babysim idag

Idag va det babysim. Va lite nervös för Ronja va jätte varm igår efter sprutorna. Hon vakande även ett par gången och värkade ha lite ont. Men i morse va de som bortblåst. En go och glad Ronja hade vi.
Så vi lämnade killarna och åkte in till stan. Åkte till st eriksplan och käkade subway sen tog vi bussen till babysimmet. Älskar att vara inne i stan finns så fina affärer.  Finns en affär precis brevid babysimmet som heter
Kasper, så fina saker har hittat en del som nog ska köpas till födelsedagen till barnen kanske. Ska be svärmor försöka hjälpa mig göra en sak dom hade där oxå. Lite snål måste man vara ibland. Skiver mer om det när jag vet om ja kommer göra det eller ej.

Näväll på babysimet gick de bra som vanligt. Ronja slappnade av riktigt bra oh flöt där, som är en del av va de ska kunna. Hon va instruktörsens visning barn idag igen hehehe. Hon e så glad och snäll våran Ronnis. Pappa va med idag på bbysimmet oxå de va roligt fast han va inte så glad i att sjunga sångerna vi sjunger hehe men de kommer. Sen ska ju han gå själv med henne så bäst han lär sig att älska det hahhaha. 


Imorgon blir det kryssning spännade. Ronja älskar ju musik så ska bli kul och se va hon säger. Om hon inte vill va med blir de hytten för en av oss. bara ja får se de ja vill kan ja hänga i taxfreen eller dega på rumet hahaha.



Nej nu blir det lite plugg snart klar känns jätte bra en ska kvar att fixa bara bäst att göra den så ja kan fokusera på de som ska fixas imorgon. Min mamma ska ju passa killarna så en del att fixa inför det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback