glad alla stjärtans dag

Så har man varit på kryssnign oxå. Kom hem igår men va så tröt att ja somnade strax efter vi nattat barnen.
Men vi har haft skit kul. Eller ja ena dagen hahaha. Som ja kunde tänka mig va torsagen dagen då alla tänkte på spriten mer än muskien så efter tax freen och hälsat på joar and friends så gick ja och Ronja till hytten. Vi hade bytt hytt tack vare snälla titti som tipsat (supper TACK Titti) så vi hade dubbel säng och gratis vin tihi. Så vi slapapde i sängen coh kollade på tv. Kunde se på banden som spelade på våran tv heheh as nice. Planen va att ja skulle få se hardcore supper satar som ja ville och då skulle ofer ta Ronja. Dom spelade 0040 så han kunde ju umgås med sina kompisar en stund. Men hn e inte så van vid sprit som han brukade så han blide lite för full så ja missade dom. Men fick se dom live på tv med joar och hans poare som ja tror ja träffade förra kryssningen för ja har ett svagt minne att vi pratade. Hur som efter de spelar somnade ja.
 
Vid 7 vakande Ronja och de vara bara att kliva upp men ja va faktiskt utvilad. Så ja tvingade gubben att vakna och följa med på frukost buffen. Svnin dyrt för ingenting ju värsta buffen evter!!! men ja vi va typ max 20 personer där så kasnke va därför. Men men ja va besviken. Efter det gick vi till hytten och chillade och väntade på att taxfreen skulle öppna.

När den öppnat handlade vi lite till killarna och min bror. Till Loke köpte vi kära pastiller eller va de heter, och ett jätte fint rosa svärd den bara skrek loke. Leo fick en låda med lego ferarri. (äkta ferarri produkt stod det på den hahaha men deras märke att den är äka lite roligt) och sen fick han pokemon och soppor i godis vet inte va de heter. från bonbon vilket fall.
Min bror fick power miner och pokemon som tack för att de passat killarna.


Aja efter shoppandet blev en hel del va de dax för fredagens spelninagar. satte Ronja i sjalen och satte på hörlurarna och gick dit. Första bandet va inte så poppis så de va inte så värtst med loke då.
Ronja somnade hahaha tydligen e graveyard sövande. När de va klara kollade vi lite på bandens tröjor som de solde gubben köpte en Torture division tjöja. Innan något band började spela köpte Ronja (okej vi köpte till henne) en Opeth mössa. Hon blev sås söt i den.

Sen v de dax för torture division de band gubben ville se. Ronja diggade oxå. När de va slut blev de svindyra köttbullar. Sen något annat band sabaton tror ja de heter. Sen chillade vi mest tills båten va i land Gubben träffade lite väner medans ja och Ronja sov middag. 

Hur som va det en trevlig kryssning trots alla små 18 åriga fjantar som kom med komentarer bakom ryggen att de va sjukt att ha med ett barn. Jo för ja söp ju och lätt Ronja simma i mina spypr eller?

idioter ja åkte för att lyssna på musik inte för spriten alla vill inte suppa duma 18åriga idioter en dag lär ni nog oxå. Ursäkta språket men blev så förbanad. De äldre sa att vi va coola och sa all creed till oss. Och de sak börjas i tid. Massa sa att hon av så söt och de blev sugna på fler hahaha. Hammnade på en hel del bilder hahaha.  
Träffade en som va morfar som hade varit på wacken (eller hur det stavas) med sitt barnbarn som va runt 1 år när dom va där i sommras. Ja nej nu ska ja vll se melodifestivalen och skratta lite se va svenska folket tycker e bra musk hehehe


ja grattis på alla stjärtans dag oxå
 

HAHAHA roliga hitte på dag


här kommer lite bilder





Kommentarer
Postat av: Titti

Så lite så =)

2009-02-14 @ 20:35:22
Postat av: Jessica

ÅÅhh! Fina ni är!!!



Lik mamma sin lillsnuttan tror jag. :-)



Tack för de fina orden förresten, är så skönt att få lite stöd. :-)



Ja du, urkbulle...



;-))



Jag ska fråga Matteus om han också tycker det så får vi väl rösta om saken!!!





Pöss!!



;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback