en härlig går dag

Igår skulle vi ta en lugn dag bara chilla hemma. Men när vi sitter och äter frulle så kommer grannen över och undrar om ja vill hänga med på underbara barn mässan. Vi pratade om det förut på gården, så när hon skulle gå igen så passade hon på att fråga mig. Så ja och Ronja slängde i oss frulle och kläde oss sen drog vi. Hennes söta dotter skulle vara hemma med pappan sin lite synd men hon va lite snuvig så.

Men det va skit kul där. Sist ja va där va loke som ronja va nu, så 3 år sen. Vi gick runt och fick diverse prover. Sen hittade ja meandi och köpte en varsin tröja till brnen och då fick ja strumpor på köpet. Sen hade ja en biljet grej så fick en refelx oxå. (gratis e got)  köpter allt där för typ va en tröja kostar vanligt vid. De va ganska urplockat i storlekarna men ja de va biligt. som tur hittade ja i barnens storlekar.

Sen hittade ja blingo och fyndade två byxor. kostade i vanliga fall 190 st nu 60 st bea mycket nöjd. Sen lullde vi runt och bara kollade och små köpte. Då ser Ronja svampbok alltså en människa som har en stor dräkt med honom. Hon blir helt till sig, överlycklig och springer dit. Sen står hon som lyrisk och klapapr honom hahah. Sen under hela tiden vi va där så fort hon såg honom sprang hon dit och va som parlalyserad.

De mesta ja köpte va nödvändiga saker föruom en sak. De va en bull klänning. har kolalt på den länge på hemsidan deras men igår slog ja till. Den va nersatt (mässpris) så då kunde ja inte motstå. Så idag blir det kanelbullar för de e väll kanelbullens dag? man får recept till varje klädesplag så måste ju pröva det hehehe.


Meandi kläderna


Blingo och bullklänningen

Lite av gratis proverna

plus majskorkarna med frukt smak som ja köpte.

Ny smak som bara skulle finas på mässan.

eller hur sälje trik säger ja


Kommentarer
Postat av: Anonym

vilka fina fynd du gjorde!!

Aha hoppas du får jobbet!

jag ska ju försöka utbilda mig till samma som du till våren :-)



Jag jobbar inget nu är jag bara hemma o tänker o drönar! :-D



2009-10-05 @ 18:39:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback