rock n roll and andra saker

rock n roll's a prostitute,it should be tarted up, performed. The music is the mask, while I, in my chiffon and taft, well..are part of the message


så ska det fan vara.  musik ska vara precis så kanske därför jag älskar manson  och så jlart alla japansak musiker eller naj  inte alla men dom jag tycker är bra vilket fall.
va e det för roligt med en musiker som inte agerar? är den  rock stjärna som han är? bara en tanke stälalre så här till lunch eller av det nu blir.


dagen har bara varit i ett ändå moln sov när jag hade lämnat kidzen på dagis  skulle inte gjort det så tröt nu. men vakande lagom till posten kom så då blev jag glad fick massa kort idag så glad från leos 1 års tid typ 100 bilder något sånt typ. åå va jag saknar den tiden han va så liten och det gick så fort känns som 100 år sen. fan börjat böla nu oxå fan. jag har en 4 åring och en 2 åring (snart) som är världens finast vare sig dom bråkas eller leker och kramas. vet inet av jag skulle göra utan er ni är mitt allt. fan att man fick korten idag asså  ville inte böla och dum som man är skriver jagatt jag gör det oxå smarta bea där. nej sak nog fan hämta dom tidigare diag och ta en promis hem och bara njuta av mina mirakel hoppa i vatten pölar och vara busiga.


jag har förästen besämt mig nu bara så ni vet. så glad för det



        over and out nu sak jag göra något pruduktiv sen hämta barnen och bara vara mamma världens bästa jobb





image13


besök

idag fick vi fint besök av den norska svensonfamiljen. mamma alexandra storebror dennis och mini benjamin . as trevligt som vanlgt, leo har saknat dennis. han va glad när de träffades.  de lekte i parken sen fick vi en promis och sen kolllde vi i affärer. trevligt trevligt. nu sitter man här utråkad men ändå i livet. imorgon får jag bliderna jag sickade efter ska bli kul att se  minns inte ens va det va på rullarna hahaha. men ja det märker jag nog.  kilalrna sak till dagis jag ksa typ plugga? men ja vad det vetefan ska dra upp till najda och våldgästa kasnke . störa henne i hennes pluggande hahahaha. *evil* 


nej nu sak jag väll kolla en anna sida eller något



                                                                                                 over and out

pike-nik

idag började dagen men sovmorgon för mig. fast som vanlig kommer loke in miljobner gånger och säger . -mamma upp dom nu mamma. men men det va nasj ändå slapp gå upp 5 så.

sen så gick vi ut och lekte med mongo ungarna som e så dumma att det inte är sant. orkar inte skriva va de gjorde för dumam saker för jag vill inte tänka på det.

men men när vi kommer in ringer ida och frågar va gör ni kl 16? ööö inget säger ja  så då blir vi bjuda på hej då piknik för stella. najs nasj  vio fick reda på det sista av alla typ 1 h innan men ändå va vi där fört av alla.


det va trevlig träfafde massa jag inte k'änner eller snarare minns minnet som en guldfisk. men fick trägag ida och kalle med deras små vidar och svante. loke skulel hjälpa vidar hela tiden för han typ visste han va äldre ochs å hjälpte leo vidar en gång så söt.  träfafde kristina och hennes son rafael hehe som leo afst utalas anorlunda.
sen en pirnsesa  som leo fick en bok av när han va 8 månader hehe och så massa fler som jag inte minns namn på. men men allt va nasj nasj . nu sitter man här själv offer e på firma fest kommer hem i natt typ men det e sköt att va solo en stund.



ja det va det                  over and out

happpy happy joy joy

bea har precis köpt en cd sååå klad eller ja en dubbel cd med dvd spår  åååå så glad. kommer om 3-5 dagar så nästa vecka får jag den så happy så happy. läste i en resention att gruppen va tunn men aj som resenstnter och jag alltid  tycker vi tycker aldig samma. så då e den mega bra .
fick köppa en dubbel dvd ocå så ice age 2 och x men 3 bara för vi ville se dom ahhahaha

nej nu ska jag se på tv i mitt lykorus  puss puss på er

image12

jag e frälst/frelst

Moi dix mois behöver jag säga mer ? mana omg omg
så bra så bra så bra  skiter i va ni japan hatare tycker nu har jag modet nu e jag vilig att gå själv för att se bra musik det slog mig idag om jag måste gå själv sooooo det betyder ju mer bra musik fölr mig mohahhahhahahaha

dreggggel
image11

sad

ååå jag vill gå jag vill jag vill jag vill. men jag vill inte gå själv. offer asa ioförsig ja att följa med efter massa tjat men det lät mer som ett ja för att jag skulel va tyst. ååå får väll trotsa allt och gå själv men hur kul e det. varför har jag ingen vän som tycker om "KONSTIG"  musik varför har ni så "normal" smak för? sak flytta till japan fan där e de många som gilalr dom visst jag hajar inte ett ord  och visst jag e själv men va fan ..., får gå.


får väll ringa najda och tjata hon tycker dom e ok. men inet bra hahaha eller va va det hon sa nu.

ååå kyo visst e han fin sångaren i dir en grey som jag vill se. ghaaaaaaaaa

image10









p.s
Malice Mizer - Beast of Blood goddddiiis som fan d.s

bad

Bad Reputation

(Jett-Laguna-Cordell-Kupersmith)

I don't give a damn 'bout my reputation
You're living in the past it's a new generation
A girl can do what she wants to do and that's
What I'm gonna do
An' I don't give a damn ' bout my bad reputation

Oh no not me

An' I don't give a damn 'bout my reputation
Never said I wanted to improve my station
An' I'm only doin' good
When I'm havin' fun
An' I don't have to please no one
An' I don't give a damn
'Bout my bad reputation

Oh no, not me
Oh no, not me

I don't give a damn
'Bout my reputation
I've never been afraid of any deviation
An' I don't really care
If ya think I'm strange
I ain't gonna change
An' I'm never gonna care
'Bout my bad reputation

Oh no, not me
Oh no, not me

Pedal boys!

An' I don't give a damn
'Bout my reputation
The world's in trouble
There's no communication
An' everyone can say
What they want to say
It never gets better anyway
So why should I care
'Bout a bad reputation anyway
Oh no, not me
Oh no, not me

I don't give a damn 'bout my bad reputation
You're living in the past
It's a new generation
An' I only feel good
When I got no pain
An' that's how I'm gonna stay
An' I don't give a damn
'Bout my bad reputation

Oh no, not me
Oh no, not
Not me, not me


så bra låt aaa så känner jag mig idag fast vete fan om jag har så dåligt rukte men jag skriter i det samma


hade prov idag vi får hopaps det gick bra


jag har en tiger unge

hehehe leo började igår på tigrarna på sitt dagis. alltså för de stora barnen så nu e han en stor kille. han va så nöjd och glad. loke e lite ledsen att han inte får va med leo men han har fått vänner mimon hehehe  och uddvig som han säger. simon och luddvig dåra. sen så tar alla stora tjejer hand om honom han e värsta bortskämd men han e ju minst så det e väll kul med en "bebis". dom klär på han  och bär han och pussar han osv min bebis hehe nej han e fan 2 år snart ghaa 2 år shit asså. sjukt att förstå och leo blir snart 4 omg. 4 år sen det e sjukt va det går fort. men det e kul att ha stora barn de e  mer va sak man säga personliga de har en egen personlighet de kan agera ut och man kan prata med dom . emn bebisar e mysiga e himla sugen på en till men jag sak plugga klart. inga bebes förens jag e klar fan.


nej nu ska man väll plugga lite har prov i morgon om psykologi kan de mäst sak bara små fila på stavningen osv man måste ju kunan stava sjukdomarnas namn annars  blir det mega fel.

sen sak vi åka till fotografen efter dageis och fotto killarna offer jobabr kväll så då passar jag på hehehehe.


nej nu sak jag gå puss och kram


                                                                  over and out

glömde skriva

man måste ju gratta sin gammla mor idag oxå . grattis mamma 21 va det av? hehehehe har redan ringt henne och så har hon fåt en present så så sent ute är jag inte hahahha. men måste skriva det hät oxå ifall att mamma läser detta så vet du att jag tänmker på dig mammis

                                                                        image9

ghaaaaa va skönt

fick svar på mitt betyg idag i vård och omsorg och det blev ett *trummvirrvel* VG jag e fet impad. de uppgifter jag gjorde av ren stress fick jag mvg på och de andra jag pluggade på och va duktig g-vg heheh roligt de där. men ett vg blev det. nöjd som fan.


bara för man läste min bästis blogg blöev jag as sugen på att tatuera mig nu liksom. bästisar e duma ibland *ler stort* nej du e inte dum du e bäst. va skulel jag ha gjort utan dig?


nej nu sak jag göra mig i ordningn och åka och hämta mina underbara barn.


over and out

ingen sovmorgon inte

nej det ska man väll inte få eller? leo loke va tycker ni?  fast visst vi gick upp halv 7 så det va ju sovmorgon brukar gå upp halv 6 så tack mina barn för sovmorgonen. just nu leker de eller loke vilket fall leo får se på buzz han hitatde sina buzz saker igår så leker han för fult med dem.


mår inge bra just nu fan imorgon e dommedagen. både för ekomomin och för mitt betyg. men jag kan fan inte få ig. fick ju mvg av praktikplatsen ett g är jag värd vilket fall. ekomimi biten får vi fan ja nej gud helvete säger jag bara skolan måste fixat deras fel fan.


nej nu ska jag städa klart och leka med leo och loke. en stund eller äta lite frulle?  har jordgubabr hemma så det ska bli gott.
 



over and out

idag e en annan dag imorgon med

idag idag idag. idag har jag träffat mamma så kul att få träffa mamma själv hehe inte vanligt. jobabde lite svart med  men säg inte det till någon e du snäll.
ska snart hämta mina underbara barn offer sak iväg idag så det blir bara vi i kväll. vi sak plantera lite frön och leka massa kasnek baka oxå eller leka med lera får se av vi gör.
ja va med ska man säga??? vill tatuera mig nu nu nu ska typ boka tid snart pengarna har jag så det e lungan nu e det tiden som e värre heheh. nej nu ska jag nog åka och hämta mina barn blev fet  saknad av dom nu

over and out

såååå fucking happy typ

aaa igår fick jag reda på mitt slutliga betyg i medecinsk grund *trummvirvel* VG  hur bra e jag+ trode ärligt det va g för jag slarvade så med de jag gkorde känndes det som. men ett vg blev det e så nöjd men lite arg  hon sa  jag va jätte nära mvg hade jag bara ansträngt mig lite till på en fråga hade det varit mvg inte så kul men va fan vg.

sen diag så satt jag och najda  och pluggade klart det sista i arbetsmiljö och säkerhet och när vi mejalt in det till läraren säger hon i ett mejl  har fått eran uppgift den ser jätte bra ut jätte kul att ni lagt ner eran själ i den. åkter kommer dock med betyg . ghaaa känns så bra så skrev hon typ på våran andra uppgift oxå fast vi har inte fått betyg än men ändå det måste ju va bra eller hur?


köpte en disk maskin igår oxå för att fira typ hahah vi kan ´säga det i allaf all så nu sak jag töma disken


over and out alla glad  och söta kisar  idag e bea mega glad och delar gärna med mig puss på er alla