love life

Måste slänga in en rad eller två om gårdagen, den va så härlig så måste skriva för en dag då de e mindre bra så kan jag gå tillbax och läsa om den.

Började med lämning av Leo och Ronja gick jätte bra och de kändes bra hem och mys pysa med loke som e hemma måndagra och fredgar än så länge. Vi städade och ja lagade mat med Loke, nåot som vi inte gjort så ofta då Ronja har ofta varit med mig när mat sak lagas. Så ja fick massa tid med loke och göra saker vi gillar att göra i hopp. Han dock inte baka kladdkaka det e våran grej. Kanske gör det idag?
Sen hämta Ronja och de hade gåt så bra så. Hon va glad och glad att se mig så medans vi väntade på bussen tog vi en tutte mys stund. Kollade i varandras ögon och bara njöt av studen.

Hem lämna Ronja till gubben och sen drog ja och hämtade Leo. Det hade varit en supper toppen bra dag. De från sexårs hade hällsat fritis att Leo hade en mega bra dag. Och fritis sa samma sak. Så skönt att höra. Han har i förra veckans början varit lite bråkig. Inte slagits men han typ vill inte va där mer. Men nu va de bättre så på vägen hem fick ja Leo tid vi pratade om typ allt och inget. Så frågar han om han får gå till simon och ja vill ju vara mer med honom men låter honom gå. Han e där ett tag sen kommer han och simom hem till oss och ska leka här.
Simon e hans bästis typ. vi bor 3 min bort typ helt perfekt. Dock e han 1 år äldre men ja de e ju min bästis med.

Men de va så härligt att se de leka så fint med varandra fick nästan en tår i ögat. Loke blev avis för han ville oxå va med men ja, Leo måste ju få ha kompisar över utan att syskonen stör hehe.


Ja sen blev klockan mycket Sinom gick hem och sen va de dax för natt. Nattade Ronja först med tutte mys och sen puss kalas, Sen loke saga och kram kalas (loke pussas inte mer )(en fas eller så) Sen Tog gubben Leo.


De va en hälig dag utan bråk eller tjat eller sån där tråkigt. HAHAHAHA gud va ja låter gammal när ja tycker detta e en bra och härlig dag men så e det.  

Idag e alla barn på dagis och skola får se hur allt har gått sen. Ronja va lite ledsen när ja lämnade henne så.

Kommentarer
Postat av: Yaz

Aaaw och vi var ju yngre än Leo när vi träffades för första gången :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback