solo tid?

Sitter här borde sova men måste ställa om mig. Min kropp hajar fortfarande inte att de e ny tid. Inte Ronjas häller. Hon vaknar tidigt och e förstörd på kvällarna. Ikväll gick vi en promis innan nattningen, hon älskar promenade så de får henne på bra humör och vaken. Sen poff somande hon.
Men det känns himla skönt nu när vi nattar henne hon och gubben har kört de för leo vill att jag ska läsa. Han tycker pappa läser dåligt och snabbt.  Hur som han nattar ronja han vet va de betyder när han gör välling så när de kommer in i rumet kryper hon kram till kudden och drar på sig täcket och väntar på välling och saga. Ser skit sött ut.

Hoppas de går liak bra sen när han kommer jobba sent och ja kommer ta nattningen. Men men i värsta fall får ja väll muta med tutte i värsta fall.


På fredag ska troligen ( svärmor har tagit influ sprutan och risken finns ju för bieffekter) ja och gubben på bio och middag själva hoho. Får barnvakt hela kvällen oxå så de ska bli himla skönt. Men vetefan om vi vågar röra varandra ja kan ju bli gravid hahahahahah. Vem vet va som hände när vårat preventivmedel ronja inte är med hahah. Nej fy ska inte ens skriva så det e inget som FÅR hända!!!


Imorgon ska ja till kista och hämta jobb kläder och troligen få en rund visning av jobbet. Ska fixa med lite papper osv oxå spännande dag i morgon.


Nej nu ska ja fan sova e för tröt skiter i denna duma sommar/vinnter tid nu GOD NATT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback