4 bissingar

Ronja har nu 4 syl vassa täner två uppe och två nere så de är livsfarliga. Gud känns som de händer massa med henne just nu. Hon sa pappa igår. Vi sa kan du säga papa. Hon funderade en stund sen pa...... funderade mer pa.... sen papa. sen slutade hon iten hela tiden pappa så fort hon ser papa säger hon pa....pa.....pappa. Sjukt söt men fan trode hon skulle säga mamma först medvetet. Men men man kan inte få allt, hon sa mama förut men tror inte de va medvetet.

Va på bvc idag hn väger 8 kg nu och e 66 lång kortis hehehe men hon följer sin kurva så det e bra. Pratade om mat och så det e bara at kämpa på med de hon vill äta till slut släpper de. En liten tröt men ja Loke va ju typ likadan så, e van.
Sen tittade hon på va ronja kunde sov så hon e gdtjänd som 8 månader. Det var ju tur annars hade hon lite till på sig att träna :P. Än e hon inte 8 månder.
Sen gick vi och kolalde affärer köpte lite på rean. Gilalr när det e halv priset och sen ta 2 betala 1 på det. alltid nice. Hitatde dock inte mycket men ett par 5 myrot strumpor som ja vetalt köpa länge. Nu passade priset mig.

När vi kom hem lekte Ronja med bob (mc leksak som hon älskar) och aj kollade datan med skola. Så skulle ja kola till henne så var hon borta då hade hon krypigt iväg hahaha bara så där poff så kan hon krypa. Inte 100 men på sitt sätt det e ju kryp. Så nu e inget säket längre. Inte för att de va de innan men nu e hon skit snabb.

Nej nu sak vi ta och gå på en promis till dagis oh hämta killarna.


ska försöka mig på öf imorgon får se hur de går. Hatar sånt men de sak ha en fotograf där så de vill aj gärna.

aja över och ut


Kommentarer
Postat av: Jessica

Tack! Ja det ska bli en en befrielse att få bo i lägenhet! ;-)



Oj har Ronja 4 tänder redan!? Isabelle har inte fått nån ännu, men brås väl på bröderna som var 8 resp. 9 månader vid första tanden.



Inga ord heller men pruttljud är hon bra på. :-) Haha!



Ha det bäst!!



Kramen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback