inge babysim

I natt va Ronja vaken mer eller mindre hela natten. Hon hade svårt att andas och va varm. Hon låg på mig en liten del av natten så ja fick sitta coh sova men va gör amn inte för sin älskling. Tur vi har massa kuddar i sängen så man kan sitta skönt.
Så det blev inge babysim idag ville inte åka fast hon va bra på morgonen. Så vi va hemma och lekte påskkärringar hehehe Tur att hon inte kan säga nej än till sminket killarna vägrar ju.

Sen när vi hämtat killarna möte vi pappa och gick hem. Killarna va så söta höll varandra i händerna och loke ville inte gå i skogen utan leo. Vi lekte lite med högtryckstvätten som gubben köpt. Han är en pryl bög ibland. eller på såna där gubb saker då e han det. Ja tyckte va ska du ha den till. Men den va rolig att tvätta baksidan med haha. Tur att han får personalrabbat.

Efter maten gick vi ner till ica för att handla jord och frön, vi ska så massa imorgon. Kommer bli persilja, två sorter, gröslök och någon sorts ärta. Killarna är ju ledidag (rödag) så måste ha lite saker att göra. Längtar lite tills man inte pluggar mer, Då kan vi hitta på massa skoj hela tiden.

Nej nu ska ja plugga lite bellman here i com

och ja bellman rockar as cool snubbe.


GLAD PÅSK





Just det idag vissade steg räknaren 13614 och i går 12000, minns inte exakt men över 12000.

Kommentarer
Postat av: mallory

Åhh så söt hon är din lilla påskkärring :-D

2009-04-12 @ 20:31:02
Postat av: Linda

Vilken liten söt påskkärring.. Den sötaste jag sett!! Hehe

2009-04-12 @ 21:19:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback