bebis och tävling

Tänkte passa på att tävla om lite bebis grejor när man nu går i vänntans tider (fast de e dö långt kvar).
tävlar gör ja på www.hatexlove.blogg.se



länkar oxå till bebis hägglöfs ul film som ja lagt upp

http://www.youtube.com/watch?v=hTje_MKnjok&feature=player_embedded#!

bättre länk än så kan ja inte göra så enjoy

Ledig idag så då blir de lite bloggande

Idag e ja då ledig efter att ha jobbat helg, var helt ok även om man hälldre hade varit hemma men men sånt i livet varannan helg.
Loke e lite febrig idag han får så ibland och ligger deckad hela dagen. Som tur har man en underbar svärmor som ställde upp och lämnade en mindre glad Leo. Han hade sett fram emot att jag lämnade honom men men så e det ibland när man har sjuka små syskon.

Barnen lyssnade igår på bebis ( har en happy tone doppler) och de tyckte de va såååå roligt för den sparkade massa på miken. Det va underbart att se de umgås redan. De vill följa med till ul som e nu på torsdag men vi förklarade varför de inte fick och de förstod men de ska få se på dvdn sen undrar va de tycker. Kollade på dvdn när ronja låg i magen hon tyckte de bara såg roligt ut men killarna minns och tycker de va roligt att se igen.

Bebis är en riktig liten vilde känner den varje dag och mer och mer för varje dag hel underbart. Kan sitta på bussen och känna den och små le för mig själv hehehe. Vill ha torsdag nu !!!!

Annars e det väll inget nytt här i från fyller år snart men orka lägga ner energi på att fylla år nu vill ja inte fylla mer blääää. tur gubben fyller några dagarn sernare så man får känna sig yngre hehehe.

Min underbart tokiga familj


LÄÄÄÄNGE SEN

Det var då inte igår man skrev men ja fullt upp hemma och ingen ork. Kan ju bli så när man e på tjocken och orken räcker typ till 3 barn ett heltids jobb och knappt ett hem. Men men de blir bättre snart halv vägs och orken förbättras.
Idag e ja hemma och vadabar en hostig ronja samt e hes som man kan bli kunde inte ens ringa och sjuskriva oss hahahaha.


Den 20 jan e det ul helt underbart och ofattbart fort de går men härligt. så i sommar får vi en bebis