dagis?

Tiden går fort ibland hehe, det blev av att åka till mamma bror mode bättre och vi chansade. de va himla trevligt och givande. Va klädbytardagar så ja solder kläder för 400 och hanlade nog för samma heheh ja nästan vi åt oxå så de va verkligen en bra dag hehe. Sen hade vi det massa mysigt med mamma och min bror.


Hemma igen kom vardagen in igen och en lite shock kom till oss. Ronja ska börja dagis skit mycket tidigare än vi planerat. Nu på måndag igentligen men vi sköt på det i en v men de e mycket fortare än 1 januari som va planen. Men tar vi inte platsen så går den till en annan och vi får ingen plats där för de har inga fler lediga. Då skulle vi få på ett helt annat och ja då får man väll "offra" sig. Som tur kommer ronja inte behöva gå så länge då ja inte har jobb men ändå de va fan inte så här ja ville ha det.

Men tänk om.... tänk om ja får jobbet ja va på interjuv på? fy ja vill ju ha det men då kommer ronja få gå som vanligt. Huva nu hoppas ja att ja itne får de men ändå vill ja ha det. Aja ja tror inte ja får det så alltid något.

Kommentarer
Postat av: mallory

Oj vad spännande och skrämmande :-)

vad har du sökt för jobb? :-D

2009-10-01 @ 20:25:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback