skön gårdag

I går va en sådan himla skön dag. Ronja och ja lekte på dagen, pluggade när hon sov va skit nice. Hämtade brosserna och de va så skönt väder, sol och värme. Vi mötte gubben och gick ner till ica för att köpa så vi kunde grilla. Kom hem och grilalde medans barnen lekte ute på gården med granarna, ja och ronja fixade de som skulle grille och gubben fixade grillen. Så där typiskt sexistikt genus bajs men skit i det mysigt var det. Efter en jätte god middag så gik vi ut med lådbilen gubben och leo gjort. Prövade massa olika lekplatser och bara hade sköj va så skötn. Barnen alla 3 av de hehe somande som stenar.

Idag va bajs väder. planen var gåseborg men vi va hemma och sen när värmen kom gick vi på en lång promis mellan alla lekparker. Helt okej dag men imorgon ska vi försöka gå till gåseborg och grilla korv.


Har läst ut "konsten att förlora" den va ganska bra om man tar bort allt om fotboll hahaha. Det var som att läsa någons privata hemliga dagbok. Har man tråkigt är den att rekomendera lätt läst och spännade.
Nu sak ja läsa krogen får se hur KUL den är.

Har gjort klart en till uppgift till historian snart klar ska fixa de sist imorgon så skönt.

Nej nu sak ja sova och hoppas på värme tills imorgon vill till gåseborg

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så härligt nu, grilla och umgås ute liksom=)

Pch såå skönt att titta på sovande trötta barn som haft det skiiitkul:-)

2009-04-19 @ 21:42:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback