 25% rabbat e alltid najs. sen glirade vi runt och hade trevligt


sen åkte jag in till stan aningen försenad ehhe men träffade min böäris till slut. där skulle hon kolla på ett tatuerings ställe och så. de hade en tid idag och min bärstis gjorde det hon e så tuff.
nu kan vi va tuffa i hopp.
den blide as fin en hp blixt på hand/amr leden säger man så kasnke haha
aja snart e det toppmodel jippi


ps alla sonm läer detta
MIN BÄRTIS E AS TUFF SÅ DET SÅ

morgon

ja så försov man sig oxå. klockan ringde men inte hörde jag den. så men men blir en halvis sen till dagis men det gör la inget. killarna leker på rummet just nu jag kollar sl men fanns ingen buss vi kunde ta för att komma mer i tid men men. även om det hade kan man va säker att den kom i tid det e ju sl liksom.
aja nu sak man nog äta frulle och så



over and out

helgen i korthet livet i en sekund

jaha då va det x antal dagar sen man bloggade 4 för att var exakt och redan får man pekpinne av storesyrran /bästis för livet/ yazmina/yazzelina hehe.
va har hänt va har hänt. ?
i fredags va jag och gilalrna i skogen i 4 h typ hade piknik och kollade på svamp. leo lärde sig 2 st flugsvamp och fingersvamp båda får man inte äta det vet han. loke lärde sig att det e nääääää(han sätt att säga nej eller aja) att röra svampar.

sen på lördagen träffade vi mopa (morfar) träffade han gick runt och så sen åkte han hem så vi hämtade mormor och birk påcentralen för de skulle sova över. hade najs käkade massa ost och sånt onytigt. najs najs.

sen åkte dom hem på söngen och vi gick och röstade världens sämsta skämt de där att rösta.
trode man röstade på det partiet man ville skulle vinna inte ett fucking jävla block. så va fan gör det att gå och rösta om de parti som får mäst röster vinner eller bara de blocket som får mäst. ajaj mamma förklarade lite hur det ligger till men jag tycker det e sjukt.  sak nog ta mig ett smatal till kära ministern och fråga om det värkligen sak va så. alians eller ej då sak de väll heta alians partiet inte 4 olika jävla parti.

idag har jag och loke har varit och flängt runt lekt och promenrat.
idag av leo på lekgympa oxå. en kille började bråka med han så han lassade honom haha . killen puttade och sen slåg honom efter ett tag slog leo tillbax sen lassade han honom. för han e ju rymdjägare hahahahaha


aja vill se bullshit nu så hoppas detta har stillat min bästis sugg på bloggande tills nästa blogg kommer
må väll  ta hand om dig viva la bea för fan

konstigheter

ja så ringde dom från vc. det man fick som svar av en mega stressad sköterska va köp en medecin minns inte va den hete men va fan.  och blir han inte bättre tills måndag får ni ringa igen så får ni en tid. visst eller hur bajs på er. men men sak se va denna medecin gör han spyde när vi tvingade honom dricka den för friviligt vill han inte ta den. imorgon ska han och jag pata om det och köpa muta .

ja va säger man svensk vård e mongo

over and out

hata svensk vård

sen igår har man flörsökt att få tag i en läkare eller vård personal som kan hjälpa mig men nej alla bara sickar runt mig en sa tilloch med att vi skulle rinag vällingby. men när man väll kommer fram till den vc där vi har bvc så säger idioten nej niu ska rinag jakobsberg för dit hör ni. jag blev så ledsen att jag inte kunde säga mer än hej då sen storblöade jag. jag orkar inte bli omsickad mer eller höra han hosta.
dom där vi hör ska ringa vid 12 får se va dom säger troligen har de ingen tid för jag ringde dom igår och fick tele tid 12 och då va alal tider slut. alla jävla tanter och gubbar säkert.

aja nu sak jag väll fixa lite så man e klar om de ringer inte för jag vet va denna vc ligger men men

återkommer men va de sa när de ringde får se hur ledsna de kan få mig på 1 dag

första inlägget

jaha va ska man skriva så här färsta gången?



loke e as piss för han inte får tutte . leo har hosta och läkarena bara sickar runt mig.
jag får gilla läget eller inte ?