storhandling

Babysimet gick bra. Sjöng en sång och så skulle man hoppa från kante (låter farligare än det var dålig på att förklara). Ronja tyckte dock att de va skit nice på kanten så hon ville då inte hopp hahaha men till slut så kom hon oxå.

Efter babysimet hämtade vi korten. De va så kalrt skit söta för de va ju Ronja men fan kvaliteten på korten va under all kretik. Som att man skrivit ut det själv, nej tack dåligt som fan för 300. 

Åkte hem och hämtde killarna, sen skulle gubben ocj killarna grilla medans ja och ronja stor handlade så vi va tvungen att stor handla, FY FAN stressad ja blev. Man ska inte gå och handal med tröta dagis barn i en proppfull ica. Sen va Ronja hungrig oxå så hon skrek haha men köpte bananer så hemvägen gick bra alla barnen glada.

Stor handalde sen med svärmor och Ronja handlade MASSSSA MAT. Ronja va måtligt road men som tur fick man smaka ost så hon vart nöjd till slut. Äntligen har hon börjat gilla mat. Som en fågelunge. Men tycker ho iten om amten skakar hon på huvet men hon äter en hel del nu vilket e så skönt. 


Nej nu ska ja strax se sex and the city sen läsa min bok krogen så himla boring men man måste  


Kommentarer
Postat av: Anonym

käkar lilltjejen eran mat nu?



längtar tills det blir dags iaf, för de underlättar ju matlagning o så.



vår tjej är rätt kräsen haha

2009-04-24 @ 22:34:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback