baka bröd

Tar en liten paus innan ja ska baka bröd till midagen. Har gjort soppa och till de ska vi ha bröd, får passa på när man e ledig och har så mycket tid hehe.

Hade en underbar helg, va ute på lördagen med familjen och hade piknik, ja vi är en knasig familj.
De va så fint väder och allt va verkligen mega mysigt.
Söndagen va liiite sämre för leo blev dålig då vi skulle träffat kompisar men men va ska man göra kan inte styra över honom längre hahaha. Men offer drog ut med de andra två så ja va hemma själv med honom målade om ronjas byrå och pratade med bästis (bäst att passa på när man har tid va hehe).
Va en trevlig dagn de med trots sjukdom. 

Ronja börjar blir mer och mer duktig på de här med pottan. Hon säger till då och då att hon behöver kissa eller bajsa, Inte alltid men hade ja inte räknat med alls så ja e nöjd. blöj fri till sommaren?

Sova ute?

Idag e ja ledig efter min helg. Jobba från fredag till måndag men det va okej jobbade med roliga människor så då går tiden fortare.

Men nu e man ledig, sen jobba två dagra sen hemma med sjukt barn. För leo har ögon grejs inflamation.De ringde från skolan och sa att han måde skit och att ögat va dåligt.

Så han får vara hema och kurera sig, ska dra med honom till läkaren i morgon innan ja börjar jobba så får offer sköta resten sen. Han e ledig i 2 dagar så slitter vaba mer än 1 dag. Jag tjänar mindre och jobbar mindre på fredag så då får ja vara hemma rättvist? nä men man kan inte alltid vara det man måste tänka på pengar ibland tyvär.

Ronja har sovit ute idag, när vi hämtade Leo somnade hon så hon fick sova  ute i solen. Hade fönstret öppet medans ja fixade så, så fort hon sa mamma hörde ja henne. Det e så skönt väder, nu vill ja ha vår.


Har även fixat lite mer i Ronjas rum har målar fjärilar och myror i hennes rum. Lite så där roligt och på oväntade ställen så de blir roligt för henne. Hon älskar ju insekter så va kunde vara bättre. Dock gjorde ja ingen spindel (som hon älskar) Får se var man kan få till det? Kanske som snygga gardiner??? Hum nu måste j tänka här.


Funderar på att låsa bloggen hum hur ska man göra?

våran helg?

Tänkte passa på att skriva om våran underbara helg men så kom ja på att det ska ju vara helg och vi bara varit lediga. hehehe så kan det vara när man e ledig mitt i veckan och jobbar helg.

Iallafall våran gårdag va helt underbar, vi åkte in till stan för att handla lite för att fixa barnens rum. Sak måla lite på väggarna. Men efter de blev de gick vi runt i stan och hamnde i kungsan och va har de där? jo skridskor som man kan hyra och åka helt perfekt, så killarna och gubben hyr och åker. De va så söta ramlade typ 100000 gånger men till slut gick de bra för de. De hade mega kul. Ronja och ja gick runt och kollade på djuren som de hade. De va något sprotlovs grejs så fans massa där.
Så dagen blev verkligen toppen, alla va 100 nöjda.


idag jobbar ja kväll gubben med så min mamma kommer och hämtar. Hon ska passa de i helgen då vi jobbar helg så de ska få njuta av mormor och birk lite. Nej nu ska man väll åka till jobbet