Ronja sjukling

Ronja e snorig och rosslig med feber. började smått i fredags men trode att de berode på att en tand va på g. Men på lörgdagen och söndagen blev de värre och bättre om vartannart men idag tyckte ja att nej nu måste hon få hjälp att andas bättre. Så efter de vanliga skickas runt till olika ställen kom de fram att vi skulle till ds. Så ringde svärmor och frågade om hon kunde hämta killarna ifall de skulle ta lång tid. Hon frågade oxå om vi ville ha lft dit så de fick vi. Farmor choren (stavning) e bra tur man har den. 

Barnaktuten i ds ligger precis brevid förlossningen där Ronja och Loke e födda deva lite sentimentalt. Länge sen nu men ändå som igår. Vill såååååå gärna göra om det. Helt otroligt underbart. 

Hur som där fick vi träffa en läkare som tckte Ronja va fin men rosslet va inge bra så hon fick inhalera någon medecin 2 gånger med 15 h mellan rum. Hon trode de skulle bli bättre annars va de bara att återkomma . Så va man 120 kr fattigare men Ronja kunde andas bättre 3h nu e de mer som förut men de värkar gå åt rätt håll. Annars blir de en tripp till vc imorgon så hon får lite mer. 

I helgen av vi hos mamma dåra trevligt som alltid de hade rea på mamma kom oxå alltid trevligt och på menibee fast där shoppade ja inte hade inget roligt. Men på mamma kom köptes det glatt.  Hittade en del badleksaker och så fick killarna välja en sak var och sen blev det en hand avjutning. Ska göra sen när Ronja mår bättre.


Nej nu vakande sessan ha de gött

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Plutten då, inge kul att vara sjuk=(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback