pony lycka

Inte mycket tid för datorn när man har besök hehehe.
I freddags kom min mamma och bror, Kilalrna och ronja blev jätte glada.  Så I går var det en heldag med dom. först va vi på klädbytardagarna. Älsakar sådant. Köpte inte så mycket men de vi köpte de va bra grejer. En body kläning till ronja med hello kitty på, en vagn paraply liten och smidig 45 kr tänkte den va så bilig att den kan man ha med till england och om den kommer bort e det okej. Sen köpte leo en transformers en sådan där stor som kostar typ 300 minst för 20 spän helt komplett han blev mega glad. Sen köpte ja och loke i hopp säger vi en hel påst med my lite pony. 3 av ponysarna va från 80 taletså de kan man få om man vill en del på tradera för de va i fint skick. Sen massa nyare ponys som ahr anorexia men men de ska vi ha ute och leka med eller kasta, får se. och en solhatt sjukt söt till ronja. Blev lite över 100 kr helt okej skit nöjd.

Älskar ponys så blev så glad så glad.

Sen drog vi till outlet och ikea och pappas jobb. köpte nya skor till killarna. svängde in på toysareus ett måste va. Kolla läget på nya sakerna. Hälsade på pappa på hans jobb när han hade rast. Avslutade med ikea där ja tror alls ork och tålamod tog slut lagom till kassan men efter lite korv så va vi tillbax. Ronja åt nog en halv korv men av de bra för henne stora tjejen. Men man måste skala den och dela men ändå.
Sen åkte vi hem och i väntan på pappa fixade vi grillen och så grillade och köpade när pappa kom hem. supper trevlig dag. och trots att de va mycket folk och varmt gick de fkit bra både i outlet och på bytardagarna.
Så svårt e det itne at ha tre barn *LER*
 

Till den som komenterade anonymt så, ja ronja äter bara våran mat ibland extremt sällan blir det barnmat. Men annars bara våran hon värar äta annat. Så klat annpassar ja det efter henne


Nej nu sak aj nog leka lite med ponys kama håret eller så på dom
*bea mega happy*

Kommentarer
Postat av: Titti

hihi blir inte svårare än man gör det (med tre barn) Fast visst kan vissa dagar vara piss haha. Här leker tjejerna bara med de nya små ponyisarna hehe

2009-04-27 @ 12:49:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback