måndag hela dagen lååååång

ja så va de måndag igen efter en skön helg. I lördags va vi i skogen. Tog med pikenik och traskade ut i 4 h va aningens frusna när vi kom hem men mysigt va de. Ronja satt i bärselen hela tiden hade de skönt och fick av med mycket nöjd va hon. Leo och Loke hade skit kul sprinag runt och njuta av naturen.

Igår va de familjemiddag hos farmor och farfar som varje första söndag i månaden. men inna vi gjorde de åkte vi och badade. Ronja badade dock inte mer än lite på foten de e för kallt för henne. men vi turades om att sitta me henne. Men hon värkade nöjd för de kunde inte sova allt va så spännande hehehe.
Loke brukar vara lite rädd av sig vid vatten som e lite djupare men då släpte de för honom lite han vågade bada fast han gjorde de så klart på sitt sätt. Leo va överallt heheh nej men han hade skit kul han och pappa dök och hoppade och hade skit kul mega tröt han va sen. Middagen sen va jätte trevlig som vanligt fast killarna va så tröta.



så idag e de måndag så kilalrna e hemma. Haft de skit mysigt lekt med tåg och lego.Sen kom posten och ja piss man fick må.
bajs föetaget som lurar folk sicakde en påminelsefaktura för ja har inte betalt. Inte fan tänker ja betala något ja inte bestält!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plus de e ett fejk företag. men ja ja gjorde som han sa på arn sa. men betalar ja inte nu sickar de den vidare till inkasso fan ånget man får nästan. men sak fixa med de i morgon när kilarna inte e hemma lättare så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback