stakars min bebis

Idag fick ronja sina två sprutor. Fy men ja tyckte de nog va värst av oss båda. Hatar sprutor så de va inge kul. Ronja skrek som fn på den andra sprutan den nya, men den kan tydligen svida när de sprutar in så va nog det. Men efter lite tutte blev hon glad igen. Tyckte dock bvc skötterskan va jätte rolig för hon pratade så mycket sånt gillar ronja. Hon vägdes oxå på en match vikt på 6100 och 60 lång stor tjej fast nu gårt de lite neråt på vikten inte lika mycket uppåt men ja nu rör hon på sig massa så kasnke e därför.
Vi pratde även om hur ja ahde det att ja måste vila och äta och dricka och ta de lungt. mmm försöker ju men inte så lätt alltid med 3 barn på dagarna vill inte att de ska kolla på tv för mycket. Bolibompa räcker men men de blir nog läatre ju äldre ronja blir. Ska ju köpa en diskmaskin oxå så då blir de läatre oxå om man slipper det.  





Kommentarer
Postat av: Mallory

vill med ha en diskmaskin! ;-)

och tv vill man ju helst inte sitta vid hela dagarna...här är det bolibompa med...fast om jag el nån av barna är sjuka kan dom få kika på nån film...kan ju va ganska skönt o få lugn i kaoset en stund!!



Haha jo man får hoppas att det är så väl....för 40 vill ja inte bli...gammalt ju!



När jag var på sjukhuset en gång när jagvar gravid nu senast var det en läkare som trodde jag var 16...men hallå liksom!!

Postat av: alexandra

Plutten då, aldrig roligt med sprutor=(



Hoppas du får vila och ta det lugnt, skaffa en diskmaskin så har du genast ett stressmoment mindre i ditt liv!=)

2008-12-11 @ 16:58:52
URL: http://mama08.blogg.se/
Postat av: Jessica

Gooobit!!! :-)

2008-12-11 @ 18:50:42
URL: http://trebarnsmamman.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback